Jump to content

mhsalangli

Medlemmer
 • Content Count

  1293
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

101 :)

About mhsalangli

 • Birthday 05/12/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fattern er på jakt etter deksel til sin gamle samsung s5. Jeg går på Finn og finner et til 50kr. Sender fyren et slik standardspørsmål som Finn har laget knapp for "Hei jeg er interessert, kan den sendes?" Får svar som "Nei takk". Neivel...
 2. Her er elon kontaineren nå låst med hengelås, men jeg finner ett og annet som er satt fra seg utenfor, jeg må bare være der først av alle som plukker. Kommer litt inn i el-boksene på jobb. Pluss at jeg fikk omlag 20 laptoper fra en kompis som berga dem fra sin bedrifts elretur.
 3. Jeg har sikkert hundrevis av laptoper her, gode nok til generell surfing. greia er at jeg aldri selger pga jeg ikke vet hva jeg skal ha for dem, og heller ikke liker folk som skal si hva de er verdt hvis jeg evt hadde priset dem for høyt. De dårligste gir jeg bort.
 4. Elon her har åpen container i julen så ikveld tok jeg med meg en haug med laptop ladere. Har også fått tak i 2 laptoper som er kommet inn via elretur-buret på jobb.
 5. Ga-965p-ds3 med 2x 2gb 800mhz corsair ram brikker og en stor Zalman cpu kjøler gis bort for frakt. Står en E6400 i det. Befinner seg i Troms.
×
×
 • Create New...