Gå til innhold

Lag et skin av deg selv i CS 1,6


Anbefalte innlegg

1.Først trenger du et program som heter Halflife model Viewer. Det kan du laste ned her

 

2.Når du har innstalert model viewer åpner du det og trykker "file-load model"

så finner du fila som ligger i C:\Programfiler\Valve\steam\SteamApps\"ditt brukernavn"\counter strike\cstrike\models\player\(f.eks gign)

Det er det samme hvilket av skinene du tar...

 

(NB! du vil ikke kunne lage et helt nytt skin. Du må erstatte et annet som er der fra før av. Husk å ta sikkerhets kopi av fila)

 

3.Når du har åpnet fila i model Viewer trykker du på texture- Du vil nå se et bilde av forskjellige deler på 3D modellen. Trykk på export. Legg fila f.eks. på skrivebordet.

Så åpner du fila i et bilde redigerings program.(Jeg brukte photoshop).

 

4.Nå kommer den tunge jobben... Du må ta bilder av alle de samme kroppsdelene som er på bilde. Så må du sette ned oppløsningen på bildene. Slik at du enkelt bare klipper ut armen eller hva det nå måtte være å limer den over orginalen.

Pass på at utklippet ikke er større en orginalen og heller ikke mindre. Merk deg! at fargene blir drastisk forandret når du limer inn utklippet på textur bildet.

 

NB! Tips til fotografen som tar bildene av deg. Prøv å ta bildene i så likt lys som mulig(så slipper du å stille på lys og kontraster i bilderedigerings programet.

 

5.Når du har tatt alle bildene lagrer du en ny fil i .bmp format og lagrer den på skrivebordet. Så åpner du Halflife model Viewer og åpner samme fil som sist. Så trykker du på texture så på import. så importerer du den nye filen du akkurat lagret. Du kan også lage bare f.eks. ansiktet og beholde resten av kroppen. Her er mitt ferdige textur bilde ferdig4nh.png

 

det er mulig å få det mye bedre til en det jeg gjorde....

olabergskin4ec.jpg

legg merke til at det buler ut på brystet. det er de lommene som var på det forje skinnet. Det kan jeg desverre ikke gjøre noe med... Lykke til :w00t:

Endret av olaberg
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Litt påfylling til guiden din.

 

1. Enkelte har ikke Counter-Strike modellene i mappen du beskriver. Det fordi de er pakket inn i valves GCF filer. Bruk Nems tools, GCFscape, for å ta ut den modellen du vil bruke. Da må du legge hele modellen inn i mappe valve/steam/steamapps/username/counter-Strike/cstrike/models og mappenavnet nøyaktig som det navnet på mappen du eksporterte modellen fra. Vis ikke skjer ingen ting.

 

2. Bruk et program som heter Irfan view (her). Det er gratis og meget bra til dere som ikke har råd til photoshop eller ikke har tid til å sette dere ordentlig inn i det.

 

3. Prøv å gjør skinnet du lager så nært opp til originalen både i størrelse på delene og, ja alt. Da ser det bedre ut når du er ferdig.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

vis man spiller lan så kan man jo gi skinet sitt til de andre så deler alle skinene sine så har man et hver.. Blir jo en litt tungvindt opperasjon, og det kan jo bli litt rot med hvem som skal være hvem. Men for all del det er jo gjennomførbart...

Endret av olaberg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...