Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Min nye Audi A4


voluz

Anbefalte innlegg

Som sikker alle har fått med seg har jeg siden november vært på utkikk etter ny bil! :!: Har vingla mye mellom Saab og Audi, men valget falt til slutt på Audi - og letingen ble intensivert... A4 har alltid vært valget, men har vinglet mellom A4 B5 og B6. Bestemte meg til slutt for det nest siste karosseriet (B6).

 

Bilen er nå - endelig - (vil nok de fleste si...) i boks! :w00t: Så nå er det slutt på all masing ang. ny bil her på forumet! ;) Vil nok komme med diverse spørsmål fortsatt, men isåfall ikke om hvilken bil jeg skal kjøpe. :p Info om mitt nye vidunder følger nedenfor... :innocent:

 

Motor:

- 1.8 Turbo Quattro: 200+ hk / 322 Nm

 

Utstyr utover standard:

- Recaro sportsseter i sort buffalo skinn m/ varme

- Elektriske Recaro seter m/ memory (4 minnepos.)

- Elektrisk innklappbare speil m/ varme og minne

- Seter med nøkkelminne (automatisk individuell innstilling)

- 2-soners klimaautomat med nøkkelminne

- Elektriske speil med nøkkelminne

- Oppvarmet ratt

- Multifunksjonsratt med radiokontroll

- Cruise control

- Sportsunderstell

- Servotronic

- Førerinfosystem (FIS, stor kjørecomputer)

- Xenon Plus (bi-Xenon)

- Xenon match tåke- og parklys

- Elektriske vinduer bak (og foran)

- Integrerte solgardiner i bakdører

- Blanke sidelister (chrom)

- Aluminiumsdekor

- Lakkert helt ned

- Midtarmlene i skinn

- Radio Symphony II m/ 6 CD magasin i midtkonsoll

- 150-watt, 10 høyttalere, 4 foran, 4 bak, subwoofer + front (under frontruta)

- Lyspakke

- Oppbevaringspakke

- Komfortpakke

- Vinterpakke

- Skipose

- Navigasjon (TomTom One med kart for 2006 og fotoboksvarsling)

- 35 % sort solfilm på alle ruter (unntatt front), påført av proff forhandler

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Veldig fresh bil du har der! Hvilken modell er det? Bra motor sitter i den også. Den er vel ikke original med alle de stylingene du har gjort vel. Ser ut som om du har skiftet ut det meste i den bilen! Misunner deg veldig nå. Masse fine objekter du har satt inn.

 

Dette er vel en drømme bil egentlig, den stylingen må ha kostet mye. Er det du som har gjort det eller ble den kjøpt slik? Hvor mye kostet det egentlig? Har du tenkt på chip, sportseksos, turbo, intercooler osv?

 

Få opp noen bilder også! Sikkler etter å se på! En fyr her i bygda har en A4 han og, byttet nesten alt i bilen. Baklyktene hans var custome, intercooler, Momo-felger osv, ja Gud vet hva mere han har gjort med den :)

Endret av onyX
Lenke til kommentar
Veldig fresh bil du har der! Hvilken modell er det? Ser ut som om du har skiftet ut det meste i den bilen!

Er en 2003-modell. ;) Har faktisk ikke skiftet noe... ikke forrige eier heller. Alt foruten solfilmen er faktisk originalt fra Audi. :) Bra velutstyrt kan man vel si, og de elektriske Recaro-setene er noe for seg selv... :love:

 

Hva med en showcase?

Kan sikkert få til det... må bare få tatt noen bilder... ;)

 

Virket som en bra bil dette

Er det noe anlegg?

Er anlegg ja. Originalt Audi Symphony med 10 høyttalere. 2 i hver dør, en center under frontruta i dash'n og en sub. 150w bare da... Men bra til å være originalt. Blir vel inn med en drøyt 500w forsterker over påsken + nye høyttalere og bygge inn en mye bedre sub. Men skal ha det diskret... vil ikke at noe skal vises, hverken forsterker eller sub - så blir mye ombygging her. ;)

 

Porno, men feil Chassis 

Men hvilken modell er det?

Feil chassis ja... hvilken retning du tenker da? ;) Ville du hatt B5 eller B7? ;) Skulle gjerne hatt B7 med ny grill'n, men da ble det en del titusener dyrere, og ribba for utstyr. Da vil jeg heller ha en veldig godt utstyrt B6 (8E). :) Er jo identiske på innsida og så godt som like ellers, foruten grill og baklykter. Får bli neste gang. :D

Lenke til kommentar

Jeg har B5, så da er valget enkelt. Jeg var inne på tanken om et lån for å kjøpe meg B6, men er så mye som må gjøres med den før jeg liker utseende da.

 

Men hadde jeg hatt en svart ville jeg kjøpt Rs4 felger, senket, mørke baklykter, ny grill, skiftet eksos, å selvfølgelig chippet og tunet.

Lenke til kommentar
Utrolig flott bil, selv om 1.8T motoren burde vært byttet med en 2.0T motor (finnes vel bare originalt i B7)..

 

Kan bare si gratulerer så mye med en utrolig flott bil! Og alt det riktige utstyret.

5844458[/snapback]

Takk for det! ;) Skulle gjerne hatt 2.0T'n ja, men den kom vel med B7 dessverre ja... synd at B6'n ikke har noen turbomotor mellom 1.8T og 2.7T liksom... ;) En 2.3T (evt. 2.2T som de hadde i gamle S4) i Audi-rekka hadde vært genialt. Men, men... et par titusener og man kan da nå 215-230 hk isåfall. Går jo ok det også...

 

Men hadde jeg hatt en svart ville jeg kjøpt Rs4 felger, senket, mørke baklykter, ny grill, skiftet eksos, å selvfølgelig chippet og tunet.

Skulle gjerne hatt svart jeg også, men fargen jeg endte opp med var faktisk meget mye penere enn jeg hadde trodd. :) Har RS4 sommerfelger, dessverre latterlige 16", så de blir nok vinterfelgene neste år. Sportseksos kommer nok tenker jeg, og mulig steg 2 chip etter hvert. Må bare få økonomien i balanse igjen først. ;)

Lenke til kommentar
Voluz:

 

Får du opp et par bilder også eller? Jeg vil se :)

Gjør det på første inelgget :)

5846750[/snapback]

Det kommer! ;) Bilen er ikke SÅ hot heller nå da, hehe.. stygge 16" vinterfelger (faktisk blant de styggeste original-felgene til Audi).

 

Må bare vente til den jævla våren kommer seg over på plussgrader slik at jeg kan vaske bilen... nå er den så skitten at man ikke engang kan se at den er grå, hehe... :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...