Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Berbatov og Rooney <3 Briliant.

 

Alle gjør en god jobb idag, mot et Blackburnlag som mest sannsynlig må spille 1.Divisjon om de ikke får noe klasse inn i det laget. Fy faen så tamt det er.

Alle? langt ifra, Nani var desidert dårligst, og som vanlig fikk ikke til en dritt. Carrick bedre, men fortsatt mer fart i bena til bestefaren min.

 

Ikke helt enig her, gitt. Syns Rooney var dårligst av alle i denne kampen. Deilig at han scorer et mål, men det er også det meste han gjorde. 1. omgang var ihvertfall grusom. Nani fikk da til en del, han. Skjønner ikke hvorfor du skal rakke så fælt ned på han. Han er riktignok altfor variabel og han tar en del dumme beslutninger og gir en del håpløse pasninger, men han gjør en del pent også.

 

Carrick har hatt en stigende formkurve for det meste, og han var god i denne kampen med Ando. Gode pasninger, og han vinner dueller og har god kontroll over midten sammen med Ando. Flott å se, selv om jeg skulle ønske at Ando kunne vært mer synlig offensivt.

Lenke til kommentar

Ikke noe galt med Carrick. Ikke Nani heller. Vi må ha offangsiv kreativitet.

 

Obertan var så nervøs når han kom innå at han sikkert ikke viste hva han gjorde. Det bedra seg utover i kampen. Veldig bra at vi vant kampen slik at han slapp å gruble for mye på missen hans.

 

Berba er helt rå. Og slik Blackburn spilte så var vel noe sånt vi trengte for å scåre.

 

Synes kampen var bra. Det er sånn jeg helst vil se Manchester United spille. Samtidig så er det ikke noe tvil om at vi fikk et skremmeskudd.

Lenke til kommentar

Ahh, godtet meg idag. Satt og koste meg mens Fulham dro i land seieren, og fikk tilbake "Jaja, verre å tape mot Burnley". HAHA! Jeg lo.

 

Kampen idag var grei nok. Kontrollerte til de grader, men burde satt inn flere mål.

Jeg skjønner ikke hva folk skal klage på Nani for idag? Han var da svært så positiv. Greit han gjorde noen ting dårlig, men han var da en trussel og i mine øyne spilte han bra idag. Synd at han ble byttet ut, da jeg tror han hadde hatt godt av å spille hele kampen idag.

Deilig at Rooney putta, men ellers synes jeg han spilte under pari. Berba - Fucking magic.

Valencia var farlig på kanten under hele kampen, FOR ET RYKK! Anderson var positiv til tider, og Carrick overrasket meg stort. Satte inn flere knalltaklinger og spilte bra. Var skeptisk før kampen, men han viste bedre. Brown, ahh elsk. Håper han kommer i skikkelig form, slik han var på sitt beste. Evans og O'Shea tenkte jeg ikke mye over, men Evra var god. Herlig å se han så offensiv.

Også Obertan da. Digger karen, og har stor tro på han. Syntes ekstremt synd på han da han klønet det til, og ikke satte inn målet. Men tror han kan bli en god signering med litt tid.

 

Godt med seier. ONE UNITED

Lenke til kommentar
Ahh, godtet meg idag. Satt og koste meg mens Fulham dro i land seieren, og fikk tilbake "Jaja, verre å tape mot Burnley". HAHA! Jeg lo.

Det er forsåvidt det, men vi har ikke tapt 5 av 11 kamper. :wee:

 

Hadde aldri trodd dette før sesongen, men jeg føler vi har bedre kontroll uten Vidic og Rio. Ikke det at en stakkar Di Santo alene på topp er en bra målestokk, men drømmeparet har ikke imponert så veldig i år.

Lenke til kommentar

Blir for dumt å se all kritikken Nani får her. Virker som noen som ikke har peiling synes det er kult å rakke ned på han, fordi noen av ekspertene har gjort det før (da han kanskje har fortjent).

 

Skjerp dere, og baser kritikken på real life facts satt opp i mot de andre spillerne. Er ikke akkurat som om Nani er den eneste som kan være variabel og spille en dårlig kamp for United, selv om enkelte her virker å være av den oppfatning!

Lenke til kommentar

Haha, morsomt at idiotisk press som NOTW sa at Rooney hadde blitt far og lurt dere alle sammen. :p

 

Jeg kjenner min gode Wazza best. :)

 

EDIT: Ja, takk for at du sa det for meg Jotun. Rooney var faktisk utrolig viktig i dag selvom han ikke var så synlig hele tiden med ballen. Men flicks og lille touch her og der var kriiitiske. :)

 

Fra en på BBC:

 

"Rooney was given the freedom to drop deep, especially in the 2nd half and he was immense, he was literally everywhere"

Endret av tc47
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...