Gå til innhold

Hva pusler du med på fritiden?


Anbefalte innlegg

HVA PUSLER DU MED PÅ FRITIDEN DIN?

 

Kan begynne så smått jeg da. Nå er det sommer igjen, og helsa er på bånn, blodsirkulasjonen har nesten stoppet og latskapen har tatt fullstendig totalt overhånd. Så før jeg dør av tidlig hjerteinfarkt så er det vel på tide å ta opp de sommerlige aktivitetene igjen.

 

Har alltid interessert meg for skyting, bor på landet og skal ha det at jeg er en jævel med rifla. Sesongen i lokale skytterlaget begynner igjen nå, så da er det bare å henge seg på. Går enkelt og greit ut på å møtes en eller to dager i uka på skytterbanen - stroppe på seg Kraagen (se bilde), legge seg ned på rekke med 20 andre og gjøre som man blir anvist. 3x 40-skudds serier på 50\100\200m blink etterfulgt at anvisere i grava viser hva du traff. Ustyrlig festlig, og deilig på sommeren siden man ligger ute. Sosialt er det også.

 

rifle.jpg

 

I tillegg så er det jo moro med AMRC-racing da. Det vil si bane-bil på strøm. Går noe jævelig og er fett å konkurere med kompiser og andre folk i. Blei dratt med på dette for ikke lenge siden, og har fått smaken på det. Så nå blir det bare å få kjøpt seg en bil, en joystick og litt medfølgende hobbyverktøy, så får jeg knekt av enda en dag i uka på andre ting enn WoW og tunge tekniske programmer som lager lyd. FUN!

 

amrc-king2.jpg

 

Hva driver så dere med på fritida? Trenger ikke være sport, bare fortell hva dere finner på utenfor skole/jobb ... det her var bare mine eksempler!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I og med at jeg ikke går på skole lengere, og fortsatt ikke har skaffet meg en heltidsjobb, så har jeg veldig mye fritid. I helgen er ikke dette noe "problem" da jeg som oftest tilbringer hele helgen sammen med vennene mine.

 

På hverdagene sitter jeg alt for mye forran PC-skjermen, hvor jeg ser på TV-serier og filmer og spiller WoW.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...