Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, han bør ihvertfall ikke hvile på laurbærne. For i motsetning til Flanagan, så er Alexander-Arnold the real deal allerede i den latterlige alderen av 18 år!

Flanagan har ingen fremtid i Liverpool. Heldigvis har han blitt erstattet med en annen lokal og talentfull unggutt.

 

Generelt så syns jeg faktisk innleggene til Alexander-Arnold er hakket bedre enn Clyne sine. F.eks det latterlige presise innlegget mot Origi mot Leeds. En forventer nesten ikke sånt fra en 18-åring.

 

Jeg skulle derimot ønske vi hadde en like lovende unggutt på venstreback plassen. Det er lov å håpe at Juanma kan slå til, men ser ikke alt for lovende ut til nå.

Lenke til kommentar
Gjest bruker-343576

 

 

Jeg skulle derimot ønske vi hadde en like lovende unggutt på venstreback plassen. Det er lov å håpe at Juanma kan slå til, men ser ikke alt for lovende ut til nå.

 

Flanagan spilte vel en del venstreback i 13/14-sesongen?

 

:tease:

 

 

 

Virker ikke som Luke Shaw er så veldig ønsket i United, men vi hadde vel aldri fått snappet han opp. Kunne vi ikke bare punget ut for Ben Chilwell?  :wee:

Lenke til kommentar

Vinner City mot Liverpool og vinner den kampen de har til gode ligger de 7 poeng foran Liverpool med 9 kamper igjen.

 

Vinner Liverpool mot City vil Liverpool avhengig av kampen City har til gode ligge 2 poeng foran, likt eller 1 poeng bak City. Både Arsenal og United bak Liverpool har to kamper til gode og kan passere Liverpool på tabellen eller ende på like mange poeng. Taper Liverpool da mot City og United og Arsenal vinner, kan Liverpool ligge på sjetteplass, 7/4 Poeng bak City, 4 bak Arsenal og 3/0 bak United.

 

Det er ikke noe bra utgangspunkt om klubben vil til Champions League.

 

Den ene kampen United/City har til gode er selvsagt kampen dem imellom. Men utgangspunktet er uansett ikke bra hvis Liverpool taper mot City eller ikke vinner.

 

Det er en "6-poengs" kamp som blir helt avgjørende for hvem som når topp 4.

Lenke til kommentar

City, tottenham, Chelsea, arsenal og United må også møte hverandre iløpet av sesongen, vinner City alle kampene sine Taper de andre poeng.

 

City er (dessverre) siste toppkampen til Liverpool (Everton tar vi). Tåler et tap,men tar helst en seier,poenget er at absolutt INGENTING avgjøres kommende runde.

Lenke til kommentar

 

 

Dette er en feilaktig påstand. MÅ absolutt ikke vinne mot City for å komme til Champions League.

Men det er en av de kampene som det vil være lurt å vinne.
Alle kamper er lurt å vinne. :D

 

 

Denne er faktisk lurere å vinne enn de felste andre med tanke på en eventuell CL-plass neste sesong. Rart, men helt sant, altså.

Lenke til kommentar

Denne tråden har:

 

89 326 Svar

3 751 658 visn.

 

:)

 

Men ok, blir det CL-plass i år?

Nei, dessverre.

 

Muligheten ligger til rette for at Liverpool kan være heldig og få fjerdeplass, men United har alikevel mulighet til å ta den Champions League plassed ved å vinne Europa league. United har to muligheter til å slå Liverpool ut av Champions League, men er ikke den største trusselen. Arsenal har kommet på topp 4 ørten sesonger på rad og har teoretisk sett 1 poeng til gode på Liverpool. Taper Liverpool mot City, så er det over og ut. Vinner de mot City må de alikevel spille bra resten av sesongen for å sikre Champions League plass.

 

City har vanskelig kamper igjen. Tottenham har enkle kamper igjen. La oss si Liverpool vinner mot City, så blir det potensielt en kamp om tredjeplassen mellom Liverpool og Arsenal, med både City og United som utfordrere, pluss at United også har mulighet til å kapre den plassen gjennom Europa League om Liverpool skulle havne på fjerdeplassen.

 

For min del virker ikke Livverpool stabile nok til å ta tredjeplassen for øyeblikket. Om fjerdeplassen blir det hard konkurranse, uten garanti for å gå til Champions League.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...