Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det ser ut til at Sissoko er usikker på om han vil bli i klubben etter å ha blitt utelatt fra troppen som reiste til Marseille. Bare fint at han er misfornøyd med det for så vidt, men han må da ha såpass selvinnsikt at han må innse hvorfor han ikke får spille så mye når vi har Gerrard, Masche, Alonso og Lucas, og han samtidig har prestert veldig dårlig i år. Salg i januar er ikke meg imot. Er nå det er litt kjipt å se tilbake på budet vi fikk fra Juventus og pengene vi kunne fått da, men samtidig var Sissoko jævlig god på den tiden da.

Lenke til kommentar

Må si at jeg har blitt nervøs til i kveld. Det vil være en liten katastrofe om vil ikke skulle gå videre i CL. - Både sportslig og økonomisk. Sissoko kan for min del bare reise i januar. Leste nettopp at Voronin blir igjen hjemme på Merseyside. Noe som kan bety at Rafa tenker og bruke han mot United. Personlig håper jeg at Torres - Kuyt starter mot United.

Lenke til kommentar
Gruer med som bare det til i kveld!

Denne kampen må vi bare vinne.

 

Marseille vs Utd

Hva ønsker du mest denne uken: Seier mot Marseille eller Utd?

*Seier over Marseille

*Seier over Man Utd

*Umulig valg

 

Detta var rett og slett meget vanskelig og svare på!

Det å tape for menshæstær er noe av de værste jeg vet på hele kloden. Har ikke noe imot laget i seg selv, men det er supporterne deres som er så jævlig kvalme. Spør en Manu supporter om hvem han synst er best i verden, og han ramser opp start 11'ern til united :ermm: typisk.

Endret av Messi91
Lenke til kommentar
Skal vi gå videre i CL uten å vinne, er vi avhengig av hvordan den andre kampen ender. Det viktigste er å avgjøre dette selv. Vinner vi også mot United, så får det heller bli en bonus. Tipper imidlertid at vi vinner i dag, men spiller uavgjort mot United etter at vi har ledet nesten hele kampen...

...Så i siste minutt snubbler O'shea inn en brasse fra 20meter i krysse, og United vinner. Blir vel noe sånt :hrm:

Lenke til kommentar

Ja, hjertet mitt tåler ikke uavgjort slik at vi må håpe på Besiktas. Hvis jeg måtte velge mellom seier mot Marseille eller Man Utd, velger jeg faktisk Marseille, og det sier jo litt. Selv om det å slå Man Utd hadde vært usannsynlig deilig, så betyr ikke den kampen så veldig mye (selv om det betyr at Man Utd får et forsprang på oss i ligaen), mens CL-spill betyr veldig mye for økonomien og for det sportslige, det er for dårlig for en klubb som Liverpool å ikke komme lenger enn gruppespillet i CL og det vil være en skuffelse. Men vi skal greie begge to, begge er viktige. Gleder meg til kampen, det skal bli godt å bli ferdig med denne nervepirrende kampen.

Lenke til kommentar
Ja, hjertet mitt tåler ikke uavgjort slik at vi må håpe på Besiktas. Hvis jeg måtte velge mellom seier mot Marseille eller Man Utd, velger jeg faktisk Marseille, og det sier jo litt.

 

 

Det er jo et enkelt valg.. .

 

Gå videre i CL betyr ALT!!! med tanke på Penger, penger, penger og penger.. Kanskje litt fremtiden til Rafa også... Tolker jeg disse cowboyene fra statene riktig så er de ikke helt gode for tiden ;)

 

For meg ser det slik ut

 

Videre i CL = Masch

 

ute av CL = Ingen Masch

 

og da er denne UTD kampen totalt uviktig.... I gåseøyne ;)

Lenke til kommentar

Hmm, går rykter om at Jørgen Klinsmann er etterfølgeren til Rafa om Rafa skulle ryke. :hmm: Veit ikke helt jeg. Satser på at vi vinner i dag og at Rafa får bli altså.

 

Gleder meg skikkelig til kamp jeg nå! Er rimelig sikker på seier i dag. Bare litt synd at vi ikke allerede har sikra gruppa, da kunne vi hvilt spillere til Unitedkampen. Menmen, sånn er det nå. Tror vi vinner 3-1 i dag som vanlig. :p Har vel aldri vist seg å stemme, men shit au.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...