Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Endelig sesongen over, må innrømme jeg har vært redd for at gullet skulle glippe av ikke sportslige grunner. Samt katastrofale menneskelige resultater av at pl startet opp igjen, heldigvis har det godt stort sett bra.

 

Sesongen i sin helhet må man være fornøyd med, pl-gull,supercup-gull og vm i fotball-gull er meget bra prestasjon. Høyt underholdning har Liverpool nok en gang levert også. 

Trent (35kamper)og Robbo(33 kamper) med 13 og 12 assister er utrolig, Vvd er pur klasse som vanlig. Spilte samtlige minutter denne pl-sesongen som er helt sykt. 

Men det må handles i sommer. Lovren og Lallana er på vei, mulig shaquiri(null spilletid) også. Keita har prestert veldig bra i denne perioden, Minamino og Origi som reelle erstatninger til topp tre er ikke bra nok. Chelsea(allerede godt i gang), united og city kommer til å punge ut masse penger i overgangsvinduet og Liverpool må holde med. Thiago inn er jeg positiv til. Trenger en spiss og en back tilegg til thiago.

Jeg elsker klopp høyt, utrolig hva han har fått til med oss og Dortmund. Gleder meg allerede neste sesong ^^

Endret av Danielzu
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Brewster er en herlig måltyv, men det hjalp ikke for Swansea idag.
Jeg tror nok han selges til en Championship klubb. Eventuelt en Premier League klubb i nedre halvdel. Han passer nok bra der.

At du blir lånt ut er som regel et tegn på at du vil bli solgt. Ingen av de som faktisk har slått gjennom som unggutt i Liverpool har blitt lånt ut. Ihvertfall ikke som jeg kommer på i farta.

Lenke til kommentar
Danielzu skrev (53 minutter siden):

Den aå veldig sweet ut. Bortedrakta var ikke spesielt ille heller. Spent på om tradisjonen til Liverpool angående  "sjølstøgg" tredjedrakt vedlikeholdes. 

 

 

Peil når draktene legges ut for salg?

Kan forhåndsbestilles på den offisielle shopen nå. Sendes onsdag 5.august ser det ut til. Borte og tredjedrakt er vel ikke bekreftet enda? 

Lenke til kommentar

Leste nylig at Löw kommer trolig til og gi seg som tysk landslagssjef etter VM 2022, og at Klopp er førstevalget til det tyske fotballforbundet som erstatter for Löw. Klarer tyskerne og lokke Klopp hjem?

Klopp uttalte nylig at han ønsker og trene et landslag i fremtiden, og han har ved flere anledninger sagt at jobben som tysk landslagssjef interesser han.

Endret av Joeal88
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...