Gå til innhold

På utkikk etter 40+ timer spill


Anbefalte innlegg

Linja på hybelen min har tryna fullstendig med vinteren og jeg regner ikke med det blir bedre i første omgang så jeg prøver å finne et brukbart singleplayer spill til tidsfordriv. Det skulle helst vært noe som varer gode 40 timer om ikke mye mer. Korte spill kan være helt råe, men det hjelper ikke stort når en er lei de med en gang. Om folket har noen forslag hadde det vært skikkelig verdsatt.

 

De siste åra her jeg bare drivi med MMOs så jeg er liksom ute av loopen på hva som har kommet og hva som er digg. Jeg er egentlig klar for det meste, men er lei av fps. Har nettopp spillt igjennom Fable Lost Chapters for 3.gang og skulle ønske det var litt større selv om det er greit med variasjon i det. Savner noe som kan utfordre lengda og innholdet i f.eks Zelda og Final Fantasy seriene.

 

Black and White 2 har jeg lest en del om nå, og de fleste gjentar at hele greia er en sjelløs grind. Synd, for gamle B&W pynta opp hadde passa meg supert akkurat nå :/

 

Jeg eier forsåvidt en ngc i tillegg til en grei maskin. Det er så mye interessant som kommer ut i nærmeste framtid, men det var nå jeg helst skulle hatt noe å pusla med. Jeg har vurdert å få tak i Fire Emblem Path of Radiance, men jeg har ikke gjort mer ut av det enn å sjekke at de lokalene sjappene mangla det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker så mye. Civ4 blir litt for hardcore strategi for meg :) selv om det sikkert hadde vært moro, men jeg skal se nærmere på Dungeon Siege 2 og begge Kotor spillene. De kunne risikert å vært tingen. Jeg har styrt unna DS2 fordi jeg ikke likte orginalen og Kotor har jeg reint glemt bort eksisterte selv om jeg hadde mye moro med NWN før.

 

Fallout 1 og 2 bodde jeg nesten i da de kom ^^ De var og forblir helt uten sidestykke.

Endret av Monsoon
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Tales of Symphonia til GC skulle fint vare i 30-40 timer, et bra spill er det også.

 

Tør jeg også komme med en personlig favoritt? Deus Ex fra 2000 er kanskje blitt et gammelt spill nå, men da jeg spilte det for 5 år siden brukte jeg over 40 timer på første gjennomspilling, og det må jo sies å være ekstremt langt for et FPS-spill. Dette er jo tross alt spillet som livnet FPS-genren opp igen etter dø-peridoen som kom etter HL1... Spillet innførte mange nye elementer som i dag er å finne i mange nymotens spill, spillet har på ingen måte noe særlig utdatert gameplay til tross for sin alder. Men spillet er kanskje så gammelt at du muligens har spilt det for lenge siden allerede.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Kom på noen flere forsalg nå som jeg først var i gang. Baldurs Gate 1 og 2 og Icewind Dale 1 og 2 er alle rpg-spill som lett varer over 40 timer hver, og så kommer utvidelspakker og gir enda lengre spilletid. Neverwinter Nights er vel oppfølgeren til BG 2 og er også et langt spill, men det har jeg ikke spilt selv.

 

Eller hva med GTA 3 og GTA: San Andreas, det skulle ta godt over 30 timer bare å fullføre hovedhistorien til en av disse spillene. Vice City er litt kortere. Men alle har vel spilt GTA3 før, eller...

Lenke til kommentar

Hehe, du skal ha takk for omtanken, men jeg er ikke fullstendig historieløs da :p Jeg har faktisk spillt de RPGene. GTA serien appelerer lite til meg, men det er solide spill for all del ^^ Det er spill som har kommet siden 2003 jeg har mista totalt oversikta over og er nysgjerrig på.

 

Kult. Den Lengste Reisen hadde jeg også glemt eksisterte. Husker jeg rett har kanskje fetteren min det så jeg kan låne og prøve.

 

Takk igjen for alle forslagene dere har kommet med.

Endret av Monsoon
Lenke til kommentar
fallout 2 er nok det SP sillet jeg har brukt mest tid på, ambefales sterkt.

5652603[/snapback]

 

Du.. den avateren må være den mest irriterende jeg har sett her inne ever. Opp ned bilder er utrolig irriterende. Sånn, tenkte dere skulle vite få vite det, det er jo nyttig info. Ok, da har jeg brukt opp denne trådens off topic dose :whistle:

 

 

Jeg synes stratego er kult EN mannsspill, om det varer 40t + er opp til hver enkelt sin viljestyrke :)

Endret av regga
Lenke til kommentar
Den Lengste Reisen\The Longest Journey er eit veldig bra pek-og-klikk spel, faktisk av dei betre eg har prøvd. Norske stemmer har det også, noko som fungerer supert.

5652858[/snapback]

 

Helt enig der ja. Den lengste reisen er virkelig noe å satse på. Det varer 40+ om ikke mer. Langt er det i alle fall.

Lenke til kommentar

Som jeg alltid gjør når folk spør etter gode spill og ikke setter for store krav: Prøv Arcanum. Jeg kan nesten garantere at du vil like siden du sier at du "bodde" i Fallout 1 og Fallout 2. Det tar kanskje ikke 40 timer å spille gjennom det, men det kommer an på hvor lang tid du bruker og hvor mye du velger å utforske. Man går glipp av MYE om man kun holder seg til "hovedoppgaven". Det kan spilles på mange forskjellige måter (ut fra hvilken karakter du lager/utvikler) og det er derfor jeg nevner det her som du spør etter spill på 40+ timer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...