Gå til innhold

Endelig Vaio til Norge ! Fleip eller fakta?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-52Y1nIV0tv

Nå er vel ikke forumet på DinSide den plassen jeg ville "lekket" noe, så denne fyren er helt sikkert en useriøs dust -som de fleste andre debattanter på Dinside.

 

Men det burde ikke overraske noen om de endelig lanseres i Norge også, selv om markedet for den slags snacks nok er ganske lite.

Lenke til kommentar

Hei.. SONY vil ikke selge Vaio Pc&notebook i Norge! For lite land og få folk her!Sony vaio er for det store markedet i verden! Japan, Hong Kong, Kina, Taiwan, USA og enekelte land i Europa! :thumbdown: MEN!!! Dersom man har mot og tålmodighet til å komme seg ut i verden og finne en Vaio, kan man finne en til en "grei" pris! :D NB! SONY VAIO vil ikke være noe storselger på PC-markedet, så derfor satser de på kvalitet, tekn. og høy pris! Prisene på vaio er MEGET høye iforhold til PC fra acer og asus og ikke minst dell og HP(som er noe dritt).

 

Jeg har selv en SONY VAIO :w00t: !!! Verden fineste, minste, tynneste, letteste og beste notebook! Kjøpt i Asia! Dyrt men Gud for en herlighet av en PC! Ikke kjøp IBM, Dell, HP osv, de er dårlige, kjøp japanske, koreanske eller taiwanske hvis dere vil ha en stabil og BRA PC!

 

For dere som vil ha Vaio, IKKE kjøp på nettet. Mange luerier!!!! Sett en vaio til 40 000! og andre til 20000,-.Pga. usikker trasaksjon, bør man holde UNNA! Dra til Asia / sør-Eerope/USA for å finne en!!!!! Vaio er verdt det! :!:

Lenke til kommentar

Tulling. Jada bruk et x antall tusen kroner for å reise til Asia bare for å kjøpe pc. Dessuten vil jeg ikke kalle IBM dårlig, eller noen av de andre merkene du nevnte for dårlige. Men så er jeg ikke fanboy heller da. :roll:

 

Å ja. Sony satser på høy pris? :!:

Hadde vært bedre hvis de hadde klart å selge kvalitetsmaskiner til lav pris.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-52Y1nIV0tv
For dere som vil ha Vaio, IKKE kjøp på nettet. Mange luerier!!!! Sett en vaio til 40 000! og andre til 20000,-.Pga. usikker trasaksjon, bør man holde UNNA! Dra til Asia / sør-Eerope/USA for å finne en!!!!!  Vaio er verdt det! :!:

"På nettet"?? Litt kategorisk her vel? Selvfølgelig kjøper du ikke en Vaio for $300 på E-bay, men skikkelige sider som Kemplar trenger man ikke frykte. Så slipper man konvertere selv også. Mye dyrere enn i østen er det heller ikke. Og definitivt mye billigere enn hva man må ut med for en Vaio i Europa.

 

Og det finnes både bedre og lettere subnotebooks enn Vaio da... Men kanskje ikke like fine, og det betyr jo alt for en del... :no:

Endret av Slettet-52Y1nIV0tv
Lenke til kommentar

Sony har mange flotte maskiner, men om man søker litt i ulike forum rundt på nettet så er det tydelig at de på enkelte modeller sliter litt med kvaliteten. Man vet jo ikke hvordan helt nye modeller er, men Sony Vaio har ikke rykte på seg for å være like stabile som IBM.

 

Men det hadde vært fint å se Vaioene i norske butikker...

 

- Bjarne

Lenke til kommentar

til: Eulogy. Mente selvsagt at NÅR men skal til østen å besøke noen/feriere der da kan man se etter en vaio! vaioene er meget stabile og gode. Hatt compaq, hp, acer osv... Sonys laptop er bedre enn dem, synes jeg..

 

Er det noen som har erfaring med kemplar.com da? kjøpt noe der? toll og frakt må regnes med...Uff, 24%+avgift rett til statskassen når man kjøper ting fra utlandet.

Lenke til kommentar
Hei.. SONY vil ikke selge Vaio Pc&notebook i Norge! For lite land og få folk her!Sony vaio er for det store markedet i verden! Japan, Hong Kong, Kina, Taiwan, USA og enekelte land i Europa! :thumbdown: MEN!!!

Velkommen til forumet, ser du ikke har så mange poster enda og vil gi deg et godt råd, du fremstår som lite troverdig når du slenger ut påstander som

"HP(som er noe dritt)"

"Ikke kjøp IBM, Dell, HP osv, de er dårlige"

"kjøp japanske, koreanske eller taiwanske hvis dere vil ha en stabil og BRA PC" (merk at HP/IBM,DELL osv produserer maskiner i de landene du lister opp).

 

Plenty skrivefeil og sinnsykt mye utropstegn gjør heller ikke saken bedre.

 

Retter du på disse tingene vil du få et hyggelig opphold her :yes:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-52Y1nIV0tv
Er det noen som har erfaring med kemplar.com da? kjøpt noe der? toll og frakt må regnes med...Uff, 24%+avgift rett til statskassen når man kjøper ting fra utlandet.

Kjøpt masse der og aldri hatt noe problemer. Ellers kan jeg minne om at man betaler 25% moms i norske butikker også...

 

Er du litt sleip ber du nettsjappa sette en lavere verdi på pc-en og slipper unna med lavere moms. Da kan det være et triks å ikke sende kvittering/papirarbeid i samme sending :roll:

Lenke til kommentar
Jeg har selv en SONY VAIO :w00t: !!! Verden fineste, minste, tynneste, letteste  og beste notebook! Kjøpt i Asia! Dyrt men Gud for en herlighet av en PC! Ikke kjøp IBM, Dell, HP osv, de er dårlige, kjøp japanske, koreanske eller taiwanske hvis dere vil ha en stabil og BRA PC!

:roll: IBM er dårlige, ja. Sony Vaio, derimot...

 

Hva med stikkord som titaniumsramme, karbonfiber, støt/sjokk-sikkert lokk etc. Mener du seriøst at Sony er bedre enn IBM på dette?

 

Og så er jo kanskje service et lite aspekt også? For i det hele tatt å få lov til å snakke med Sony Vaio kundeservice, må du først overføre 30€ til Sony Frankrike. :hrm: Og så er det diverse mas før du for lov til å sende den inn. Deretter kommer frakt til Frankrike, hvis du er så heldig at det er garanti. Hvis du er så uheldig at det ikke er garanti, så er deleprisen like astronomisk som på HP. Men de bruker noe lengre tid. I tillegg må du sponse returfrakten til Norge.

 

Sony kunde"service" = :thumbdown:

 

Edit: Skrivefeil.

Endret av hilram
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-52Y1nIV0tv

Nææææ... Hvorfor skal jeg kjøpe en trøtt Vaio til blodpris? Skulle jeg vurdert Vaio skulle jeg hatt en som forsvarte navnet sitt, og de kommer neppe til Norge med det første. Iallefall kom de ikke til Sverige, men det er jo lov å håpe?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...