Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Bør jeg skifte leverandør av ADSL?


Anbefalte innlegg

Jeg har kjørt på Telenor ADSL i mange år. Telenors linje har vært helt topp både på oppetid og ytelse, og de har også grei support (noen minutter å vente på telefon av og til, men gode svar på mail til kundeservice).

 

Jeg vurderer allikevel å skifte leverandør for å få lavere pris eller bedre ytelse til samme pris, men når jeg leser alle dårlige erfaringene med NGT, BlueCom og flere andre, lurer jeg på om jeg bør holde meg til Telenor likevel. For meg er oppetid viktigere enn noen kroner i måneden, og jeg sitter nå med et inntrykk av at man faktisk får hva man betaler for. Hører også rykter om at Telenor har planer om å oppgradere ytelsen igjen.

 

Hva bør jeg gjøre? Noen som har gode råd? Should I stay or should I go? (fra Telenor)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg vurderer allikevel å skifte leverandør for å få lavere pris eller bedre ytelse til samme pris, men når jeg leser alle dårlige erfaringene med NGT, BlueCom og flere andre, lurer jeg på om jeg bør holde meg til Telenor likevel. 

5166726[/snapback]

 

Tja, Du finne mye pepper om TN også.

Hvis du ser det over litt tid så er det vel nesten bare NGT som konstant får kjeft, de andre har som TN perioder hvor ting går litt på tverke.

Bluecom som jeg kjenner mye til synes jeg er helt greie, de har slitt litt i forbindelse med at de skal intergreres i Catch og Catch ble jo selv oppkjøpt så det har nok blitt litt mye.

Lenke til kommentar

Jeg her NGT, og har aldri hatt særlige problemer med de. Får kasnkje 100- 200kbit/s for lite i forhold til det jeg skal ha, men trenger ikke hastigheten. Og det er jo slik at du må regne med tap på noen få prsent på linjen uansett. NGT har ikke den beste pingen i verden men funker for det aller meste når du spiller.

 

Og hvis du har noen problemer med de så må du nok vente en 20 min i telefonen vanligvis. Men er du dataflink så er ca 90% av alle telefoenen NGT får inn brukerfeil, så er du flink nok så trenger du nok ganske kjeldent å ringe der. Jeg har ringt der en gang, og da hadde vist bare sentralen min vært nede i en halv time grunnet oppgradering that is it.

Endret av Macfan
Lenke til kommentar

Har selv Telenor og er veldig fornøyd. Får det jeg betaler for, aldri nedetid, god support osv. Kan vel kanskje spare en femtilapp pr. mnd. ved å bytte leverandør, men det forvinner fort igjen i eventuell etableringspris hos den andre leverandøren.

Dessuten opererer vel de fleste leverandører med bindingstid, kjedelig å være bundet til en ny leverandør hvis man ikke er fornøyd.

Lenke til kommentar

Telenor (Jara) kommer med nye hastigheter snart. Egentlig 23. november men det er utsatt.

Dette vil gjelde underskogen av dsl-leverandører som selger jaraaksess. Eksempelvis

Bluecom, DirectConnect, Combitel, Dataguard etcetc. Også NGT, der de ikke dekning da de også selger Telenoraksess i slike tilfeller.

 

Stikkord: ADSL 2+

 

Se www.jara.no

 

http://www.jara.no/nyheter/arkiv/nyhet_20050930a.html

http://www.jara.no/nyheter/arkiv/nyhet_20051115.html

 

For info om hastigheter etc. som kommer:

http://www.jara.no/produktlosninger/produk...rdic_eline.html

 

:thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...