Gå til innhold

Hvor ble det av IMAX i Oslo?


DesertGlow

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Man ser ting 3D. Vet ikke helt hva du mente. =)

Akkurat som vanlig kino, bare at man kan se litt på siden av figurene og sånn?

Det er vel slik at det virker som om figurene kommer mot deg, ut av skjermen. Men vet ikke om du kan feks. se de over hodet, bak deg osv.

Jup er akkurat slik ja. Men du får ikke ting bak deg desverre.

Lenke til kommentar

Da jeg var der så viste de en animerte dinosaurus -film, tror den har blitt vist på nrk som en dokumentar-serie for en stund tilbake.

Det ganske gult, spesielt morro var det når de filmet dinosaurene bak gress og siv, jeg tok meg selv et par ganger i å strekke ut handen å ta etter det ;)

Lenke til kommentar
  • 5 år senere...

Skjønner ingenting nå. Hva er det som gjør Imax noe annerledes enn vanlige kinoer? Og hva er Imax? Kom ovenfor en video på youtube calt ''Dark Knight in Imax experience'': http://www.youtube.com/watch?v=i5Y0L9tMyQA

 

Det er jo ingen forskjell på det og vanlig dark knight hjemme i stua mi! Er mange slike ''Imax videos'' og ''trailers'', som er ikke ekstraordinære på noen som helst måter. Lastet til og med ned en Imax dokumentar i HD. Igjen ingenting ekstraordinært.

Endret av jesus124
Lenke til kommentar

IMAX er det samme som 3D-kinoer nå. Det var helt alene om 3d-filmer før, men det var bare spesielle "filmer" man kunne se, som en rollercoaster ride med masse 3D-ting som kom ut av lerretet mot deg etc..samme som alle 3d-kinoer m/ briller har nå.

 

Filmutvalget til IMAX var ekstremt begrenset, derfor ingen slager. Det var ikke blockbuster-filmer eller vanlige filmer, bare filmer laget for å vise 3D-effekten av ting som hang i lufta foran deg eller kom veldig fort mot deg etc.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...