Jump to content

PoleCat

Medlemmer
 • Content Count

  7266
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About PoleCat

 • Birthday 01/28/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ser ut til at det ikke var spillene sin feil allikevel, nå har problemet kommet tilbake på samme PC igjen, uten at jeg har installert noe som helst. 'Fikset' det ved å skru av og på hjemmesentralen. Jeg burde vel kanskje kontakte Lyse og høre hva som kan være galt.
 2. Hei, Har fått et lite uforklarlig problem jeg håpet jeg kunne få litt hjelp med. Jeg fikk ny PC for et par dager siden, og alt har fungert som det skal frem til i dag. Installerte to spill på PCen, henholdvis Battlefield:BC2 og Crysis. Etter å ha installert spilte jeg noen timer uten bekymring, men da jeg skulle på nett etterpå merket jeg noe var galt. Tilkoblingen driver å kobler seg av og på hele tiden, og om jeg i det hele tatt får lastet noen side, tar det en evighet. Først trodde jeg bare det var tilfeldig, og problemer hos min ISP, men nei. Testet med både den andre stasjonære og min bærbare og de fungerer helt fint på nett. Har direkte tilkobling til Lyse-boksen fra PC, så det er akkurat samme kabel som ble testet på alle tre. Det som skjer når jeg plugger i, er at maskinen finner nett (etter lang tid), all lasting går ekstremt tregt, og så detter nettet ut hele tiden og den bruker kanskje et minutt eller to, så er jeg online igjen. På de to andre PCene finnes nett med en gang og alt går i normal hastighet. Endte opp med at jeg kjørte en recovery av maskinen slik den var for to dager siden, hadde tross alt ikke lagt inn annet enn disse to spillene enda, og vips så var alt normalt igjen. Så mitt spørsmål er i grunn, kan drivere til f.eks nettverkskort bli endret/påvirket av en spill-installasjon? Eller kanskje noe annet blir lagt inn som kjører i bakgrunnen og lager kluss for meg? Takknemlig for alle svar!
 3. Her er min 38 mage twink (cba levle siste levlen). Gikk fire all the way, blazing speed er bare <3, samme med impact. Langt fra så powerful som 39 locken min, men krever iallefall litt mer en å trykke 3 ganger på dottemakroen min.
 4. Guildet mitt nekta å transfere, så vi ble igjen i denne spøkelsesbyen. Har nok kanskje kommet seg en del siden den gang (Kazzak transfer), men det var helt folketomt en stund. Rerolla til slutt horde på en annen server, for DS var helt håpløs. Folk stakk på grunn av så mye tekniske problemer med realmet (lagg/dc) og i tillegg mye køer, var tross alt en populær server. De fleste du husker igjen fra den gang, spiller nok på Kazzak nå.
 5. Sykeste gearet du kan få? 9071186[/snapback] Tja, egentlig ikke. Var på en lowlevel lock med ress sickness, så går ut i fra man tar ekstra mye dmg da. Ikke noe som skjer til hverdags akkurat.
 6. Er vel ikke mulig afaik. Ikke sett så mange 19 shammy twinks, fleste venter vel til 29 (frostshock + GW) eller 39 (windfury), men husker jeg spillte mye sammen med en som var resto med masse +healing enchants, virka veldig artig i grunn. Interrupte det andre lagets healere, purge shields, holde twink rogues unna deg med earthbind osv.
 7. Satt opp ny UI i dag, og det gikk for det meste fint. Eneste er at Pitbull NEKTER å vise portrait på unitframes, valget er der i menyen men samme hvor mye jeg klikker, vil den ikke "huke seg av".
 8. Bytta (endelig ) ut Nightbane-roben og fikk meg shoulders fra lootreaver i dag. (Noen som vet om det går an å tvinge WoW til å fortsatt ta screens i det gamle formatet? JPG blir jo helt crappy.. :S)
 9. Takker, den funka perfekt. Nå kommer det nede i chatten i stedet for hele skjermen.
 10. Trenger en addon som fjerner error messages helt. Hadde en før men husker ikke navnet. :S FÅr en del feilmeldinger på SCT men alt virker som det skal, bare veldig irriterende med alle popups hele tia.
 11. Deg jeg toshotta på warrioren min et par ganger i WSG i går ja. xD Spriest er veldig morro i det bracketet ja, har ca 350 shadowdmg / 3,2khp på min. Respecca disc/holy nå da med +434 healing, spiller så mye sammen med en venn som er twink lock, og med healing tar hun lett ut 10 alliance alene. Popper PI på henne når hun har zerking/trinket så er det garantert 1shot på gang. Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor /Khezie/Khezix
 12. Ikke så verst for en 49 lock føler jeg. Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
 13. 70 belf pala 70 ud mage 67 ud prest 60 ud prest 64 tauren warrior 60 human rogue 60 nelf druid 60 human warrior ouch
×
×
 • Create New...