Gå til innhold

Informasjonstråd for Dell Inspiron 9400


Anbefalte innlegg

Noen tips til hva jeg kan gjøre med skjermkortet? Sliter med dårlig fps og at pcen blir varm og får artifacts(striper som dekker hele skjermen i alle retninger). Holder det på å ta kvelden? Noe jeg burde gjøre?

 

pop that mofo open. :p Dersom du ikke har mulighet til å bytte hele skjermkortet så er det en god start å åpne maskinen, blåse for støv og evnt legge på ny kjølepasta. ;)

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
Videoannonse
Annonse
  • 1 år senere...

God gammel tråd, men er kanskje noen her som sliter med denne gullmaskinen enda?

 

Fikk den tilbake fra reparasjon nettopp, der de bla. har byttet hovedkort, skjermkort og oppgradert bios. Etter denne oppgraderingen så går CPU vifta rimelig bananas. Den regulerer noe hinsides, opp og ned i turtall. Ser i IKFANGUI at temperaturen på cpu'en endrer seg utrolig kjapt, ikke som før, men fra 40 til 70 til 50 til over 90 osv med kort tid mellom. Virker som målingen som brukes til viftestyringen nå måles mer i kjernen enn på cpu'en....

 

Noen som vet noe om dette? Ser biosen de har installert er A10 versjon.

Lenke til kommentar

Det er jo greit du ikke betaler noe ihvertfall!

Men lønner det seg for den som må betale da? Tenker jo maskinen er jo over middagshøyde og nye alternativer med bedre specs koster jo ikke (fin) skjorten lenger!

 

Tenker da jeg kjøpte min 9300 betale jeg ca 12k eks mva for den, mens jeg kjøpte en Studio 1749 i underkant av et år siden til 5700 eks mva hvor den nye maskinen lå relativt mye nærmere toppen enn min 9300! :)

 

*edit: uansett bra at du forhåpentligvis har en løsning på problemet ditt!

Endret av Fin Skjorte
Lenke til kommentar

Det er en sånn hjemmepc opplegg. Der bedriften eiger pc'en i 3 år, så kan vi overta den for skatten av verdien til pc'en. Hva de gjør i mellomtiden har eg ikke noe med, men det er deres pc og deres ansvar når den slutter å fungere. Skal overta den i november nå, så bare fint at den fungerer som den skal.

 

Å skifte både hovedkort og skjermkort to ganger iløpet av 3 år er helt klart ikke lønnsomt. Men garanti er garanti, og de har nok en ganske god garanti inn mot Dell :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 6 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...