Gå til innhold

Beste kapittel i HL2?


Anbefalte innlegg

Ja, hvilket kapittel syns du er best? Personlig står det mellom "Route Kanal" og "Follow Freeman".

 

"Route Kanal" er der spillet virkelig begynner å ta av. Heftige og intense skytesekvenser i undergrunnen, med massevis av flotte skriptede scener (som Valve er eksperter på). Her for vi også et inntrykk av hvordan rebellene arbeider og hvilke metoder Civil Protection bruker for å ta knekken på dem. En herlig start på spillet.

 

"Highway 17" var jo også et glimrende kapittel. Her får man jo utlevert et morsomt kjøretøy og får en liten sightseeing utenfor selve byen. Innimellom de heftige fightene med Combines og rebeller, får man muligheten til å stoppe innom små forlatte hus som er invadert av zombier og headcrabs. Et meget stemningsfult og samtidig actionfylt kapittel.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Syns "Point Insertion" og "A red letter day" var best egentlig. Likte flukten og mimringen :)

 

Generelt var spillet veldig underholdende mesteparten av tiden, men visse partier var litt "døde". Håper Half Life 3 fokuserer litt mer på Half Life, for det var fantastisk fra start til slutt :)

Lenke til kommentar
Generelt var spillet veldig underholdende mesteparten av tiden, men visse partier var litt "døde". Håper Half Life 3 fokuserer litt mer på Half Life, for det var fantastisk fra start til slutt :)

5570010[/snapback]

 

Half-Life var fantastisk fra start, til nesten slutt. Xen var ikke allverdens.

Lenke til kommentar
Likte Lost Coast best jeg, om man ser bort ifra at det faktisk ikke er en del av storyen. WTB expansion til Lost Coast hvor man kan svømme/gå over til andre siden av bukta for å leke superhelt i den byen. Likte settingen på det mappet.

5571663[/snapback]

Lost Cost er faktisk en del av Half Life 2 som ikke ble med i selve spillet. Kapittelet er mellom Highway 17 og Nova Prospekt.

Lenke til kommentar

Xen er bare misforstått. Det er hele meningen at det skal skille seg ut. Det skal være utenomjordisk og mystisk. Half-Life ville ikke vært like senasjonelt uten.

 

Hva gjelder emnet her, så har jeg enda ikke rundet spillet, men av det jeg har sett er det starten som har vært aller sterkest. Potensialet for en enda mer eventyrspillaktig tilnærming her er rett og slett enormt, og det kunne vært aldeles revolusjonerende om Valve hadde dristet seg ut på noe slikt.

 

Ellers er Highway 17 flott, men det gjelder i grunn det aller meste jeg har sett av spillet. Veldig glattpolert og morsomt.

Lenke til kommentar

Lost Coast laster man ned gjennom Steam. Gratis expansion-kart for å vise oss den nye lys/texture-teknologien til Valve (HDR), og den er FANTASTISK.

Det henger snakkebobler overalt man klikker på så får man en beskrivelse av den og den spesielle featuren som er akkurat der.

 

On-topic:

Husker ikke navnet, men den lange sekvensen med elvebåten er det jeg husker best.

Spesiellt alle de små puzzles på veien for å komme gjennom de store portene.

Begynte å spille det pånytt igår kveld siden jeg har fått nytt uber-grafikkort :)

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...