Gå til innhold

Datamus overkjørt med dampveivals


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er så suverent at man fortsatt bruker ordet 'dampveivals'.

Hvorfor sier vi ikke lenger f.eks damplokomotiv? Helt riktig, de bruker strøm/diesel. Samme gjør faktisk dagens veivalser, de bruker stort sett diesel. Så godt som alle medier tviholder på DAMPveivals, forstå det den som kan ;)

Lenke til kommentar

Joda de kunne sikkert brukt musene til noe mere fornuftig men siden de er så like og siden de mest sansynlig er laget i kina eller i østen så er vel likeheten stor og da ville disse billigere (de måtte blitt solgt billig) laget et mindre behov for ekte vare og da hadde de sugd penger ut av sitt eget marked.

Men disse u landene skal jo få billige pc? er osv sp du kunne jo bli brukt i en slik sammenheng, eller til skoler osv,men det der å så hadde de tatt andeler så kapital vet dere...

 

Jeg er overasket over at det er en slik mengde piratkopier her i norden, tenkte dette var et "Asia" fenomen jeg, men så ble jeg overasket da jeg hørte vinmonopol var skikkelig utsatt for nasking osgå.

Lenke til kommentar

Kanskje fordi det damper av valsene som overrisles av vann..?!

 

Altså mer i gate med dampstrykejern - ikke damplokomotiv?

 

Forsøker meg bare på et forslag her. Interessant ordkløveri er det uansett!!

 

-timtowtdi-

 

Det er så suverent at man fortsatt bruker ordet 'dampveivals'.

Hvorfor sier vi ikke lenger f.eks damplokomotiv? Helt riktig, de bruker strøm/diesel. Samme gjør faktisk dagens veivalser, de bruker stort sett diesel. Så godt som alle medier tviholder på DAMPveivals, forstå det den som kan ;)

5825320[/snapback]

Lenke til kommentar
Historien sier ingenting om disse datamusene faktisk var brukbare eller ikke. Dersom de var fungerende kunne man kanskje funnet en bedre måte å utnytte musene på?

5825256[/snapback]

Dette er tragisk spør dere meg. Greit nok at det var billige kopier, men hva så? Her driver man å resirkulerer datamaskiner til den store gullmedaljen og sender dem til utviklingsland, men samtidig bruker man også masse tid og penger på å bekytte varemerker. For ikke å snakke om den negative miljøkonsekvensen dette får. Nei, dette liker jeg ikke i det hele tatt så det burde finnes alternative løsninger. Hvis det er slike ting som tollvesenet bruker ressurser på så kan det like gjerne legges ned for min del - tollbarriærer for å beskytte merkevarer er helt absurd! :thumbdown:

Endret av snorreh
Lenke til kommentar
Ser at noen reagerer på ordet damp.

Selv reagerte jeg mest på "dekkmønstret".

Lurer på at ordet VEIvals ikke er dekkende.

5825391[/snapback]

Det er vel strengt tatt en avfallskomprimator eller lignende. Husker de hadde en enorm slik på den gamle fyllplassen oppi dalen her. Men den går uansett ikke på damp ;)

Lenke til kommentar
...tollbarriærer for å beskytte merkevarer er helt absurd!  :thumbdown:

5825498[/snapback]

å begytte merkevarer er en veldig fin ting. Ikke bare for bedriftene, men også for oss forbrukere. Det gjør at vi bedriftene kan yte god service og lage gode produkter slik at vi kjøper dem. Men vis man bare kan lage piratkopier er det jo ikke noe vits i å lage gode produkter eller yte god service siden folk som kjøper piratkopiene (og tror det er ekte) vil tenke at f.eks. Logitech lager dårlige muser. Da kjøper vi heller ett annet merke.

 

Men jeg ser helt klart poenget ditt med at tollvesenet ikke burde sløse bort masse ressurser på å ødelegge fult brukbare muser. Selv om vi ikke kunne solgt de i Europa kan man jo gi de bort til fattige land. (Spørsmålet er om de har råd til en PC vis de ikke har råd til en mus). Men uansett kan vi også gi de bort til skoler og andre instutisjoner i Afrika.

 

Men jeg skjønner hvorfor tollvesnet og Logitech vil ødelegge produktene.

Siden vis desse produktene er dårlige kommer folk som bruker dem til å tro at Logitech muser er dårlige og de kommer derfor kanskje ikke til å kjøpe slike muser neste gang de skal kjøpe mus. Det hjelper heller ikke å feste en lapp på esken hvor det står at dette ikke er Logitech muser. For selv om eieren av musa vet at det ikke er Logitech som har laget dem kan det jo hende folk som er på besøk og kunder/arbeiderne/publikum ikke vet det og derfor ikke vil kjøpe Logitech muser neste gang de skal kjøpe mus. (Eller når de får råd til å kjøpe en PC)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...