Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Startet 3 av 5 kamper. Malacia de to andre. Uvisst om han ville startet mot Atletico Madrid om han ikke ble syk (ikke skadet). Men prestasjonen til Malacia mot AM tenker jeg var så god at han får starte mot Brighton om en uke. Om det er fantasy du tenker på er det nok Dalot jeg hadde vurdert av forsvarsspillere på United.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Varane er skuffende. Svak i det oppbyggende spillet, rotete, feilplassert.

Laird har imponert og vokst inn i kampen, samme med Garnacho som alltid er artig å se på og plagsom for motspillerne.

Veldig godt innhopp av Amad. Ellers prestasjoner på det jevne i dag vil jeg si, der hverken Telles eller Van de Beek har klart å vise noe som tilsier at de skal starte kamper.

Lenke til kommentar

Nå er pre-season ferdig. Hva tror dere blir startelleveren mot Brighton?

Her er det jeg tror er mest sannsynlig:

De Gea
Dalot - Maguire - Lindelöf - Malacia
McTominay - Fred
Sancho - Bruno - Rashford
Martial

Sancho hvis han blir klar etter sykdommen han har nå. Martinez er neppe helt klar enda, men jeg tror Ten Hag ønsker han og Maguire som stopperpar på sikt. Shaw neppe klar pga sykdom og Malacia gjorde det bra mot Atletico. Rashford ser fresh ut og på midtbanen er det ikke så mange gode alternativer. På høyrebacken har Dalot vært bra i pre-season mens Wan-Bissaka har vært helt borte.

Egentlig mest spennende hvem som blir med på benken!

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tipper den samme 11ern selv.

Sancho har jo også slitt med sykdom. Så kan være at vi får se Elanga som RW.

Benken endel vanskeligere å tippe. Men om en antar at Sancho starter, og Shaw fremdeles er ute med sykdom, blir det vel fort noe ala dette:

  1. Heaton
  2. Varane
  3. Martinez
  4. Telles
  5. Eriksen
  6. Donny
  7. Garner
  8. Elanga
  9. Ronaldo (evnt. Garnacho sånn som han presterte i dag, og Ten Hag ikke føler Ronaldo er klar, evnt. han fortsetter å presse på for å bli solgt)

Faktisk veldig spent på overgangen til fem bytter. Det åpner virkelig for at lag med mye bredde kan opprettholde en høy intensitet gjennom hele kampen - ved å gjøre bytte på typisk backplass, midtbane og den av angriperne som mest slitne. Og slik jeg ser det en av våre største svakheter. I hvert fall inntil Ten Hag har fått Donny/Garner/Eriksen til å fungere i startelleveren.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Ja, den benken ser sannsynlig ut. Skal heller ikke se bort fra at Ten Hag overrasker med et eller annet, men vi får se.

Ingen høyreback der. Lindelöf kan forsåvidt spille høyreback, som han gjorde i Benfica.

Hvem ligger tynnest an nå? Jeg føler klubben kommer til å prøve å selge én av Bailly, Wan-Bissaka og Telles. Kanskje flere. Bailly har forsåvidt vært ålreit i pre-season, mens de andre ikke har fått mye tillit. Telles ble til og med satt på midtbanen i en omgang. Wan-Bissaka manglet fra troppen i begge de to siste kampene, uten en forklaring på hvorfor slik vi fikk med Sancho og Shaw (sykdom).

Håper ikke vi selger Laird slik det er noen rykter om. Vil heller beholde ham enn Wan-Bissaka og Williams. Tror faktisk han kan ha muligheter til spilletid denne sesongen hvis han ikke lånes ut.

Lenke til kommentar

Ja takk begge deler, men tror ikke det blir så lett.

Bailly har vært mye skadeplaget. Dermed er det, tross at han uten tvil holder et svært høyt nivå, ganske stor risiko å signere han. Men bør være mulig å finne noen som er interessert..?

Wan-Bissaka har så begrensede fotballferdigheter utover fart og noen helt rå sklitaklinger, at jeg sliter med å se hvilke andre klubber i PL som vil ha han. En retur til Crystal Palace kunne kanskje vært aktuelt om Roy Hodgson fortsatt var der. Men ambisjonene ser ut til å være litt større under Vieira. Og jeg synes det er en generell tendens til at klubber også nederst på tabellen i Premier League er blitt interessert i å faktisk spille fotball.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Er litt delt på Wan-Bissaka jeg, og mener han egentlig ikke er sååå lite offensivt og teknisk begavet som det han har vist i United, der han har lidd litt av hvor venstrevridde vi har vært i alt det offensive spillet. Jeg tror egentlig mange klubber i Premier League vil være interessert i han. 

På den annen side er det litt kjedelig å miste en spiller som er så vanvittig god én mot én defensivt. Har hatt noen kamper hvor han har vært en levende vegg på backen der.

Men pasningsfoten er nok for dårlig for Ten Hag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...