Gå til innhold

Hva er så bra med Druid? Kom med + og -


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Jeg skal snart begynne å spille WoW. Så har jeg veldig lyst på å begynne som Druid. Men er litt usikker på: hvorfor jeg skal starte en druid? Hva er så bra med dem og hva er ikke så bra med dem!? Kom gjerne med negative siden med druid og positive siden med druid!

 

Håper på svar. :)

Endret av elfag
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mye positivt med druid.

 

Mark of the wild, super buff.

Faerie fire, reduserer armor (fin når man skal ta rogues).

Roots, holder mobs på plass fra 12-27 sekunder, 1,5sec cast. Utrolig hyggelig i PvP og battlegrounds.

Gode heals, fungerer fint som sekundær healer.

 

Har også forskjellige forms, så man blir en halvgod warrior/rogue/healer i ett. Travelform (løper 40% kjappere) på level 30.

Lenke til kommentar

fra en priests synnspunkt:

+ sider

-/raid INNERVATE ME!! veldig deilig, gir nesten full mana, kan kastes på prester :p

-kan kjøre bear form når de får agro

-instant heal

-fine HOTer (healing over time)

-fine til å "tagge" mobs, f.eks. hvis flere står å venter på at en quest boss skal spawne, dette ved hjelp av moonfire

-har stealth i cat form

-veldig fin buff

-travel form

 

- sider

-noe lavere skade enn andre classer

-ikke like bra healer som priest, men holder i lange baner fordet (ikke ta den diskusjonen her dere)

-klarer ikke komme på flere :ermm: (+ side? :p )

Lenke til kommentar

Som druid på lvl60 vil folk ha deg med i raid av følgende grunner:

 

De har ikke nok prester/shamaner/paldiner til å heale.

Du har en bra buff.

Du healer uten å stjele bra clothgear.

 

 

På level 60 er dette enkleste metoden å få nok penger til å faktisk møte opp i raid:

 

Få en eller flere highdps melee-klasser til å grinde for deg mens du healer, f.eks. et par rogues eller warriors.

 

 

-Det er oppskrytt at druid tåler så mye. Greit nok, om du har bare et par melee mobs på deg eller noe kan du holde ut uendelig, men du må satse på å drepe de med thorns.

 

 

-"Du er en hybrid og kan gjøre jobben til en warrior, rogue og prest, SAMTIDIG!"

 

Tja, om du vil kalle det å måtte skifte alt gearet ditt (noe du ikke kan gjøre i kamp) for så å fly til Thunder Bluff for å respecce er å være flexibel, så ja jøss, fleksibel som fy.

 

Bare husk at en warrior vil dra aggro fra deg bare ved å puste lett på mobsa, samtidig som han tåler langt mer enn deg (armor er ikke alt).

En rogue vil outdamage deg med 2x [Worn Dagger].

Du vil *muligens* klare å heale nesten like bra som en SHADOWPRIEST, men straks de går disc/holy kan du bare glemme å få heale i 5-manns for å si det slik.

 

 

Alt i alt er druid en klasse som, selv om den kanskje funker greit nok før folk blir 60 og må ha spesialiserte roller, er ren søppel.

Gi shaman MotW og innervate og la alle druids få sende XPen sin i posten til sin nye rogue, warrior, hunter, priest eller warlock.

 

 

Edit:

 

For å utdype litt, druid skal visstnok være en hybrid, altså i stand til å gjøre flere roller alt etter specc og gear.

 

 

Druid:

 

 

Kan heale brukbart, hakket over shaman og muligens paldin, men ikke i nærheten så bra som en disc/holy prest.

 

Ved å gimpe deg totalt ellers (<3000 manapool, shapeshifting koster rundt 700 mana) kan du ta imot nesten like mye meleedamage (ikke magical though, det er litt verre) som en arms/fury warrior. Du har derimot fint lite å stille opp med når det gjelder å holde aggro.

 

Du kan også late som du gjør litt damage i katt, men i motsetning til andre damagedealere har du ingen måter å forsvare deg på om noen skulle finne på å ville skade deg. "Jaja, kan jo alltids shifte til caster og heale" tenker du vel, men da har du vel neppe prøvd det mens du har et par mobs eller alliance (det går stort sett for det samme) på deg som gjerne stunner/har knockdown i tillegg.

 

 

 

Priest:

 

Beste healer i spillet, selv med shadowspecc vil du heale fra en resto-druid.

 

Er selvfølgelig ikke noen tank, men du kan faktisk få opp til 40% melee reduction, det dobbelte av hva en druid klarer uten funny formz.

 

Skal lett klare 100dps over hva en druid klarer, og kan gå ifra healing til damage eller vice versa i kamp, i motsetning til druid (jada, starfire crits for 800, najs).

 

 

 

Warrior:

 

Beste tanken i spillet, ikke noe å diskutere. Tanker bedre enn en druid selv med 2-hand og arms/fury spec.

 

Healing blir litt verre, men du har jo alltids bandasjer og potion (bare å feare så får du inn en bandasje selv om du har et raid alliance på deg). :p

 

Ekstremt høy damage. Eneste som kan konkurrere der må være mage/hunter/rogue, og selv da har jeg mine tvil om at forskjellen er så enorm.

 

 

 

Warlock:

 

Kan heale seg selv ganske så bra ja, drain health kan outheale den damagen en druid er i stand til å gjøre med rett specc, litt verre med resten av gruppa, men så har du jo healthstones.

 

DPS=teh win.

 

Er jo ingen tank, men vil tro de fleste synes det er verre å drepe en warlock 1on1 enn en druid.

 

 

Så, druid kan gjøre 3 forskjellige roller veldig lite effektivt, mens f.eks. priest og warrior kan gjøre 2 roller MEGET effektivt. Hva vil du helst gjøre?

 

Det virker kanskje om jeg mener at druid burde outdamage rogues, tanke som en warrior SAMTIDIG som den healer på linje med et raid disc/holy-prester, men poenget mitt er det at en hybrid er TOTALT ubrukelig endgame.

 

Fra lvl1-60 fikk jeg lov å tanke 1 gang, da jeg farma SM med en shadowpriest og en shaman. I helga var jeg damagedealer i katt i BRD. Om noen ser meg bruke funny formz i MC tipper jeg det blir /gkick.

 

 

 

 

 

Grindolf, 60 Tauren Druid på Shadow Moon, <The Core Within>

 

 

 

 

 

Og en siste ting:

 

Transform into cool-looking animals that impress other players and add a lot of character, flavor, and humor to the world

 

Quote=worldofwarcraft.com, under "fordeler av å være dr00d"

Endret av E-Ton
Lenke til kommentar

Er akkurat blitt lvl 30 med min druid. Når jeg soloer, dør jeg svært sjelden. Bruker å gå catform å stå å slå litt på mobsa, begynner jeg å gå tom for hp, healer jeg meg selv, og spammer litt moonfire. Perfekt.

 

I grupper, f.eks Deadmines, Wailing Caverns, Stockade og andre lowlvl instancer, har jeg vært tank noen ganger, healer, og dmg dealer. Som regel secondary healer. Når jeg ikke er tank føler jeg at jeg blir litt til overs. Bare står der og ser på de andre liksom, og kaster starfire, eller slår med catform.

 

Men det er skikkelig artig å spille med Druid, fikk også ett lite oppsving ved lvl 30 da jeg fikk travelform også.

Lenke til kommentar
Hei, E-ton. det der var et skikkelig dårlig innlegg du kom med der. Karl I Hagen hadde et Bondevikkompleks og framsto som en full sjøman av den grunn...

Du har vel møtt litt for mange druider på din vei til å være glad i dem...

Kan du si hva som var så dårlig med innlegget mitt slik at jeg kan forbedre det?

Synes egentlig ikke ditt var stort bedre.

 

Og jeg har møtt ekstremt få druider på min vei, siden ingen vil spille en så dårlig klasse. De fleste med litt vett i skallen gir opp før lvl60 (oh the irony).

Lenke til kommentar
Er akkurat blitt lvl 30 med min druid. Når jeg soloer, dør jeg svært sjelden. Bruker å gå catform å stå å slå litt på mobsa, begynner jeg å gå tom for hp, healer jeg meg selv, og spammer litt moonfire. Perfekt.

 

I grupper, f.eks Deadmines, Wailing Caverns, Stockade og andre lowlvl instancer, har jeg vært tank noen ganger, healer, og dmg dealer. Som regel secondary healer. Når jeg ikke er tank føler jeg at jeg blir litt til overs. Bare står der og ser på de andre liksom, og kaster starfire, eller slår med catform.

 

Men det er skikkelig artig å spille med Druid, fikk også ett lite oppsving ved lvl 30 da jeg fikk travelform også.

Jeg skal ikke si at du ikke har peiling på klassen din eller noe slikt, men druid forandrer seg radikalt når du når lvl60 og skal gjøre raids.

Lenke til kommentar

Uten å ha sett på hva andre har sagt (med vilje), her er mine pros/cons;

 

+ Du får være "a bit of everything", du kan tanke og du kan heale. Faktisk synes jeg det er mye mer gøy å tanke med druiden min enn med warrioren.

+ Du har spillets desidert beste overall buff i MotW/GotW

+ Wildheart-settet er det settet som ser desidert best ut, uansett!

+ Du kan stealthe

+ Du kan soloe ting lett som andre klasser bare kan drømme om

+ Druid-communityet har et helt spesielt samhold, og en ekte druid dreper ikke en annen druid, de har alle respekt for hverandre.

+ Du kan slå absolutt alle klasser i PvP, og er meget sterk 1vs1, selv om det tar sin tid å drepe ting.

+ Det er vanvittig gøy å PvP'e 1vs1 med druid, ganske enkelt fordi du har så mange valg for hvordan du vil outlaste din fiende.

+ Folk flest har en generelt god instilling/oppfatning av druids, i motsetning til f.eks rogues/palas/shammys

+ Dersom du ikke ønsker å dø, dør du ikke, verken i PvP (1vs1) eller i PvE. Enkelt og greit, du kan rømme fra enhver situasjon.

+ Du kan, som en hunter, drepe mobs 6-7 levler over deg, selv om det da tar litt tid.

+ Sterk, og annlerdes måte å heale på enn en prest med Healing over Time-spells som et godt hjelpemiddel. Prest er selvsagt healing easymode, som en druid må man planlegge situasjonen hele tiden, man kan ikke plutselig kaste opp et skjold på magen som går ned fort som fy og spamme flash-heals. Litt utfordringer er alltid gøy.

 

- Du har lavest DPS i hele spillet, noe som merkes fra 45-60. Ting tar evigheter å drepe.

- Endgame er oppgaven din å heale og gi innervate til prester. Er du heldig en gang i blandt får du lov til å offtanke, men det er ikke allverdens av spenning det heller.

- Mens meele-klasser stadig blir sterkere og får høyere DPS med sine ubre våpen, forblir vår DPS stort sett den samme.

 

Angrer ikke et sekund på at jeg rerolla druid etter å ha blitt drittlei av å baaare tanke gjennom 60 levler med warrioren min.

 

Et hett filmtips til slutt; Outnumbered av Boro/Cepton

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...