Gå til innhold

Mage - tråden, diskuter her!


Anbefalte innlegg

Er dette greit? Burde jeg ha 2p på Molten Sields?

 

Vel, det ser ok ut, men jeg ville gått for noe ala

Dette her Det skal nok gjøre susen og samtidig gjør fire mye mer morro =)

Det du vil gjøre er og komme så langt nedi treet fortest mulig, ikke å fylle ut alle plassene øverst!

 

og i ca. lvl 50 slik :D

 

Holder på og farme meg til crit wrathful offsets, så kjører jeg fire som mitt bgspecc og frost i arena, også respeccer jeg hver gang jeg raider xD

Okey, skal bytte og teste.

Hva slags nye moroheter vil komme med dette speccet? :D

Har gjort det nå, men jeg fikk jo ikke trent noe nytt, så hva er forskjellen? :ermm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Har tenkt å levle magen min som neste toon. Den er lvl 71 og kjører frost som "queste" spec. Tenkte jeg skulle få for arcane som rein dps/instance spec. Kan Denne specen se grei ut, eller er det noen som har noen andre tips?

 

Noen som kan gi en kjapp "guide" til hvordan spille arcane? Prio på spells osv...?

 

Jeg ser du har fått ut det som er å hente fra arcane treet. Men når du blir 80 bør det se noe sånn her ut.

Samtidig bør du bytte ut Intellect glyphen din til fordel mot glyph of frost ward og glyph of fire ward. For om du ender opp på det speccet jeg netopp linket så vil du hver gang du ender opp i en fight som har med fire eller frost damage og gjøre. Så bruker du Fire/Frost ward alt etter hva bossen bruker så har du 30% sjanse for å få så mye mana som Fire/Frost warden din tar skade. Dette kan hjelpe deg mange ganger, hjelper en god del på fighter sånn som i f.eks. ICC! Men dette er pga talent tre bonus, glyphene gjør slik at du har 5% sjansje for å reflektere noe av skaden du blir påført, selv det lille den skaden er så kan det være en fin liten dps increase.

 

Rotasjoner og ting du bør fokusere på. Alle sier at Arcane mage er hjerneløs spamming, men om du går mere inn for det så finnes det en litt dypere mekanikk. Alle kan trykke en macro under en boss fight og få en dps på 10k de første sekundene, men ser at det er mange som sliter med å holde den der oppe. Men siden det bare en "Toon" så tar du det her senere om du velger å spille mer serriøst på den.

Men det du bør prioritere er - Arcane Blast x4 og om Arcane Missile procer bruker du den.

Rinse and reapet! Men om Missile ikke procer så kan du velge og sende en Arcane barrage for å bli kvitt debuffen og starte på nytt, med mindre du på en magisk måte klarer å få en mana på 30k, selv da vill du gå fort tom.

 

ALLTIDS ha mana gems tilgjengelig under boss fights, du bruker den første når du er på 70% mana igjen, og bruker de etter eget ønske etter det. ALDRI bruk Evocation med mindre du har under 40% mana igjen, brukes gjerne under en haste buff.

 

Det var vell det jeg kunne dele med deg, om du lurer på mere er det bare å spørre :>

 

Er ikke noe galt å fiske litt etter Missile Barrage proccen, spesielt når du har oppe icy veins/arcane power. Men helst ikke mer enn 1-3 ganger, ellers ryker manaen fort.

Lenke til kommentar

Jeg personlig kjører AB x4 og AM under raids, fant meg et guild for noen få uker siden som var nyoppstarta. Vi springer ICC 10 for øyeblikket, tatt 6/12 for øyeblikket, liker framgangen vi har. Jeg har ingen problemer med manaen under bosskamper, link til Armory, og som man ser så er ikke gearet mitt det sterkeste.

Lenke til kommentar

Arcane Barrage er ikke så ofte brukt, jeg bruker det som regel når Arcane missilen ikke procer for å spare så godt som mulig på manaen min. Men kan si jeg bruker den engang iblant hvor jeg må bevege meg mye, sånn som under Festergut der må man forflytte seg fra en plass til en annen ca. hvert halve minutt. Men man skal ikke spamme arcane barrage ettersom det er ikke mye mana effektivt! ;)

Lenke til kommentar

Ja, har skjønt såpass! Men hva om du har fyrt av dine x4 Arcane Blast's og MB ikke har procet enda? Skal du satse på å fyre av flere Arcane Blast's til den procer? Du kan tape bra mye mana på det for å si det mildt. Jeg bruker den som regel bare når jeg må bevege meg eller for å bli kvitt debuffen så jeg ikke bruker opp manaen min for fort ;)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Noen som kan hjelpe meg litt med pvp spec og strategi til magen min? Tenkte noe alla Dette, men vet ikke om jeg ble heelt happy med den speccen, noe jeg har glemt å tenke på?

 

Skal ikke gå noe særlig arena (kanskje litt for poeng og morro) men hovedsaklig nuke BG og WG. Burde jeg kjøre på med fult pvp gear, eller burde jeg beholde noen PVE items?

 

Noen som kan lage en kjapp og enkel pvp mage starter guide?

Lenke til kommentar

Noen som kan hjelpe meg litt med pvp spec og strategi til magen min? Tenkte noe alla Dette, men vet ikke om jeg ble heelt happy med den speccen, noe jeg har glemt å tenke på?

 

Skal ikke gå noe særlig arena (kanskje litt for poeng og morro) men hovedsaklig nuke BG og WG. Burde jeg kjøre på med fult pvp gear, eller burde jeg beholde noen PVE items?

 

Noen som kan lage en kjapp og enkel pvp mage starter guide?

Du har et noe merkelig PvP spec :)

Dette er det jeg ville anbefalt:

http://www.wowhead.com/talent#ofcbszMcZZAfbIobu0fdMfRp:jmhVmc

 

Om du skal ha full nuke bør du egentlig gå Arcane med PvE gear i for eksempel Wintergrasp. I BGs kan man enten gå fullt pvp gear, eller legge inn et og annet bra PvE item for mer hit, haste etc. Haste er noe av det viktigste man kan ha, både i PvE og PvP. Selv har jeg rundt 930 haste i PvE gear og 616 haste i PvP gear.

Ellers er rundt 130-140 spell penetration godt å ha, men dette er mindre viktig enn hit og haste vil jeg si.

 

Taktikker: Hold deg på avstand rett og slett, utenom mot Hunters. Blink inn til dem, frys dem fast og smell dem ned før de dreper deg :)

 

Taktikk ved frost nova/frostbite freeze:

For å få maksimalt utbytte av en freeze effect og deep freeze, bør du ikke bruke deep freeze med en gang en motstander blir fryst til bakken. Har du satt ut flere novas på rad og de lider av dminishing returns, kan du selvfølgelig bruke freeze kjappere, men det ideelle er å for eksempel caste 1 frostbolt før du setter på deep freeze. På denne måten vil du få inn en ekstra frostbolt før deep freeze er over, som resulterer i atskillig mer damage og burst på målet ditt.

 

Skal skrive mer om jeg kommer på noe, men sitter og jobber med bachelor prosjekt atm, så får nesten bruke tiden på det ;)

Lenke til kommentar

Shatter er et talent i frost-treet, hvor man får 50% større sjanse til å critte mot folk som er fryst fast (frost nova, f.eks). Dette kombinert med Ice Shards, gjør at frostbolt+icelance + andre instant casts(evt en ny frostbolt) er en kraftig combo mot disse. Derav Shatter combo.

 

I PvE er dps-rotasjonen:

Arcane Blast x4 -> Arcane Missiles.

 

Dog, hvis ikke MB har proccet fra de fire første AB'ene - må du gjøre et judgement-call - har du nok mana til å slenge inn et par ekstra ABs? Hvis ja, gjør det og håp på MB proc, hvis ikke sleng inn en Arcane Barrage og start på nytt.

Lenke til kommentar

(...) Dog, hvis ikke MB har proccet fra de fire første AB'ene - må du gjøre et judgement-call - har du nok mana til å slenge inn et par ekstra ABs? Hvis ja, gjør det og håp på MB proc, hvis ikke sleng inn en Arcane Barrage og start på nytt.

 

Nei, ikke bruk Arcane Barrage i rotasjonen. Den er til når du må bevege deg. Bruk Arcane Missiles til å fjerne Arcane Blast-buffen, selv om ikke Missile Barrage er oppe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...