Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Irriterer meg over stanken av svette, hvitløk og karri på t-banen.....

 

Irriterer meg også noe jævlig over alle disse nye seriene på TV som skal være så "nyskapende" og "inteligente", mens de egentlig bare er dårlig oppgulp fra en eller annen fyllefest......

Endret av Aldhissla
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg blir iritert hver gang jeg må skrive en NyNorsk stil på skolen, sånn som nå! Blir egentlig mest Iritert på den helt elendige ordboka vi har i NyNorsk!

 

Veit noen om en fin NyNorsk ordliste på internett btw?  :)

7902357[/snapback]

 

Last ned programmet "Nyno" Det oversetter fra bokmål til nynorsk.

Lenke til kommentar
Bowling for columbine.

7903083[/snapback]

 

Hva er så irriterende ved den da? Synes den er bra og fremstiller amerikas syke forhold til våpen på en god og dekkende måte.

 

Selv synes jeg at Kristin Lavransdotter eller hva den drittfilmen heter, er rent mareritt på tape. Ren smerte og sinnsplage, hjernen min destruktertes sakte og pinefult når jeg så den filmen under tvang i norsktimen.

Lenke til kommentar

Nokså grufullt med norsk film, ja. På grensen til irriterende..

Ikke ironisk ment heller.

 

Nå er jeg på jobb igjen, og det første som møter meg er banale spørsmål fra han udugelige kollegaen. Spørsmål som han virkelig burde kunne svaret på siden de er helt essensielle med tanke på det vi driver med! Ikke er han ny heller med sine 20 års "erfaring".. Selve skrekkeksempelet på en ingeniør som aldri har vært utenfor sitt eget kontor! Det i seg selv er ikke grenseløst irriterende, men det blir litt grenseløst når vi andre må gjøre mesteparten av hans arbeid i tillegg til vårt. Å laqe en rapport tar visst 4-5 timer i hans verden, kontra den halve det normalt tar!

 

Og apropos det, jeg må vel logge av og begynne på papirhaugen ved siden av meg her...

Endret av zuperMensch
Lenke til kommentar

Jeg blir sint på enkelte på bussen. Noen som er så sinnssykt treige til å betale og komme seg av bussen! (spesielt irriterende når jeg har det travelt) Oppgitt ass.. :nei: Men det gir ikke dagen noen bedre start om bussen i tillegg kommer et kvarter- halv time for sent i 20 minusgrader..

Lenke til kommentar
Jeg blir iritert hver gang jeg må skrive en NyNorsk stil på skolen, sånn som nå! Blir egentlig mest Iritert på den helt elendige ordboka vi har i NyNorsk!

 

Veit noen om en fin NyNorsk ordliste på internett btw?  :)

7902357[/snapback]

 

 

 

Lite tips, ikke store bokstaver i nynorsk, og ikke irritert. :]

Lenke til kommentar

Det som irriterer meg noe sinsykt er folk som ikke klarer å bruke deo når de sitter på fly i 10 timer, og i tillegg sitter med 100 000 kg klær på kroppen, veier 240 kg og har svettekjertler på linje med niagarafossen. Helt elendig odør og hensynsløst.

 

Noe annet som irriterer meg er søppeltømmere i Drøbak. Hva faen er vitsen med at de har dannet en egen kult, og alle samles på YX'en og eter pølser og herjer med to uker gammelt søppel mens neonlysene blinker som verst. 90% av Drøbaks søppelbiler har nemmelig skaffet seg neonlys på bilene sine.

 

Enda en ting er gamle folk som vasker håret kun en gang pr. mnd. Pudrer ned stanken, eller sprayer hårstpay i alle kroppens åpninger for at alt skal virke fast og fint. FACK AS. Sikkert noen som irriterer seg over at jeg skrev "Fack as" og, men FACK AS.

 

Andre ting som irriterer meg er folk som komer dundrene ut i kryss, når de kunne venta 2 sec med å kjøre og alt fille vært bra. HVa er vitsen med å skøyte ut på veibanen i snøføre bare for å komme forran deg så du må bremse ned 50km/t formå ikke rompekjøre støtfangeren. DANG

Lenke til kommentar

Skal vel egentlig ikke irritere meg over det, men det er faktisk irrterende å bli hentet for tidlig når man er borte.

Var borte og spilte poker nå nettopp, vi var tre stykker igjen, og jeg hadde gode sjangser til å vinne, når modern selvfølgelig ringer og sier at hun står utenfor.

Men, men, man overlever. :)

Lenke til kommentar

Å måtte se forferdelig kjedeige filmer i norsktimene!

har måttet pine meg gjennom filmene Sult av Hamsun eller noe sånt og kristin lavransdottir.

finner man noen verre filmer enn det så si ifra! det er irriterende og se på og man vil bare ta å knuse hele skjermen som filmen ruller på og deretter bare styrte ut av timen og ødelegge noe.

Lenke til kommentar

Jeg kom på en ting som er sabla irriterende.

 

Når du leser en omtale om et produkt, en film eller et spill. Så vil du gjerne lese hele omtalen for å få et inntrykk av produktet. Du vil lese så du skjønner hvilken karakter det ender på (1-6).

 

Men noen steder forteller de deg karakteren før du begynner å lese. Det er helvettes irriterende. Jeg vil vite den når jeg er ferdig. Ser ingen grunn til å lese noe når resultatet er banket inn i hodet mitt med et stort fancy bildet.

Lenke til kommentar
Alle invandrerne som lukter krydder. Og polakkene som tar jobbene.

7909986[/snapback]

 

Grunnen til at polakkene tar alle jobbene er at ingen nordmenn vil ha fandenskapet. Så skyld deg selv. En kjapp titt i jobb-forumet viser at de fleste ikke vil jobbe for under 450.000 kr i året pluss firmabil, så her er nok ikke en stakkars polakk noe å irritere seg over.

 

Noe som irriterer meg er manglende innstats på jobben. Personer som har vært med over 10 år har plutselig en annen innstilling overfor innsats og tempo. Dødvekt sier jeg, og jeg gjør mitt beste for å stille dem i det faktiske lys overfor sjefen.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...