Jump to content
Sign in to follow this  
TST

Demo av Age of Empires III (PC)

Recommended Posts

Et av høstens største strategispill havner i butikkene i november. Her er en demo.

 

Les mer

Share this post


Link to post

Ojojoj. Så utrolig dumt at jeg skal jobbe til fire, for dette har jeg lyst til å prøve! Håper det lever opp til mine (skyhøye)forventninger!

Share this post


Link to post

Noen som har testet? Grafikken er jo konge da, og det er viktig i slike titler. Gameplayet i denne serien tar jeg for gitt er intuitivt.

Share this post


Link to post

Wow-a! De også ute med demo nå!

Jessjess, da var det fint at jeg var syk i dag da. Endelig noe positivt med å ha feber (bortsett fra at man slipper skola). Må laste den ned nå da. :)

Share this post


Link to post

Oioioi, drit fett :D Laster ned på skolens linje, går litt fortere enn hjemme :p Men dette skal testes ut når jeg kommer hjem :)

Share this post


Link to post
Noen som har testet? Grafikken er jo konge da, og det er viktig i slike titler. Gameplayet i denne serien tar jeg for gitt er intuitivt.

Grafikken er konge ja, flyter fint med alt av "eye candy" på og 4xAA (1280x1024x32). Gameplayet er der, akkurat som det var i Age of Empire 2.

 

Følelsen jeg satt igjen med kan enkelt beskrives, dette var Age of Empire, uten tvil. :thumbup:

Share this post


Link to post

Selvom gameplayet er viktigst, må jeg innrømme at jeg har gledet meg til å sjekke ut atmosfæren, fysikken og den generelle grafikken i dette spillet. Skjermbildene ser ihvertfall helt sinnsykt bra ut, men først er det 5 timer med jobbing :(

 

GF6800LE er vel heller ikke noe særlig "eye candy" vennlig..

 

Får håpe de har gjort endel gode grep anngående spillbarheten også, blant annet når det kommer til formasjoner/bataljoner, greit å slippe å styre hver eneste unit. Dessuten lurer jeg på om det har kommet noe experience/rang system på units?

 

Men men, det finner jeg vel ut om noen timer ;)

Share this post


Link to post

Høres meget bra ut.. Viktig at man kjenner at det er Age of Empires man spiller og ikke et annen hvilket som helst nytt strategispill.. Vet ikke om alle er enige med meg, men det er ingen annen oppfølger (som jeg har prøvd) som har klart dette skikkelig bortsett fra HL2. HL2 gjenskapte HL1 følelsen veldig bra.

Share this post


Link to post

Nå skal et sies at jeg aldri har spilt AoE i noen versjoner. Men jeg vet jo at de er ledende på sitt felt. Jeg er av de som likte BfME pga brukevennligheten, men å nevne det spillet i samme åndedrag som AoE, er vel som å kle seg naken, onanere og banne i kirken......samtidig.

Share this post


Link to post

Grafikken er da ikke SÅ sinnsykt bra! Den er veldig fin og sånn, men det er liksom ikke ti år fram i tid. Dessuten er det 2D-grafikk.

 

Demoen var nå ganske kul, selv om jeg sleit litt i starten (måtte venne meg til alt, det var ikke noe treningsoppdrag først).

 

Noen andre som la merke til at HUD'et tok en tredjedel av skjermen? Var litt ekkelt i begynnelsen, men etterhvert la man ikke så godt merke til det, og det ble fort glemt.

 

Veldig bra demo, og spillet blir definitivt en verdig oppfølger, men helt personlig liker jeg spill som Rome best, hvor man styrer bataljoner av folk, og ikke bare hver enkelt mann. Menmen, smak og behag. :)

Share this post


Link to post

Har prøvd spillet nå..

 

Virker veldig kult ! Selv om grafikken virket bedre på en del av bildene.. Men de bildene er sikkert tatt med alt av grafikkinnstillinger på fullt. Alikavel, er det en del ting jeg ikke skjønte bæret av.. For det første : Hvor i all verden står population Limit ?? hvor mange har jeg brukt, hvor mye kan jeg ha? for det andre : når jeg trykker på den experience ringen hvor jeg kan hente meg litt goder nå og da, hva i all verden har disse husa i bakgrunnen med saken å gjøre? Det skjer jo ingenting når jeg trykker på dem og det zoomes inn mot dem.

 

Også syns jeg det var litt tåpelig at det bare går ann å bygge f.eks 7 outposts lissom.. Har man råd så må det vel gå ann å kjøpe så mange en vil..

Noe annet jeg også ikke likte var at de hermer en del etter Empire Earth 2. Det med building limits og at man kan samle uendelig med mat og gull ved kun kjøp av bygninger.. Ressursene burde ikke være uendelige. Det burde heller gå ann å trade til seg godene slik som det er gjort på 2ern.. (Trade carts)

 

Og en ting til jeg kom på : Hvordan deleter man bygninger?

Edited by Kurt P

Share this post


Link to post
Jeg er av de som likte BfME pga brukevennligheten, men å nevne det spillet i samme åndedrag som AoE, er vel som å kle seg naken, onanere og banne i kirken......samtidig.

Det synes jeg absolutt ikke du trenger å være redd for, BFME er bedre enn både Aoe og AoeII etter min mening.

 

Forhåpentligvis har AoeIII fått med seg litt av utviklingen som har skjedd de siste 6 årene som har gått siden forrige versjon, ellers vil de ha problemer med å gå forbi spillbarheten til blant annet BFME, C&C generals og Warcraft 3. (Tenker da hovedsakelig på multiplayer)

 

PS: Jeg ønsker ikke å starte noen "hva er best" diskusjon, dette er kun mine meninger, jeg respekterer folk som synes Aoe serien er bedre.

 

Veldig bra demo, og spillet blir definitivt en verdig oppfølger, men helt personlig liker jeg spill som Rome best, hvor man styrer bataljoner av folk, og ikke bare hver enkelt mann. Menmen, smak og behag. smile2.gif

 

Huff huff huff.. Fryktet at de skulle fortsette med denne enkelt-unit styringen, har da sett ut som soldater osv har vært i formasjoner/bataljoner på skjermbildene? Dette var skuffende, helt enig med MeTa][iC på akkurat dette punktet.

Edited by oysteini

Share this post


Link to post
Noe annet jeg også ikke likte var at de hermer en del etter Empire Earth 2. Det med building limits og at man kan samle uendelig med mat og gull ved kun kjøp av bygninger..

Det der stemmer vel ikke helt.. Husker da at det var sånn i AoM og. Og det kom da ut før EE2.

 

Men, jeg likte denne demoen jeg, men grafikken minnet veldig om AoM. Jeg savnet og en form for "Storehouse" som man må bygge nær de ressursene man har. For synes det ble litt teit når ressursene bare løy inn på kontoen uten å havne noe sted.

Share this post


Link to post
[iC,08/09/2005 : 16:12]
Dessuten er det 2D-grafikk.

 

 

:!: :!:

 

Dagens..

Hva som er så morsomt?

det er jo 3D .. Og for de som ikke har skjønt det : " Spillet har forlatt den tradisjonelle 2D-motoren og benytter seg denne gangen av en svært avansert grafikkmotor hvor blant annet realistisk fysikk spiller en viktig rolle"

Edited by Kurt P

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...