Gå til innhold

Tråden om DELL 2007FP/2007FPW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Når bestilte du skjermen din Typho? Lurer på hvor lenge jeg må vente. :) Bestilte skjermen på fredag og i følge dem så skal den ankomme 11/10. Den er nå i København, sorteringsterminalen.

6991381[/snapback]

 

 

Bestillte min forrige onsdag så det tok 6 dager før de kom på døren med den :)

Synes ikke det var så ille.

 

Nå har jeg fått prøvd skjermen litt.

Sett på en del HD klipp og dvd filmer.

Og bildekvaliteten er helt rå! :cool:

 

Gikk over skjermen å sjekket med dead pixel buddy og det var ingen døde pixler som jeg kunne se :thumbup:

 

Må si meg veldig fornøyd med denne skjermen!

Flotte farger og jeg synes ikke sortnivået er så ille heller :)

 

Og så utrolig deilig det er med widescreen! :love:

Tror ikke jeg hadde klart og gå tilbake til min gammle 19" CRT nå ;)

 

Jeg ser også den "ruglete" overflaten, men ikke noe som er ødeleggende for opplevelsen.

Tror dette er mest en vanesak.

 

Var forøverig og så på en LG 204WT i dag og den hadde også den samme "ruglete" overflaten.

Så tror dette er noe som er på alle lcd skjermer med matt overflate.

Forresten så virket LG 204WT også som veldig god skjerm :)

 

Skal nå teste litt forskjellige spill og se hvordan den gjør det der.

Testet Counter-Strike såvidt i går å det var ganske rått å spille med 20" widescreen ja :yes:

 

post-24594-1160001167_thumb.jpg

 

edit: Måtte nesten legge ved bilde jeg og :)

 

ps.

Tastaturet er bare midlertidlig da det gammle fant ut at det ikke var så veldig glad i cola ;)

Endret av Typho
Lenke til kommentar
Ingen døde pixler som jeg har sett enda (bråsjekket med Eizo sitt testprogram), baklyset er jevnt over hele og skjermen ser kurrant ut så langt.

6990197[/snapback]

Hvilket testprogram snakker du om her?

6998929[/snapback]

 

Dette programmet:

 

EIZO Monitor Tester.

 

Finnes lignende program fra både NEC og Nokia blant annet hvis oppgave er å vise diverse testbilder, fullskjerm med forskjellige farger, mønstre, testbilde for "auto adjust" for de som har dette, moire for crt-skjermer, geometri osv osv.

Lenke til kommentar

Takk Sozinho!

 

 

Merker selv godt den ruglete overflaten på skjermen slik som Snekkern prater om. Spesielt på hvit bakgrunn. Det minner meg om et skjermbilde som er utrolig skittent og støvete. Det er den samme type effekt som oppstår. Litt sånn ekkelt. Irriterer meg, men som noen sier så er det vel bare en vanesak. Jeg har alltid pleid å holde skjermen blankpolert :) eller no..

 

Men jeg må vel egentlig påstå at jeg er noe mer fornøyd med bildekvaliteten på min Eizo 21" CRT skjerm til 12.000,- (noe jeg selvfølgelig ikke betalte for den...). Så den eneste gevinsten her blir vel plassbesparelsen :(

Lenke til kommentar

Har mottatt min nå. Grafikkortet fant med en gang ut at det klarte 1680x1050. (selv om det ikke sto som valg tidligere) Ingen døde pixler heller btw.

 

Skjermen er strålende etter mine begreper. Hadde så langt gjort alle tester i "desktop" modus, og banding og slikt var ikke noe problem. Har nå sjekket med Eizo monitor test, og i en av de siste der så er det et skjermbilde for å teste gradients. Der er det helt jevnt uten spor av såkalt banding/striper i desktop modus. I gaming og multimedia er det en annen sak. Der er det helt klart banding.

 

Vet ikke hva dette har å si, og hva som skal være forskjellen, men i desktop, som jeg bruker, og også spilt Trackmania under desktop-modus er det null etterslep og slikt. Spiller ikke "sånne skytespill", da jeg er elendig på det, så det har jeg ikke testet.

 

Jeg har revisjon A02, og har versjonen LM201W01.

 

Alt i alt er jeg meget fornøyd, det eneste jeg ikke skjønner er hvorfor det skal være forskjell på banding og slikt ettersom hvilken modus man har skjermen på. Noen som har noen tanker på det?

 

For å si det til slutt, så anser jeg kjøpet til 3750 for å være et kjempekjøp :-)

 

 

bertie

Lenke til kommentar

Vel, der var min skjerm (Dell 2007FP) i hus også.

Må jo si den er et flott praktstykke, med flotte farger og bilde :)

 

Nå har jeg en stygg latineksamen i morgen som jeg er altfor lite beredt til, så mye testing blir det nok ikke i dag. Men det jeg har testet er Counter-Strike Source, og jeg må dessverre medgi at jeg er litt skuffet.

Riktignok hadde jeg lest test som sa den ikke var så bra for gamere, men så dårlig som det her hadde jeg ikke egentlig trodd. Det virker sterkt som jeg er rammet av input-lag som det visstnok kalles, i tillegg til en merkbar responstid, med etterslep. Jeg beveger på musa, også tar det et brøkdel av et sekund før skjermbildet slenger seg på bevegelsen (input-lag), og i tillegg flyter vegger sammen og karakterer får fartstriper (responstid). Dette er meget frustrerende i First Person Shooters da jeg akkurat gikk fra en CRT med null inputlag og responstidproblemer.

Så det er visst en liten overgangsfase jeg må gjennom for å venne meg til skjermen. Foreløpig liker jeg akkurat dette særdeles dårlig...

 

Nå er jo CS det eneste fps-spillet jeg spiller, så jeg håper jo ikke å bli så veldig stygt rammet av dette, men jeg spiller det desto mer da...

 

Vel, latinglosene roper på meg, og jeg må svare kallet :roll:

 

Basically; Er du gamer, så kjøp en skjerm med TN panel, for du vil sterkt vurdere å slenge opp igjen den monstrøse 21" crt'en i dual oppsett ved siden av likevel. :nei:

Endret av Cilveran
Lenke til kommentar
Alt i alt er jeg meget fornøyd, det eneste jeg ikke skjønner er hvorfor det skal være forskjell på banding og slikt ettersom hvilken modus man har skjermen på. Noen som har noen tanker på det?

 

For å si det til slutt, så anser jeg kjøpet til 3750 for å være et kjempekjøp :-)

 

 

bertie

7007367[/snapback]

 

 

Et svar er på side 5 post 99 i denne tråden. Kort fortalt: Dette panelet har et lite iboende problem med banding. Denne chip'en som kobles inn i Game/Multimedia modus forverrer problemet noe for j*vlig... noe annet enn Desktop modus kan ikke anbefales på denne skjermen.

Har egentlig aldri skjønt poenget med slike spill/film-moduser på skjermer... disse bare ødelegger mine egne instillinger av skjermen, lager alt for sterke farver, alt for høy lysstyrke osv. Bare tull. Spør du meg.

Endret av thomit
Lenke til kommentar

Jeg har nå prøvd skjermen en halvtime til på et annet brett i CS, og er blitt mye mer positivt innstilt, da jeg ikke la merke til noe input-lag eller noe slikt.

Nå hadde den forrige serveren mye nettverksproblemer, med 30+ folk innpå, og på et mer krevende map, så jeg kan ha feiltolket hva jeg så skjønner jeg nå. Jeg får teste mer i løpet av helga tror jeg, men nå må jeg tilbake til arbeidet... =)

 

Alt i alt, rimelig fornøyd for øyeblikket :)

Lenke til kommentar
Da har jeg fått min skjerm plassert på skrivebordet også... Ser at jeg har en død pixel. den er oppe i midten av skjermen...  :( Ellers er den strøken... Veldig fornøyd med den egentlig, bortsett fra den pixelen...

 

Driver og vurderer om jeg skal bruke angreretten og sende den tilbake... Hva ville dere gjort?

Jeg har også en død pixel, og jeg sa før jeg fikk skjermen at jeg skulle sende den tilbake med en gang det var en død pixel eller flere.

 

Vel. Sitter her nå med den i min andre uke og er kjempeglad i skjermen! Angrefristen går ut i morgen, så jeg kan sende den tilbake. Men hva så? Skjermen har ekstremt bra bildet, 16ms som faktisk kan måle seg med de skjermene som er raskest på markedet og 20'' WideScreen som er helt fabelaktig i film! :)

 

Edit: Så til ditt spørsmål, jeg ville ha beholdt den! Men din døde pixel har en dum plass da. Det får være opp til deg! Min ligger på toppen, litt til høyre for midten.

Endret av onyX
Lenke til kommentar
Uansett er det synd dette med pixelfeil,derfor skulle alle produsenter hatt samme garantien som Samsung har på sine skjermer,nemmelig null pixelfeilgaranti.

7009978[/snapback]

 

 

Denne garantien gjelder så vidt jeg vet bare for lysende pixler, og hovedsakelig for Asia.

 

Men kan jo godt hende de har lempet på dette i Europa også.

Lenke til kommentar
Uansett er det synd dette med pixelfeil,derfor skulle alle produsenter hatt samme garantien som Samsung har på sine skjermer,nemmelig null pixelfeilgaranti.

7009978[/snapback]

 

 

Denne garantien gjelder så vidt jeg vet bare for lysende pixler, og hovedsakelig for Asia.

 

Men kan jo godt hende de har lempet på dette i Europa også.

7014540[/snapback]

 

Garantien sier følgende:

Zero Bright Pixel Defect-garanti

Med denne utvidede pikselgarantien har du rett til å bytte bildeskjermen din kostnadsfritt hvis du oppdager en piksel (hvit, rød, grønn, blå) som lyser feil. Denne garantien gis fra og med 1. januar 2005, og den gjelder i 3 år fra den datoen sluttkunden kjøpte produktet. Ved bytte følges vanlig garantiprosess.

 

http://www.samsung.com/no/products/monitors/tft19/970p.asp

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...