Gå til innhold

PCMark forskjeller på Intel og AMD


assi4

Anbefalte innlegg

Har nettopp testet 3DMark05 på min og en kamerats pc og lurte på poengforskjellene vi fikk på PCMark. Jeg har en AMD 64 3200+ (venice) og han en Intel på 3Ghz, han fikk 4000 poeng og jeg bare 3400. Begge har 1024Mb ram, hans pc er satt sammen av dell og jeg har dette oppsettet.

 

Det jeg lurte på var hvorfor han får mer enn meg? CPUen min har jo såklart lavere klokkehastighet, men betyr ikke 3200+ at den skal prestere minst likt en 3,2 Intel prosessor?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Go Intel!! Go Intel!! :D

 

Fra spøk til revolver:

 

Det kan være flere grunner. PCMark tester hele maskinvaren. Han kan ha "raskere" minne, selv om dere har like mye. Skjermkort spiller også inn.

PCMark tester koding, dekoding, rendering, komprimering o.s.v. Mine erfaringer er at Intel er hakket raskere på disse områdene.

Drivere kan muligens også ha innvirkning, uten at jeg skal si dette for sikkert.

Lenke til kommentar

Hehe.. :tease:

 

Ja tenkte på minnet, har jo billigminne selv, men trodde heller ikke Dell gadd å bruke noe penger på dette området.. Tok kansje feil der :p. Men det kan ihverfall ikke være skjermkortet, på 3Dmarks har jeg over 6000 mens han har rundt 3000. Trodde ikke det hadde noe å si på PCMarksene uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...