Gå til innhold

Verdens dyreste kinobillett?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alle kan jo gjøre en feil. Synes dette beviser at det ville vært lurt å vurdere en annen partner for datastøtte for vedkommende firma. Hva med å prøve ut forandringene som eventuellt gjøres på systemet FØR det settes i drift? Nå kjenner jo ikke vi detaljene av problemet, men det høres ikke akkurat ut som om det vil være enkelt å bortforklare problemet for de ansvarlige.

 

Jeg vurderer sterkt å kjøpe kinobilletter i kassen neste gang etter denne fadesen.

 

Det er jo ganske frekt å overbelaste kundens konto. Hva med et plaster på såret for de berørte? Vet ikke om jeg ville blitt fornøyd med bare noen gratis kinobilletter. Det dårlige image't vil de nok slite med lenge uansett.

Lenke til kommentar

Jeg mener dette er helt uakseptabelt. Man kan jo oppleve å komme i vanskelige situsjoner dagene derpå. F.eks. om man har en viktig pengeoverføring for et kjøp eller reise dagen(e) derpå.

 

Det er bare en måte å være sikker på at man betaler rett, det er å gå og betale fysisk med kort eller penger i en bilettluke.

Man har ikke hørt noe om grove feil med vanlige bankterminaler, som jo overfører millioner av transaksjoner her i landet. Hvorfor skal man akseptere større muligheter for grove feil via et nettselskap som f.eks. iTicket ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...