Gå til innhold

Tips til oppkjøringen på bil.


WebSurf

Anbefalte innlegg

Bestått :D!

 

Ingen feil han nevnte, og sa at jeg var en av de mest trafikksikre kjøreelevene han har hatt til oppkjøring!

 

Så i dag har jeg rattet rundt i min nye BMW 320D - 2005 model :D!

 

Takk for all hjelp det har vært å få her, det har vært veldig til nytte.

 

Og får dere som er nervøse før oppkjøring, ikke vær det, er mer behagelig enn en vanlig kjøretime.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg fikk spørsmål om å teste at servostyringen fungerte, fikk jernteppe og husket ikke en drit. På andre oppkjøring har jeg fått spørsmål om å teste nødblinken/sjekke at nødblinker funker på alle lysene, og vise at vindusviskerne/spylervæsken fungerer forann og bak.

Lenke til kommentar

Det gikk veldig bra helt til jeg var på vei tilbake til trafikkstasjonen og møtte gjennom en plass som heter Sandes. Lyskryss som ødela for meg. Burde nok ha sett det, men fokuserte på bilen foran som skulle til venstre og kjørte opp forsiden av personen og dermed kjørte på rødt heh. Jaja, neste gang :p

 

Slik ser Krysset ut. Egentlig ganske lett, men var ikke helt klar i hodet på det tidspunktet :p

Endret av Mafsa
Lenke til kommentar

^Kjipt. Lykke til neste gang!

 

Begynner å nærme seg for meg nå. En uke igjen på mandag. Jeg blir 18 år 4 februar, og har derfor oppkjøring så tidlig som mulig. Har hatt noen timer med kjørelærer nå hvor hun sier at jeg kjører til bestått hver gang, men jeg begynner likevel å merke at det kribler litt i magen... Allerede : p Det jeg vet at jeg er litt dårlig på er plassering før jeg skal svinge hit og dit (legger meg ikke inn mot den kanten jeg skal svinge til f.eks.) også er jeg litt dårlig til å vurdere farlige situasjoner når jeg sitter i bilen. Kjøreprosess kaller læreren det. Det er ikke det at jeg ikke får det til, det er bare at av og til så glemmer jeg det litt bort, og vurderer litt feil.

 

Jaja, nå skal jeg i hvert fall ha langtur på tirsdag, også skal jeg kjøre med en annen kjørelærer som jeg aldri har kjørt med før på torsdag, for å høre hva han sier. Hvis det er mye galt har også kjørelæreren min mulighet til å kjøre med meg neste helg også, rett før oppkjøring. Jaja, dette blir spennende!

 

Jeg har et par spørsmål: Kjører jeg med bilen til kjørelæreren min? Og, har sensor "lov til" å spørre meg om spørsmål og slikt under selve kjøringen?

 

edit: for de som lurer, kjører opp i Hønefoss by.

Endret av DexterMorgan
Lenke til kommentar

Har oppkjøring i Trondheim i morgen. Tror det går greit, men er jo litt nervøs uansett :hm: . Går vel bedre når jeg kommer i gang med oppkjøringa :).

 

Har kjørt opp til lett-MC før så oppkjøring er ikke helt fremmed.

 

edit: bestått :)

Endret av Martin_PS3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...