Jump to content

Desdichado

Medlemmer
 • Content Count

  1821
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

About Desdichado

 • Birthday 09/06/1972

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Skjermkort og oppgradering for Arma 3; Har Nvidias PhysX noe for seg i dette spillet eller får man samme effekt/ytelse med ett AMD kort? Sitter i dag på ett 6950 med vurderer sterkt å bytte ut for å få mest mulig ut av dette fantastiske spillet. (resten av maskinen er "up to date") Vennligst frastå kommentarer som tydelig viser at du er Fanboy av enten det ene eller andre merket.
 2. Ble for alvor hekta på ANNO serien etter 1503, ikke siden Baldurs Gate 1 har jeg brukt like mye tid på ett spill som det jeg gjorde her. Har fulgt alle utgivelsene siden den gang og kommer selvfølgelig til å kose meg stort med 2070 også. Gleder meg stort!
 3. Og her oppsto mitt problem også, så fort jeg koblet til det nye skjermkortet (6970 inn, 5870 ut) så kom lyden, med det gamle er lyden borte. Har uansett tatt det med netshop.no som var langt på vei villige til å rydde opp. Så da er alle fornøyde igjen
 4. Heisann, Koser meg veldig med Rift, spiller på Argent som er en RP PvE server. Men ser at det til tider kan være ensomt å bare skulle springe rundt å gjøre jobben alene. Det er mange oppgaver og monstre som skal tas hånd om. Ser helt klart at dette kunne vært gjort enklere og ikke minst triveligere med noen flere å spille med. Så, er det noen som kunne tenke seg ett nytt medlem til klanen sin? Navn: Bougle Class: Mage Tilhørighet: Guardians Kan også starte på nytt med Defiants hvis det er ønskelig. PS: Noen som kan selge meg billig Dye eller? Og ikke den Cyan driten!
 5. Takk for all hjelp Arni, får ta det med de over påske.
 6. Send en forespørsel til selger hvor du spør om han har tenkt til å dekke mva og fortollingsgebyret. Dersom ja, alt ok, dersom nei, kan du heve kjøpet da selger har holdt tilbake viktig informasjon. (med mindre det står med liten skrift i annonsen hans da) Er pakken sendt direkte til deg eller? Selger han som privatperson eller firma?
 7. Så det du sier er at det egentlig ikke er noen vits i å ta det med netshop.no, men heller bare akseptere at denne forsyningen ikke passet sammen med de nye delene til pc'n? Netshop.no har sikkert ikke mitt miljø å teste den i og vil vel derfor da heller ikke høre lyden. Og hvem får reginga for rep da? Lønner seg å la det ligge å kjøpe ny da, noe jeg også gjorde. Problemet ble da løst. Ingen lyd nå. Valgte OCZ Fatality 750W på ukens tilbud hos netshop.no for 750kr.
 8. Ja den er forsåvidt det, men dette er noe den har begynt med nå nylig. Så jeg (uten å ha det minste greie på hav jeg prater om) mistenker at en kondensator er i ferd med å ta kvelden. Har derfor tatt en forespørsel til netshop.no hvor den er kjøpt for å høre om videre fremgang. Den er riktignok 2 år og 2 mnd gammel, men de skryter nå på seg 5 års garanti. Så da er jeg godt innenfor. Har uansett kjøpt en ny da jeg ikke kan være uten mens jeg venter på rep/erstatning.
 9. Feilsøkte litt til her nå, og det viser seg at lyden kommer fra strømforsyningen, den er svært lav ved liten belastning, men øker markant ved høy belastning. Dette er en MIST 1000W'er. Er det normalt med lyd fra denne i så fall? Hva SSD diskene angår så er saken løst. Takk for hjelpen AndersT2.
 10. Ja, jeg har stoppet alle vifter etter tur for å kartlegge hvor lyden kommer fra, eneste jeg står igjen med nå er diskene. Med mindre det er en transistor på hovedkortet da. Det er ett nytt ASUS P8P67 Pro B3 kort.
 11. Kjøpte ett par Vertex 2 ssd disker for ett par uker siden, satte disse opp i RAID0, går så det griner! Men de støyer!, om det er begge eller bare den ene vet jeg ikke, men det er som i gamle dager når du hørte at diskene skrev til platelageret.Spesielt merkbart ved belastning, som i spill, photoshop redigering osv. Diskene er satt som primary partition og kjører Win7 64bit. Skal det være slik? Jeg har 2 Vertex 1 disker i samme system, og de bråker ikke, selv om jeg har innstallert tunge spill/programmer og satt de opp til å fungere som scratch disk. De er stille, det er ikke de nye. Takk for alle svar.
 12. brukernavn admin og tomt passord burde gjøre susen. Dette fungerte for meg før. Men når jeg nå gjør det, så kommer jeg ikke inn.. Kan ikke huske å ha endret noe på passordet. Så hva skal jeg gjøre for å få kommet inn i gjen? Er redd noen har "hacket" seg inn og endret passordet.. Sliter med akkurat det samme. Skal prøve en hard reset bare jeg finner nødvendig informasjon fra telenor til oppsett igjen etterpå.
 13. Det ingen test svarer på er om det er noen vits i å oppgradere fra iPad 1 til iPad 2. Er det stor nok forskjell til å forsvare ett nytt +/- 4000 kroners innkjøp? Og til de av dere som har lyst til å slenge ut bemerkning om overgang til andre merker enn Apple kan spare seg. Det her dreier seg om Apple iPad, og ikke andre nettbrett.
 14. iNzzain, Hva er det du ikke forstår med Elkjøp kontra Lefdal? Samme eier men alikavel to forskjellige bedrifter. Som f. eks mpx.no kontra komplett.no, samme eier, to forskjellige bedrifter. At Elkjøp kan ringe en kunde som har handlet hos Lefdal er det ingen som reagerer på? Hvis alle skulle hivd seg på telefonen en time etter at kunden mener nettbutikken burde gjort jobben sin så hadde det ikke vært mye fremgang her i verden. TS burde hatt mer tålmodighet før han ringte, kundebehandlerene bør følge samme retningslinje. Uavhengig av dialekt/bosted eller hva faen dere krangler om. Her er begge skyldige, enkelt og greit. Elkjøp ringer på vegna av Lefdal, hallo!
×
×
 • Create New...