Gå til innhold

Vi som digger å gå på "Elektroslang"


"Elektroslang" Miljøvern eller tyveri?  

694 stemmer

  1. 1. Når du tar med deg noe fra en eL:RETUR stasjon, er det:



Anbefalte innlegg

Fant en halvgammel HP i dag, utplukket RAM, så jeg har ikke hatt tid til å teste den ennå. Det som egentlig var grunnen til at jeg dereturnerte den var at den hadde frontmonterte USB og firewirekontakter som gikk til (tilsynelatende) normale headere på kortet. Det har jeg hatt lyst på lenge! :) Ellers blir nok det meste rereturnert med unntak av CD-brenneren (dersom den har en rimelig hastighet, da...)

 

Ellers må jeg si meg enig med plankeby, mange som finner ting som er bedre enn maskinen jeg sitter ved nå... (Er du forresten fra Plankebyen? Bodde noen år der da jeg gikk på småskolen).

 

M.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Men det krever et aldri så lite talent, man må ha god peil på hw og god evne til å sortere synsintrykkene mens man lurer rundt om man vil jobbe raskt iallefall. Jeg bruker sjeldent mere en 2-3minutter på å gå gjennom en hel haug med saker  :ph34r: For det føles litt småkriminelt i gjerningsøyeblikket.. hehe

8282730[/snapback]

 

Enig, det er utrolig hvordan man etter å ha plukket noen ganger med en gang ser hva som er potensielt interessant, hva som bare er gammelt skrap av forskjellige typer og hva som er gammelt, men allikevel interessant (i siste kategori kommer blant annet en gammel aix maskin fra IBM, må få tak i en null-modem kabel for å få installert linux på den..)

 

M.

Lenke til kommentar
Litt dumt spørsmål, men hvor finner dere alle tingene?

8283007[/snapback]

Bak Elkjøp, Expert osv :)

8283021[/snapback]

 

jepp.. mange fine ting der :dribble:

men mange andre steder også..

I dag var jeg på en av mine steder.. og fant en eske med merke Compaq på.. den var tung, så jeg hev den inn i bilen.. og sjekket den faktisk først når jeg kom hjem..

 

Men skuffelsen var til å ta og føle på :ohmy:

 

En drøss med cd drev til laptopp.. ser faktisk nye ut.. men det hjelper jo lite når ingen av dem var dvd drev.. eller brennere.. sukk

Vell jakten på godsakene fortsetter :yes:

post-68150-1175467311_thumb.jpg

Lenke til kommentar

jeg er vel egentlig blitt en samler nå. Får jeg tak i noe fra jobb så lempes det i bilen og ligger der til jeg drar hjem hver 2.helg. Hjemme er hele gutterommet fyllt med ting og tang. Jeg sover på gjesterommet.

 

MEN...nå har jeg begynt å føle at det er nok. så noe er sendt til Anki og en hel haug med socket7-hk, floppy, cdrom, disker er re-returnert. De fleste kabinett som jeg hadde er og returnert. nå har jeg bare 3 matx.kab igjen og 4 x 486-pc'er...nostalgi vettu ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...