Gå til innhold

Rippe musikk fra CD til K750i


Evju

Anbefalte innlegg

Jeg vil gjerne legge over musikk fra CD'ene mine til min K750i, men jeg sliter litt. Jeg har en 1GB minnebrikke, og en del cd'er, og det sier seg selv at jeg ikke vil få plass til all verden på mobilen da.

 

MP3-filer kan man bare rippe i 128kbs-kvalitet, noe som gjør filene litt for store for min smak. Jeg prøvde med WMA-filer, men de kan man ikke spille av på K750i. Prøvde så å bare bytte filtype ved å bytte ut .wma med .mp3, men filene ble ikke spilt av.

 

Finnes det noe software som kan løse problemet slik at jeg kan spille av wma-filer? Eller finnes det et program der ute som kan konvertere .wma-filer til mp3-filer med lav bithastighet? Vil ha masse musikk på mobilen min!! :cool:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for mange bra, og hurtige svar :) Prøvde Easy CD-DA Extractor, og det funket fint, men fikk som ventet elendige resultater når jeg skulle ned på 32kbs. Hadde vært flott om K750i støtter AACPlus, det så jo knallbra ut. Men det får jeg teste en annen gang, hvis ikke noen har noen erfaringer?

 

Btw, det jeg mente med "MP3-filer kan man bare rippe i 128kbs-kvalitet, noe som gjør filene litt for store for min smak. " var rippinga i Windows Media Player.

 

Dere har åpnet en ny verden for meg :thumbs:

Lenke til kommentar

Testet nå. Fikk ikke AAC+ til å funke på k750. AAC funker riktignok, men forskjellen til AAC+ er enorm ved lave bitrater (<32kb/s). Seriøst folkens AAC+ er helt rått. Trodde knapt mine egne ører.... Synd det ikke ser ut til å funke på fonen min, kunne vært grunnlag for en ganske så kul streamingtjeneste her. (Og send meg gjerne en PM hvis jeg tar feil!)

 

Nok OT nå. :blush:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...