Jump to content

toretors

Medlemmer
 • Content Count

  1737
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Galaxy S9 til 2090,- på komplett hvis man hiver med abbonement uten binding
 2. Haha, denne nyhetssaken er da flere måneder gammel og som olav sier har problemet allered blitt rettet for over en uke siden.
 3. Husk at i de fleste andre land er det mer miljøvennlig å varme boliger med olje/gass ettersom gass- og oljekraftverk taper 60-70% av energien når det konverteres til elektrisitet. Andrull: Å brenne ned en skog er kun nullutslipp hvis den vokser opp igjen på et brøkdels sekund. I den reelle verden tar dette hundervis av år. Gitt nok tid også det å bruke fossil brensel defineres som nullutslipp.
 4. La inn denne og + resten av manglende asus + linksys, produktene skal være synlige i løpet av 24t
 5. Paragon Migrate OS to SSD er sjekk å ha. Eneste man må huske er å kjøre Windows experience index når overføringen er ferdig, slik at TRIM blir aktivert og defragmentering deaktivert etc.
 6. Her er en del oppgaver: http://www.kragero.vgs.no/tysk/tysk.html
 7. Problemet er at produktnummeret til harddisken er noe ala 322312, så når disken går ut av produksjon gjenbruker nettbutikken dette nummeret til et annet produkt.
 8. Da er dem tydeligvis i systemet, bare ikke paa produktsidene, skal se hva jeg kan faa til.
 9. Ser den ikke i oversikten, kan du poste omtalen i denne traaden?
 10. Fikset: http://old.prisguide.no/product.php?productId=133625 Mangler bare teknisk info for øyeblikket (bug i systemet)
 11. Done https://prisguiden.no/product.php?product_id=110728
 12. Hvis du trenger stor batterikapasitet anbefaler jeg å søke på f.eks. prosessorer som intel atom eller core 2 ULV da disse brukes i bærbare hvor lite strømforbruk er viktig.
 13. Å formatere pcen er det første jeg gjør når den kommer forhåndsinnstallert med masse drit. I tillegg får man jo større plass når recovery-partisjoner ol. fjernes. Selv kjører jeg Windows 7, og selv om et par ting ikke fungerer (fingeravtrykkleser) er alt ganske perfekt. Den kofferten var ikke dum
×
×
 • Create New...