Gå til innhold

Hvor mange MP3 har du?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har fylt opp 3stk 120gb western digital disker med KUN mp3'er, har brent ut 300 cd'er med mp3'er (har et lite "arkiv" i hylla, samt flere esker med dem), dette blir vel en cirka 130.000 mp3'er regner jeg med :smile: :smile:

 

Mp3'er: Ca. 130.000

Filmer (DivX): 600

Filmer (SVCD, VCD, MPG): 100

Musikkvideoer: 300

Simpsons-episoder: ca. 70

Southpark-episoder: ca. 80

kenshin-episoder: 7 (tror d var d)

Futurama-episoder: alle, ca. 70

Jackass-episoder: alle, ca. 50

DVD-filmer (bare for å ta det med i k**målinga også :razz:): 60

 

Men hva har dette å si?? det er bare k**måling!!! :razz: :razz:

 

Etter alt å dømme har jeg hatt VEEELDIG lite fritid på hendene... tvert imot, har vært på en god del lan oppigjennom, samlet på filmer og mp3'er der, samt episoder av div. serier... pluss at jeg kjenner en fyr som fyller opp harddisker med filmer m.m. til meg for betaling (han har 2mbp/s linje), eneste er at jeg må brenne ut alt som har tatt endel cd'er... men jeg har i alle fall så det holder... :smile: :grin:

Lenke til kommentar

Har 5305 for øyeblikket. Og da er det musikk jeg hører på og liker. Dere som har 10000 20000 og opp mot 130000 som en nevnte, kan dere med hånden på hjerte si at _alt_ er bra musikk? Det betviler jeg sterkt.Her er det 14tiss fakte om å ha mest mp3 tror jeg.. Uten at jeg skal si det for sikkert da..Forøvrig har jeg ca 600 LP plater(vinyl plater) som skal konverteres, så da blir samlinga omtrent 11-12000 mp3 filer, med musikk jeg liker og hører på.

Lenke til kommentar

Makan til fattige nerder!! må være koslig å sitte å høre på 130 000 mp3'r? Hvis hver mp3 tar ca 4 min blir du sittende et år for å høre igjennom! Og dessuten mp3 stinker i kvalitet. Her skryter folk av å være med på overgangen fra lp til cd (dårligere) og fra cd til mp3 (enda dårligere!). Finnes det ingen folk som faktisk liker å høre på detaljer i musikken?

 

Vær mann (evt.dame) å gå og kjøp deg en cd/dvd-audio (i butikk med penger!), som du faktisk liker å høre på. Eller er du redd for å vise deg offentlig for da kommer folk til å se den dålig musikksmaken smørt tykk uttapå. Kanskje er det derfor din eneste kilde til musikk er lan-partys, der du kommer etter at det har blitt mørkt slik at du kan kopiere musikk etter kvantitet og ikke kvalitet!

 

 

PS: egentlig er jeg en snill gutt, så denne posten er ikke mynta på noen spesielle.

 

Nå gider jeg ikke fikse opp flere skrivefeil, så det så!

_________________

Mamma, mamma! Det er jo bare nerder her!

 

<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: Whoppass Cheese på 2002-08-21 22:30 ]</font>

 

[ Denne Melding var redigert av: Whoppass Cheese på 2002-08-21 22:32 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...