Gå til innhold

Mage - tråden, diskuter her!


Anbefalte innlegg

Jepp, tenkte jeg skulle ta initiativet til å starte vår egen mage tråd her.

Her kan man diskutere builds, AoE-grindeplasser, nerfing og probs med mages, diverse erfaringer, osv. U name it! :thumbup:

 

Alt som kan deles tas imot med et smil! :D

Endret av -jH
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Yes, appropo frost/arcane eller fire/arcane, jeg klarer bare ikke bestemme meg. Har nå foreløpig gått for arcane/fire, men er allikevel så ekstremt usikker på hva jeg skal velge utover. Jeg vil så gjerne høre fra noen som har prøvd begge...

 

Hører om så mange som skifter fra fire til frost pga.....ehm, ja var det jeg ikke visste igjen, ja...

 

Værsåsnill_dele dine erfaringer! :dontgetit:

Endret av ObliVioN =]
Lenke til kommentar

Gikk Fire/Arcane frem til lvl 60, og byttet til Frost/Arcane for å teste. Forskjellen er vel at du har mer "kontroll" med frost. Du har f.eks. Ice Barrier (raske 500 ekstra HP), Ice Block (usårbar i 5? sec, veldig kjekt hvis du får aggro i et party), en god del ekstra "bevegelseshemmende tiltak" for mobs'ene, 50% critsjanse på frozen target, etc. Fire er mer full gass, full power, men du drar mer aggro og du dør raskere. For raid instancer kan jeg definitivt anbefale en Frost/Arcane build. Fireball tar også en debuffslot som er lite populært f.eks. i Molten Core. Kjør gjerne Fire frem til lvl 60, og bytt til Frost for å teste. Liker du det ikke er det jo bare å bytte tilbake..

Endret av klilleng
Lenke til kommentar

AoE med fire-specced mage fungerer aldeles utmerket. Man må bare passe på å bruke rette talents (gjelder forsåvidt for frost også). Alt som kan stunne/fryse etc er fy-fy.

 

Taktikk: Finn den som passer best for deg selv. For min del samler jeg mobs sammen, CoC, FN, flamestrike, CoC, IAE x n. Bruk gjerne PoM til en ekstra flamestrike, og hold mobs'ene innenfor området til flamestrike'n. Ingen problem med å ta 5 54-57, non-elite, non-casters på denne måten. Rinse and repeat.

 

Når det gjelder spec - ikke vær redd for å bruke noe som andre kanskje mener er gimped. En god spiller med 51 malplasserte (ubrukte også, for den del) talentpoints kan eie en dårlig spiller med uber build any day of the week. Talents er der for å skreddersy din spillestil, ikke for å styre den.

Lenke til kommentar
AoE under level 50 er vel bare tull?

 

Ellers kunne folk postet litt om hvilke builds de har? Har selv kjørt BARE fire (jada, vet at det ikke er optimalt)... er nå midt på 40-tallet'

 

edit: snakker her om grinde build, IKKE pvp

jeg AOE grinda fra level 24 til 60 med frost build.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...