Jump to content

Ulkesh

Medlemmer
 • Content Count

  1064
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Ulkesh

 • Birthday 01/14/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Web-biosen til Adaptec nekter å laste under oppstarten, kan dette da tyde på et defekt kort? Den vises greit i XP, men da ikke under POST.
 2. Hei, Har anskaffet en Nikon Coolscan III, en negativ-scanner med SCSI-interface. Denne lar seg ikke oppdages i Windows XP. PCèn er av helt kurrante specs, og det er installert to SCSI-kort i den, ett Kofax Adrenaline 450 og ett Adaptec 2940 AHA. Begge kort er installert korrekt i Windows XP, som er det eneste OS som har innebygd støtte for scsi. Scanneren vil ikke vises i Windows. Er det noen som husker rekkefølgen for å boote en SCSI-enhet? Må enheten slås på før PC startes? Hvilken kanal er default? Jeg har terminator-stykke på enheten og har prøvd begge kort, alle kanaler med og uten terminator. Overser jeg noe?
 3. Hm, kresen liten tingest ja. Da er BIOS oppgradert til 2011-versjon, opp fra 2009, hjalp ikke. Ser ut som 32-bit utgaven av denne kun takler maks 8 GB, men jeg har kun testet med 1 brikke i det sorte sporet så langt. Er hovedkortet kresen på fabrikant eller spesifikasjoner?
 4. Mange takk, da prøver vi det Hei igjen, problemet vedvarer. Anskaffet 4 stk https://www.komplett.no/corsair-value-s-ddr3-1333mhz-4gb-cl9/604394, men BIOS piper 5 ganger like fordømt. Hva noen noe tips om hva som er feil?
 5. Mange takk, da prøver vi det
 6. Hei, Har en sånn; http://www.findlaptopdriver.com/specs-hewlett-packard-3647h/ Forsøker å oppgraderer til maks minne 16 GB, og anskaffet en sånn; https://www.komplett.no/kingston-ddr3-1333mhz-16gb-cl9/775129 Ved installasjon og oppstart piper bios 5 ganger, hvilket betyr feil på minne, enten feilmontert eller feil type i følge manualen. Jeg har prøvd alle 4 minnespor i ulike kombinasjoner. Har jeg kjøpt feil, evt. hva annet skal kunne passe?
 7. Hei El Fuego, kan du opplyse meg om hvilken forhandler dette var snakk om, da bilen vittelig er mørkeblå og har en tvilsom forskjerm på førersiden? Jeg innser at gamle biler koster penger, men forventer også at et objekt med salgsverdi 47.000 kr ikke trenger å påkostes 30.000 kr etter 14 mnd for EU-godkjenning. Dette er direkte forfall fra forrige EU-godkjenning og tilsier at bilen ble solgt langt over verdi i utgangspunktet.
 8. Hei, Kjøpte en Mercedes 1997 E230 i desember 2011 for 46.900 kr, og pr. i dag er bilen påkostet over 60.000 kr for diverse service, eu.godkjenning og ymse reservedeler. Jeg føler dette er alt for mye penger for å drifte en bil i 18 måneder, og vurderer å reklamere overfor forhandler med enten prisavslag eller heving av kjøp. Jeg har tidligere vært i kontakt med dem ang. en spesifikk feil, som jeg selv måtte utbedre for egen regning. Selv om bilen er i grei teknisk stand pr. i dag, har den rustet forferdelig i hjulbuer og ved dørene. Det er byttet eksosanlegg, fjærer foran, bærearm venstre front, bremser bak, sveiset bremserør og bensinrør, byttet luftmassemåler, ny viskermotor bak og speil utvendig front. I tillegg var crusie-control ødelagt ved overtagelse, og el-vindu bak defekt og rutene limt fast. I tillegg kommer EU-godkjenning og B-service, bytting av batteri og service av en fastlåst girkasse, samt fylling av AC-gass som var helt tomt ved overtagelse. Noen tanker om dette, har noen erfaring med å stille en forhandler til veggs ang. bruktbiler som ble katta i sekken?
 9. Hei, Rette vedkommende kan flytte posten dersom dette er feil kategori.... Jeg hadde innbrudd i leiligheten, en sokkelleilighet på bakkeplan, der tyven kom seg gjennom et vindu som stod i luftestilling, dvs en 10 cm åpning øverst og hengslet nederst. Etter en kjapp jobb med brekkjern så var vindu løst, og stua ble tømt for det som ikke var bolta fast. Nå hevder forsikringselskapet at vindu ikke var låst, og at de ikke dekker dette. Leverandøren derimot har gått ut med følgende skriv der de mener at akkurat denne typen vindu selv i luftestilling er klassifisert som innbruddsikkert. http://www.nordan.no/newsread/news.asp?doc...6&wce=news1 Jeg avventer fortsatt en endelig tilbakemelding fra forsikringsselskapet, men føler at jeg har god deking her. Har noen av dere noen synspunkter rundt dette ? Har jeg en sak ?
 10. Obama's problem.... https://www.diskusjon.no/index.php?act=atta...t&id=263923
 11. Jeg var 21 år første gang, og det var med jenta jeg gifta meg med... Ikke stress med såpass viktige saker, det kan få mindre heldige konsekvenser.
 12. Charlie's på Årvoll i Oslo rocker brakka, god mat uten anale konsekvenser. Min overtids-mat nr 1. Det samme sies for Mathus på Vestli, du har ikke spist sterk kebab før du har spist der.
 13. Hei, Kan noen si meg om det går en båt mellom Bodø og Sørvangen ? Nettsider eller annen info tas imot med takk ! - Ulkesh
 14. Ulkesh

  I feel pretty !

  Ok, her kommer et akkumulert gledesutbrudd fra meg. For tre år siden møtte jeg en herlig jente fra Nederland, og har hatt et avstandsforhold til henne og hennes sønn på (nå) 5 år. Nå har vi ordnet : - Fastjobb for meg. - Et sted å bo med hage og greier ! - Flyttebil for fruens saker ble lastet opp i dag (!) - På Torsdag blir Norge to utlendinger rikere (!!) - Siste Lørdag i Mai skal vi gifte oss. Alle løfter som jeg har gitt meg selv og andre rundt meg i løpet av de siste 4 årene blir oppfyllt i løpet av Mai. Slå den ! - Ulkesh
 15. Jeg kan heller ikke anbefale en ekstern harddisk til annet bruk enn å kaste bort penger og verdifulle data. Interne disker i en maskin med en god PSU og ikke-billige IDE-kontrollere er det eneste som holder for meg.
×
×
 • Create New...