Gå til innhold

Deksel til k750/w800


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...
  • 4 uker senere...

På grunn av fuktproblemer har jeg åpnet 750-en min. Synes det gikk greit, men man merker at det ikke er laget for at brukeren skal bytte selv. Bruk et plastkort av kreditt-kort-typen og start ved minnebrikkeåpningen, og skyv kortet forsiktig rundt langs kanten. IKKE stikk det for langt inn, særlig rett overfor minnebrikkeporten, for der sitter det noen kobberkontakter til tastaturet. Avslutt over displayet, der det sitter en ganske stor hake. Det kan være en fordel å vinkle kortet svakt mot baksiden av telefonen på grunn av plasseringen til hakene. Dekslet settes på igjen ved å presse det rett ned, i motsatt rekkefølge.

Lenke til kommentar

Hei

kunne du spesifisere nøyere hva som må følge hverandre osv? jeg har k750i og har kjøprt w800i deksel. jeg vet jeg ikke klarer å skifte ut den midt delen slik jeg får den oransje delen. men er det da batteri lokk, kamera lokket og front og tastur på k750i som skal ta's av, og bare sette på w800i front,tastatur,bak og batterilokket på k750i'en?

 

eller?

 

Vil veldig bytte ut den midt delen og men har sett på bilder og guide om hvordan en gjør det, men det ser litt avansert ut så jeg tør ikke. vet dere om plasser de gjør det for deg?

 

Det er middels vanskelig å bytte dekselet ift den erfaringen jeg selv har.

 

Enkle er Nokia deksel.

Vanskelig er Siemens deksel alla SL45.

 

Ja, det går an å bruke K750i og W800i deksel om hverandre. Dette gjelder ikke alle delene. De delene som må følge hverandre er tastaturet og frontdekselet.

 

En leverandør jeg bruker er flg: http://cnn.cn/shop/

4987743[/snapback]

Endret av tvilling81
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...