Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Hadde det vært snakk om kraft, så hadde jeg vært enig, men Kuyt bruker ingen kraft, han trekker ham ikke rundt eller noe. Han hekter armen i hans i ett sekund, og slipper, uten å bruke kraft og uten å holde. Dette blir selvfølgelig bare synsing, men jeg tror ikke Hleb hadde hatt problemer med å stå om han ville. Når det er sagt så er det ikke ulovlig å legge seg lett heller, det er for så vidt smart å gjøre det, men han fikk ikke marginene på sin side der.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kuyt kommer i fart, og tar tak. Bare de 85kg'ene hans i fart er mer enn nok kraft. Klar straffe er uansett poenget. :)

Om det er snakk om fysikk og vekten til Kuyt, så hadde det blitt litt av et regnestykke for å se hvor mye kraft han brukte. Et annet poeng er at vekten hans ikke har så mye å si i den situasjonen. Han hekter armen sin med Hleb, og bruker ikke kroppen, ergo ikke så mye vekt. Det kunne like gjerne vært Mifsud, og resultatet av situasjonen ville blitt det samme.

 

Edit:

Nå skal det sies at om det hadde blitt dømt straffe, så hadde jeg ikke sagt noe på det.

Endret av AndersC
Lenke til kommentar

Fikk ikke sett kampen og derfor ikke straffesituasjonen, men har nå kikket på den en del ganger, og jeg må inrømme at det nok var straffe. Selv om Hleb kanskje faller lett, så tar Kuyt såpass tak i overarmen på Hleb at han blir hindret nok til å dømme straffe.

Endret av gstavdal
Lenke til kommentar
Haha, Ronaldinho blir linket ja. Hadde faktisk vært litt morsomt om han faktisk kom, selv om det neppe skjer. Dessuten føler jeg han er litt over the top og har egentlig vært det en stund nå, men kanskje han kunne ha hatt godt av et klubbytte uansett stakkars.

Han ender vel opp i Chelsea der kan kan spille med andre "over the top" superstjerner.

Lenke til kommentar

Hallo folkens det er jo en klar straffe til Arsenal, ikke noe å diskutere det vel.

Må være blind for å ikke se at det er straffe, er SELV Liverpool fans og er selvfølgelig glad for reslutatet blei som det blei.

Syns det er rart at ikke dommern blåste jeg, han blei jo rivd ned..

Lenke til kommentar
Hallo folkens det er jo en klar straffe til Arsenal, ikke noe å diskutere det vel.

Må være blind for å ikke se at det er straffe, er SELV Liverpool fans og er selvfølgelig glad for reslutatet blei som det blei.

Syns det er rart at ikke dommern blåste jeg, han blei jo rivd ned..

 

helt enig, det er et klart straffe spark. men vi har vært uheldige før med straffer, som mot chealsea, så vi må jo ha flaks på en aavgjørelse eller?

Endret av F.torres
Lenke til kommentar

Det bildet sier jo ikke en dritt, på et bilde vil hånda se lik ut uansett om han hektet med vilje eller et uhell. At han ikke hektet armen med vilje har jeg heller aldri sagt, for det tror jeg han gjorde, men veldig vanskelig å påstå både det ene og andre der når man ikke er Kuyt selv. Poenget mitt er at jeg synes ikke det er klar nok kontakt, og at Kuyts inngripen er noe som får Hleb til å falle, at jeg vil kalle det et soleklart straffe. Jeg har sett langt klarere situasjoner enn det der, for å si det slik. Men igjen, folk ser ut til å glemme dette selv om jeg understreker det hvert innlegg; det hadde vært greit om det hadde vært dømt straffe også. Men for meg er det helt feil å si at det er en soleklar straffe.

Lenke til kommentar

Kroppskontakt er ikke ulovlig. Det jeg mener er at jeg er usikker på om kontakten mellom Kuyt og Hleb er nok til at Hleb ikke skal klare å stå på beina, det er det eneste. For meg virker fallet til Hleb altfor lett i forhold til hva Kuyt egentlig gjør, men det er bare min oppfatning ut av hva jeg ser. Og IGJEN: straffe hadde vært greit. :p Men det er en langt mer åpen situasjon enn de fleste påstår synes jeg.

Lenke til kommentar

Syns du har sagt mykje det samme veldig lenge no Hewitt, og det er jo forsåvidt greit at du har di meining, men det er kanskje ein grunn til at "dei fleste" påstår noko anna. Har ikkje brydd meg med å kommentere tidligare, men det er snart to dagar sidan kampen og dette er omtrent det samme det har gått i her inne sidan. Etter mi meining burde det vore gitt straffe. Skal ikkje seie så mykje meir enn det.

 

Forresten så bør vel den store Liverpool-helten frå onsdag vere Nicolas Bendtner.. Fantastisk fotballspelar.. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...