Gå til innhold

Flytråden for de reiseglade


Anbefalte innlegg

Sumasumarium: Så jeg har ikke noe å tape på det men samtidig heller lite jeg kan vinne på det, så lenge jeg ikke har muligheter/penger til å fly oftere?

 

Personlig så foretrekker jeg å fly med SAS når jeg skal til London siden det gjør det enklest å komme seg videre til der hvor jeg alltid reiser i England med tog. De pleier stort sett alltid å lande tidligere enn antatt, bortsett fra når de på Heathrow ikke gir de klarering, noe som skjedde meg når jeg flydde til 1. oktober og hjem igjen i går. Det gikk bra til slutt bortsett fra at en togbillett til 400kr ble ubrukelig.

 

EDIT: Der meldte jeg meg inn. :)

 

Spørsmål: kan jeg legge til tidligere reiser jeg har gjort med SAS eller vil kun nye bestillinger teller?

Endret av ahpadt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

skal hjem fra USA. Har en big koffert + en middels stor bag. Kan jeg i tillegg ha med to sekker inn pa flyet, eller bare en?

Avhenger vel litt av hvilket flyselskap du flyr med. Muligens også hvor fullt det er på flyet.

 

Mitt inntrykk er hvertfall at amerikanske flyselskap er mer liberale når det kommer til håndbagasje enn hva europeiske er. Både når det gjelder antall "kolli" og størrelse.

 

Var innom Macy's for noen uker siden og kikket på "carry on" koffert. Fikk klar beskjed om at skulle jeg fly med europeiske flyselskap, kunne jeg bare glemme å få med meg en med standard (amerikansk) størrelse. Også på flyvninger fra USA til Europa. Amerikanske selskap opererer vel med 22" som max lengde mens i Europa er det stort sett 20" som er max.

 

Løste det egentlig ganske enkelt. Utvalget var elendig og prisene høye for alt av 20", så jeg kjøpte den billigste 22" jeg fant. Etter en tur/retur reise var kostnaden for kofferten nest tjent inn.

Lenke til kommentar

http://en.wikipedia.org/wiki/Non-stop_flight

 

Dette er morsom lesing for noen og enhver.

Mest interessant å se hvor mye de faktisk sparer på å fly som de gjør.

 

Sjekk f.eks. rutene fra Singapore til Los Angeles og New York. Her skiller det 1300 miles og en drøy time i flytid. Direkte mellom byene er det ca dobbelt så langt og man må påregne en flytid på over seks timer.

Lenke til kommentar

Håper det er greit å spør om dette her isteden for å opprette egen tråd:

 

Jeg tenker å kjøpe en spillkonsoll (Wii) i julegave før jeg drar hjem fra England for juleferien. Går det greit å ha med konsollen i uåpnet eske inn på flyet i håndbagasjen? Vil nødig sende den inn i innsjekket bagasje etter å ha sett mitt av behandlingen den til tider får. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...