Gå til innhold

World of warcraft:Burning Crusade sida er åpnet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trevakt, det er jo ikke sikkert alle instancer på lvl 70 vil bli vanskeligere en AQ20/MC/ZG.

 

Se på scholomance og Stratholme. Det kan man jo gjøre i blinde som lvl 55 nå om dagen. (Bra at de endelig blir gjort litt vanskeligere? 1.10).

 

Man kommer nok som psilo sier til å plukke opp masser av greens og blues som kanskje men usansynlig er bedre en gear fra f.eks Bwl og AQ. Akkurat som man ikke bare kunne marsjere inn i MC sist sommer med med bare greens uten hjernen på rett sted, så må man nok regne med å måtte farme litt for å komme inn i de største, sikkert ikke alle, instancene som kommer i BC.

 

Jeg for min del håper da inderlig det at blir litt action utenfor de instancene. er ikke hver dag jeg kan sette meg ned å spille 8-9timer for å få ett item.

Lenke til kommentar
Vet ikke om jeg skal være glad eller ikke... level 70?

Hva med MC/BWL og slikt? Rett ut vindu?

Hva med alt det strevet folk har gjort får å få bra gear? Ubrukelig?

5073207[/snapback]

 

Tror nok en del lvl 60s kommer til å slutte ja;)

5839112[/snapback]

 

Saa greit. Kortere kOer...

Lenke til kommentar

Gamer 73:

 

Det er ikke så spesielt mye å strebe etter BWL heller.

Ok, skal ikke fornekte at det var gøy de første 5 gangene, men etter det ble jeg lei. Alle High End instancer i spillet krever så mye farming for å få deg det du er ute etter.

 

Ganske sykt å tenke på hvor mye tid man bruker i dungeons etterhvert, bare for å få noe som gir deg kanskje mellom 2-5% bedre dps eller defence for oss warriors. Samme er det nok og for andre klasser, synes ikke tiden man bruker for å få en minimal upgrade er verdt det mer.

Ser også noe av loote man kan få etter 1.10 fra UBRS, Scholo osv nesten er på høyde med det som dropper i High End. Da BC kommer vil nok rare items være like bra som mye av de epics som dropper i High End pr i dag. Muligens også noen grønne items holder mål med noe ZG loot.

 

Klart wow trenger noe nytt, men allt som kommer er nye instancer, som igjen fører til mange timer i dungeons for å farme epics. Dessverre er det alt wow omhandler da alt kommer til alt da man når lvl cap. Klart det er gøy å ta ned bosser og slikt for første gang, men man blir lei etter hauger av raids i samme instancer.

 

Dette har allerede gjort at flere dedikerte wowere har slutta, og flere er på vei til det samme. Har hørt mange si at de nesten ser på wow som en kjedelig jobb om dagen. Ser på Burning Legion at alle de større guildene rekruterer nå.

Ser ut til at det er et generasjonskifte på gang i wow, mange sier det samme som meg som det her på Burning Legion.

 

Ble litt OT og her, men poenget mitt er at du faktisk ikke behøver bry deg så mye om BWL. Kos deg heller slik du spiller wow nå :)

Lenke til kommentar

Hahahahahaha! Det der må være den beste BLIzzard har tatt på lenge.. hadde vært tøft om det hadde vært sant da :p

 

"Character Creation Screen

Customize a wisp through a wide variety of colors, and facial hair. There are literally billions of combinations possible!"

Endret av alfabanan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...