Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Jeg sliter med å få muligheten til å raide i guilden. Virker som om guilden har en tight progress grp som ikke vil slippe til noen.

Er jo slik det ofte er i guilder, og det er i utgangspunktet greit. Men, noen ganger hadde det vært morsomt å få slippe til.

Spiller på alliance og ønsker meg en raiding guild, ikke noe hardcore ellelr med maniske krav, Anser meg selv som en casual spiller, men liker å raide et par ganger i uka. SPiller Ret paladin og har 860 ilvl. Noen som vet om en guild som kan passe meg?

 

tl:dr Jeg trenger ny guild, casual raider, alliance, Ret paladin ilvl 860+

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har kjøpt Virtual Ticket til Blizzcon helt sida det blei mulig i 2010, men det her er siste gangen. 

 

I år var det alentløs dårlig dekning av alt som var interessant. E-sports, e-sports, e-sports som i tillegg var tilgjengelig gratis på Twitch. 

Alt som foregikk i 3.etasje blei ikke streama, noe som er ergelig nok, men viser seg at det ikke er mulig å få sett på VOD i etterkant heller? 

Lenke til kommentar

 

 

 

Ikke mange jeg kjenner som var innom å raidet sunwell.

Jeg husker det stoppet opp på Bloodboil i min daværende guild. Morro var det, men vi var ikke spessielt flinke :D

En kompis av meg kom vel til til twins i sunwell eller noe.

Sunwell var jo latterlig vanskelig da. Det var tiden raids ikke ble tatt for første gang dagen det kom ut.

 

 

Funwell, det var tider. Muru pre nerf kan dog dra til helvete. Meeen Sunwell > EN 10/10.

 

M'uru prenerf drepte guilden min. Vi sluttet å raide ut av frustrasjon. Vi kom tilbake og drepte han et par måneder senere, etter en nerf. Kil'Jaeden falt uken etter.

 

 

 

Jeg aktiverte kontoen min igjen her om dagen. Ikke spilt på 3 år. Kommet meg til level 98, men har ikke kjøpt Legion enda. Fant ut at man kunne aktivere kontoen ved bruk av gull, så da gjorde jeg det bare for å teste hva slags ping jeg får her fra Manila. Fungerer faktisk overraskende greit. Trur jeg kommer til å fortsette.

 

Skulle bare ønske jeg kunne kjøpt Legion for gull også. :p

 

Kjøpte Legion fra 3 parts nettside jeg. Synes blizzard tar VEL mye for en exp du må uansett betale for å spille. Sparte meg vel bortimot 200kr

Lenke til kommentar

100% feil

Det har vært flere artikler om det samme og det er at Blizzard etc selger spill til en høyere pris enn andre utsalgssteder fordi de selger mer på denne måten, da de andre butikkene ikke ville ha tatt inn spillene om de ikke ville fått solgt noen

Dette gjelder for stort sett alle spillselskaper

Det er ikke noen ulovligheter her og kanskje noen scanner esken, men de fleste lovlige kjøper nok koder direkte fra Blizzard

Lenke til kommentar

Så du mener, seriøst, at folk på disse sidene kjøper keys fra steam og blizz og seøler dem videre med 200kr i tap for å være snille? det er jo galskap ikke business

 

Som å ta med seg 1.5L cola på butikken fordi cocacola tjener så mye penger uansett...

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er en helt håpløst dårlig sammenligning. Ved å ta med deg en flaske Coca-Cola fra butikken ute å betale så begår du et formelt lovbrudd. Ved å kjøpe lisensnøkler ifra fra alternativer nettsider så begår du ikke noe lovbrudd. Lovbruddet ligger på de som fremskaffer nøklene på ulovlig vis og videreselger disse. Du som kjøper disse lisensnøklene gjør ingenting ulovlig, hvertfall ikke ut ifra det eksisterende lovverket.

 

Man kan naturligvis diskutere moralen i det hele, men sammenligningen din blir hvertfall helt feil.

Lenke til kommentar

Mange steder i verden hadde nok ikke Blizzard solgt like bra, om man måtte ut med 50 GBP for en ekspansjon. Så det selges billigere i de landene. Også har vi da en tredjepart som kjøper spill i disse landene, og selger de litt dyrer til det vestlige markedet.

 

Ser ikke bort i fra at det er noen ulovligheter med i bildet også, men det bryr jeg meg ikke noe om, for å være ærlig. Prisen er det viktigste, og nøkkelen er 100% legit når den er registeret på kontoen din.

Lenke til kommentar

Så du mener, seriøst, at folk på disse sidene kjøper keys fra steam og blizz og seøler dem videre med 200kr i tap for å være snille? det er jo galskap ikke business

 

Som å ta med seg 1.5L cola på butikken fordi cocacola tjener så mye penger uansett...

Nei, de kjøper nøklene til en kraftig redusert pris

Det er sånn det funker i butikkbransjen... ingen av de betaler fullpris fra leverandør, som er Blizzard i dette tilfellet og dermed kan de selge nøklene billigere

Lenke til kommentar

Man må jo alikevel betale like mye i mnd for å spille uansett, så hvor mye de egentlig tar/tjener på selve salget er ikke relevant.

Pengene ligger i den månedlige lisensen og tjenester ingame som character transfer og navnebytte etc.

Nå kan man jo til og med betale spilletid med gull. Jeg skal i hvert fall aldri mer betale for spilletid med ekte penger.

 

Men jeg har tenkt til å kjøpe server transfer snart. Da blir det frem med Mastercardet. :(

Lenke til kommentar

Nå kan man jo til og med betale spilletid med gull. Jeg skal i hvert fall aldri mer betale for spilletid med ekte penger.

 

Ikke jeg heller. Har tokens for 4 måneder fremover, klar til bruk om jeg vil spille så lenge. Og med endel hundretusen gull og lite å bruke det på så har jeg tokens til 1 år i hvert fall. Men må si prisen på tokens gikk kjapt opp igjen. Var jo nede på 60-tallet, men er oppe i 85k igjen snart.

 

Fikk forresten min første legendary i dag, belte til min paladin, fra Emissary cache. Ikke det beste akkurat, men er likevel en oppgradering så skal ikke klage på det :) Men var søren meg på tide.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...