Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eg irriterar meg grenselaust over folk som skal kommentere og peike på feil i prestasjonane mine! SPESIELT når dei ikkje er noko betre sjølv. Dette kan ha litt med at eg har eit stort konkurranseinstinkt, men når folk begynner med ironi og sarkasme over mine dårlege prestasjonar i idrett og ymse anna blir eg irritert!

 

Eg har også merka det at det er svært lett å irritera seg over små ting ved folk, anten det er smatting, ein ussel liten kommentar, eller berre måten folk går på :p Det utviklar seg ofte når ein har kjent personar ei stund, og ser tendensane og faktene deira.

 

Og ein ting til (som sikkert finst veldig mykje av her på forumet): Orddeling! Eg skjønar ikkje kvifor det kan vere så vanskeleg å skrive "lammelår" istadenfor "lamme lår"! :p No må de ikkje ta dette personleg, for det er ikkje noko eg irriterar meg så veldig over. Det er heller det at eg ler litt av det :)

Endret av Zapticon
Lenke til kommentar

Det var 9 klasse på ungdomskolen der den værste skolenerden får en 6'er på en matteprøve og de neste 2 ukene setter hun prøven opp mellom to penal sånn at den står opp å lyser 6'ern over hele klasserommet. jeg har mange fler, men jeg skal spre det litt utover:P

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...