Gå til innhold

LOST sesong 2 - USA - Les 1. innlegg *NO WAREZ*


Hvor bra var sesong 2? (Stem kun om du har sett hele sesongen, prøv å være litt kritisk)  

444 stemmer

  1. 1. Hvor bra var sesong 2? (Stem kun om du har sett hele sesongen, prøv å være litt kritisk)

    • Terningkast 1 - Katastrofal
      16
    • Terningkast 2 - Dårlig
      17
    • Terningkast 3 - Middels
      53
    • Terningkast 4 - God
      143
    • Terningkast 5 - Genial
      146
    • Terningkast 6 - Legendarisk
      69


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ble veldig usikker på datoen for neste episode her nå, noen sier 22. februar, andre sier 1. mars. Så jeg sjekka på siden til ABC, og der står det at 22. februar sender de reprise på de to første episodene i sesong 1. Så neste nye LOST-episode er altså 1. mars.

5622552[/snapback]

 

Teit :no:

Lenke til kommentar
Jeg bare hater hvordan amerikanerne framstiller land fra øst-europa, ørken land så langt øye kan se med en stripe asfalt på...

5622521[/snapback]

 

Det er faktisk slik eg forbinder med Gulfkrigen, ser for meg brennende oljebrønner med svart røyk som stiger i horisonten.Noe ala det vi såg i går ;)

Endret av Mala
Lenke til kommentar
Hva tror dere Sayid prøver å få Charlie med på?

5622205[/snapback]

 

Det er ikkje godt å vite, men ut ifra den dialogen i slutten er det ihvertfall noe Sayid ser i Charlie,sikkert hevnlyst eller noe,med tanke på det han og Claire har vert igjennom.

5622380[/snapback]

 

Jeg trodde en venning at Sayid skule klikke og tvinge Charlie til å huske jeg :devil::D Han var jo litt på rull så... =)

Lenke til kommentar
Irriterer meg heller over den elendige animasjonen og greenscreeningen jeg.

5622952[/snapback]

 

Det er andre gang du irriterer deg over det her i denne tråden.:roll: Kanskje på tide å finne noe nytt og mer konstruktivt på gjøre?

5623005[/snapback]

 

Dere blir seriøst sinte dere.

 

Jeg nevnte det i forbindelse med at andre irriterte seg over omgivelser som ikke er korrekte.

 

Furtetryner. :woot:

Lenke til kommentar

Syntes denne episoden var på nivå med sesong 1's fleste episoder. Lurer også på hva som kommer til og skje videre iom at Locke så de tegnene. Rakk han se hvilke tegn det var? og husker han dem? vet han hva de betyr? kan han finne det ut ved hjelp av noe i hulen eller noen på øyen? forteller han noen om det i det hele tatt?

 

Så har vi jo han nye fyren som Danielle(sånn det skrives?) fanget. Personlig tror jeg også han er en av the others, mest pga det som er nevnt her før. Hårklippen og skjegget, klærne. Og det han ikke husket hvor konen var begravet. Men det som overbeviser _MEG_ mest er de blikkene han sender til folkene rundt han av og til. Virker som om han er usikker på om de er usiker på at han er en av the others(litt merkelig setning det der :p )

Så til tjommien vår Sayid. Tror han også torturerte han nye fyren litt pga det med sharon, og fordi han er overbevist om at han nye er en other.

 

c3rfik

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...