Jump to content

voluz

Medlemmer
  • Content Count

    1997
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 :)

About voluz

  • Birthday 09/02/1980

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Recent Profile Visitors

4972 profile views
  1. Det testet jeg for et par dager siden. Funka ikke. Den ble ikke oppdaget av bridge likevel. Men den løsningen på videoen med å pare bryter først - og så pares lampa - det funka. Så da er denne løst.
  2. Ikke prøvd det enda, men kanskje dette er løsninga, var vel det du var inne på @ilpostino:
  3. Merkelig at jeg finner null om dette med googling. Må jo være solgt en milliard Philips-lamper. At disse skal være vanskeligere å pare med bridge'n enn en vanlig Hue lyspære er jo bare helt fantastisk. Har kjøpt lamper for mange tusen kroner, men ingen av dem blir funnet av bridge'n. Mens de 30-40 lyspærene, 8 dimmerbryterne og 2 stikkontaktene jeg har fra Hue er null problem å sette opp.
  4. Tror det er OEM ja. Fulgte med PC’n. Aldri sett noen lisens eller serial.
  5. Bestilte like godt det fra MSI isteden, sikkert enklest med mest mulig likt. Hvordan takler Windows 10 nytt hovedkort, prosessor og GPU? Tidligere måtte man jo kjøpe ny Windows til en slik oppgradering.. men mange år siden det kanskje?
  6. Ikke skiftet hovedkort før jeg, er det mye pes eller plug’n’play? Antar strømforsyningen på 500W duger da siden Pc’n kjører fint med gammel i5-prosessor og det nye grafikkortet?
  7. Takk for tips. Skulle helst hatt et jeg kan kjøpe imorra i Trondheim...
  8. Denne. Men når jeg googler mer nå ser det dessverre ut til at du har rett ja... ? Hva er lurest? Kjøpe en i7 7. generasjon eller nytt hovedkort?
  9. Har dette hovedkortet. Står ikke på lista over CPU’er som støttes, men om man googler det hovedkortet så står det at i5-9600K støttes av det hovedkortet.
  10. Har oppgradert PC’n til poden med et nytt grafikkort og en ny CPU. Grafikkortet er et GeForce RTX 2060 og prosessoren en Intel i5-9600K. Problemet er at PC’n nekter å starte med ny CPU. Nytt grafikkort og gammel CPU (Intel i5-7400) funker fint. Ny CPU og gammelt grafikkort funker heller ikke. Hovedkortet fra MSI støtter denne CPU’en ifølge min googling. Har oppdatert BIOS, men samme resultat. PC’n starter (lyser og viftene starter), men slår seg av etter 0,5 sekunder. Er det PSU som leverer for lite strøm? Den har 500W kapasitet. Ifølge en kalkulator på nettet bruker denne CPU’en og grafikkort++ 448W. Når jeg tester den startes den uten skjerm, mus, tastatur og andre ting, hvilket skulle si at den trekker enda mindre. Står riktignok på grafikkortet at det bør ha minst 500W. Men det funker jo fint mot gammel CPU, den nye trekker vel ikke SÅ mye mer tross 2 kjerner mer og 3,7 GHz vs. 3,0 GHz? Noen teorier? På forhånd takk!
  11. Man får ikke parret brytere uten at de resettes (må blinke for å være søkbare), og da er jeg redd den mister kontakten med lampa, for da er jo bryteren i realiteten nullstilt?
  12. Jeg har ca. 30-40 Philips HUE pærer i huset som alle er koblet til Philips HUE Bridge. Dette fungerer perfekt. Har nå kjøpt 3 Philips HUE taklamper. Disse hadde medfølgende Philips HUE Dimmer Switch, så jeg får styrt lampene siden de er ferdig paret rett ut av esken. MEN jeg får ikke koblet dem til HUE Bridge. Samme hva jeg gjør så dukker de ikke opp i app'en når jeg søker etter nye lys. Jeg lastet også ned HUE app'en som søker etter Bluetooth-pærer/lys, men den finner heller ingenting. Har googlet, men finner ingen svar. Noen som har vært borti dette problemet? Står på nettsiden til Philips HUE at lampene lar seg koble til HUE Bridge for smart styring. Edit: Lampene er montert i taket av elektriker, så jeg har ingen mulighet til å finne serienummeret som man kan bruke til å søke etter en "HUE-dings". Tok det som en selvfølge at jeg fant lampene i app'en, så noterte meg ikke dette nummeret.
×
×
  • Create New...