Jump to content

Makky

Medlemmer
 • Content Count

  3219
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

About Makky

 • Birthday 06/21/1985
 1. Er på utkikk etter DDR3 1333 eller 1600 (2 x 4GB) som skal brukes med et eldre Gigabyte H61MA-D2V. Noen som har noe liggende å støve ned?
 2. Ser litt på Unifi AP-AC Long Range, og lurer på et par ting. - Antar man konfigurerer boksene via administrasjonsprogramvaren, slik at samme konfig enkelt dyttes ut på alle boksene? - Støtter den å sette opp et isolert gjestenett? Er det da som et "forhånsdvalg" man velger i konfigurasjonen, eller lager man eget vlan med egen SSID? - Blir det "MESH" automatisk når man har flere enn 1 boks koblet sammen? - Støtter denne boksen å kobles til som en "extender" dersom 2 bokser viser seg å bli for lite, og får man da det typiske "tapet" av hastighet når man er koblet til den 3. boksen?
 3. Hei, takk for alle svar, ser at denne tråden har gått litt i glemmeboka. Behov osv har endret seg noe siden sist, så da prøver jeg å vekke til live denne tråden igjen. Jeg er ikke avhengig av å bruke Asus routeren lenger, så denne kan byttes ut. Har sett for meg at 3 APer vil være nok, men mulighet for å koble til en 4. kan være kjekt. 2 av APene vil ha tilgang til kabel, mens den 3. vil ha trådløs "uplink". Hvilken av løsning vil dere da anbefale? Har sett på Asus Lycra, TP Deco M9 og Google Wifi.
 4. Trenger en Mesh løsning for å erstatte et dårlig trådløst nett i huset. Huset er på 2 etasjer, men er ganske "avlangt". Nettet blir levert av Altibox. "Ønsker": Har en Asus router, som jeg ønsker å fortsette å bruke pga. VPN løsning mellom andre Asus bokser. Mesh utstyret må støtte å kobles til nettverket med eksisterende kabel og trådløst. Må støtte 2 SSID'er, hvor gjestenettet kan isoleres. Hvilke av produktene passer til oss?
 5. Takk, jeg vet at jeg kun trenger å møte opp med de riktige papirene. Det som også er et krav, er å vise at montering er gjort på verksted, og den vil vise at det er utført en stund før regelendringen. Så hvordan vil SVV reagere når monteringsdato har vært tidligere?
 6. Er interessert i å få registrert trimmingen i vognkortet, spesielt nå som HK avgiften er borte. Det er snakk om BMW sin egen trimming, så TUV papirer følger med, som bekrefter at avgass osv ikke er endret. Denne trimmingen ble utført for 1 år siden. Men er det noen som vet om jeg kan risikere noen overraskelse fordi dette ble gjort før den nye regelen ble innført og først "registreres" nå?
 7. Takk for svar. Ja, er håpløst å få oversikt over de forskjellige produktene. Eneste minuset slik jeg ser det, er bindingstid på 1 år. Men igjen, bytter jo ikke leverandør hver mnd heller Ettersom dette er et bedriftsprodukt, så kommer det litt dårlig frem om prisen er eks eller inkl mva. Noen som kanskje vet?
 8. Har et Enk foretak og ble oppringt av en ivrig Hafslund selger. Ble tilbudt "Aktiv bedrift" : https://www.hafslund.no/strom/bedrift/aktiv_bedrift/2046 De kunne nå tilby "Aktiv Bedrift" også på privatadressen, og snakket masse positivt om tilbudet (selvfølgelig). (Bruker dem ikke i bedriften, da lokalet jeg leier er inkl. strøm). Er det noen som vet om dette faktisk er et bra tilbud eller ikke? Har Norges Energi fra før. Såvidt jeg har skjønt, så er det forskjellig nettleiepris for private og bedrifter. All respons hjelper
 9. Noen som kan bekrefte om jeg tenker riktig ang. bokføringen?
 10. Klarte å få en P-bot mens jeg var hos en kunde og har lest at man kan dekke boten via selskapet. Boten er i kategorien "ikke alvorlig grad", stod på lovlig plass, bare tiden som gikk ut. Blir dette riktig bokføring? Debet: 7140 - Reisekostnad, ikke oppgavepliktig Kredit: 2400 - Leverandørgjeld Debet: 2400 - Leverandørgjeld Kredit: 1920 - Bankinnskudd Ref: https://kontohjelp.no/kontering/b%C3%B8ter-og-gebyrer-dekket-av-arbeidsgiver/arbeidsgiver-dekker-b%C3%B8ter-gebyr-ikke-straffelignende-karakter
 11. Merkelig kundebehandling. Ville da tro at forhandler strekker seg litt for å hjelpe og sørge for at du er fornøyd. Hva du fatisk har rett på er jeg usikker på, men hvis de er vanskelig, så vet du i hvertfall hvor du ikke skal kjøpe din neste bil Har selv kjøpt flere bruktbiler fra forhandlere, og de gangene jeg har hatt feil, selv om bilen kun har vært inne for rep. i 1 dag, så har jeg fått en lånebil.
 12. Liten oppdatering: Etter en del frem og tilbake, viste det seg å være modemet til Telenor. PPOE modulen var defekt.
×
×
 • Create New...