Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+3165

For å si litt om vanskelighetsgraden til normals, så kan Vengenance (og mest sannsynlig Blood) solo de fleste normals  :tease:

 

Men ja, folk er faktisk utholdelig dårlige i normals, ingen som lytter etter tips heller. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva mener du med bedre? Mythics gir en base item level på 840 og kan vel om du er heldig bli helt opp til item level 855. Til sammenligning så vil LFR Emeral Nightmare gi base item level på 835, er du heldig så ender du på maks item level 850.

 

Og dette er før man tar høyde for Mythic+, uten at jeg har satt meg helt inn i hvordan det fungerer. Men der er det vel mulighet for så høyt som base item level 865 om jeg har hørt riktig.

 

Tar du i betraktning at det er hele 10 dungeons du kan kjøre ukentlig på Mythic, kontra det kun vil være et RAID, med tre vinger via LFR i all overskuelig fremtid så er det jo liten tvil om at du har langt mer å hente på Mythics.

 

 

Jeg syntes det er helt greit at Mythics er utenfor LFD, det er uhyre enkelt å få seg gruppe via "Premade Groups" verktøyet og samtidig så oppfordrer det jo til at du faktisk kanskje joiner et guild og skaffer en relativt fast gruppe du spiller med fremfor å kjøre rene pugs hele tiden.

Lenke til kommentar

Jeg har fått inntrykk av at Mythic + skal følge raids slik at man i utgangspunktet også skal kunne geare opp gjennom Mythics. Etter hvert som man får bedre gear vil man jo kunne gjøre høyere og høyere vanskelighetsgrad. Litt som Diablo.

 

Tipper Mythic+ hele tiden vil gi litt dårligere gear enn man kan få om man raider aktivt (ikke LFR...)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Enn så lenge får du iallefall ikke bedre gear på høyere enn Mythic+10.

 

Hadde satt pris på om de la til vanlig Mythics i LFD når Mythic+ blir tilgjengelig. 

Endret av Slettet+3165
Lenke til kommentar

Noen som har peiling hvor langt i SoO man klarer å soloe nå? Og hvilken vanskelighetsgrad man klarer?

Nå er vel Norushen fortsatt en partypooper da du blir stuck om ingen klarer å befri deg, eller har de fjernet denne mekanikken?

For øyeblikket ilvl 822 Prot Warr

Kan vel ta alt bortsett fra han som 2 folk må skyte ned med kanoner

Lenke til kommentar

Apropos SoO. Hvordan kan man soloe Immersius? Han twoshotter meg når han begynner å gå lav hp. Plutselig bare BAM BAM med 500k dmg ++

 

Har rekker ikke å spawne noen sånne blobs eller noen ting...

Har det samme problemet selv..

Jeg overlevde litt med å bruke det frost skjold greia til Mage. Men jeg døde så fort det skjoldet var borte. Hadde ca 2 Frost Bolt igjen så var han død..

Lenke til kommentar

Hmm.. Stadig nye opplevelser... Prøvde å finne RAID-guild, så ble invitert til "audition" med Mythic run sammen officere fra et guild. Det var en pinlig affære når det ender opp med at jeg må bære dem på mine skuldre og de desperat vil ha meg med i guildet etter en miserabel opplevelse... Noen som vet om oppegående guilds på horde, draenor? Vil helst ikke binde meg til raidtidspunkter, men vil jo ha noen som faktisk vet hva de driver med...

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

Fy søren, det er forskjell på klassene gitt. Lvlet ret paladin først og det var tidvis småtungt. Har egentlig følt meg ganske svak helt til ilvl 820+ eller noe. Startet en demon hunter nå og det er lekende lett i forhold. Ganske vill aoe og kan lvle mye mer effektivt.

 

Det største problemet nå er mye ganking, og jeg husker hvorfor jeg sluttet med pvp. Stun, stun, stun. Møtte en hunter som stunnet meg i 5 sek, noe som virker vanvittig lenge. Samme med chaos nova. Deretter en rogue hvor jeg var stunlocked fra han angrep til jeg var død. Kjempemorsomt. Jeg er 101 og de var noen lvler over meg, så det er egentlig tåpelig å snakke om pvp da, men er det like mye cc i pvp som det var i "gamle dager"? Jeg sluttet vel med pvp i wotlk eller noe. Husker jeg spilte enhance shaman som var veldig sårbar når det gjaldt cc.

Endret av NuckChorris
Lenke til kommentar

Kanskje jeg bare spiller DH helt feil, men jeg synes klassen tåler lite og ikke har noe heals når en sloss med 1 motstander som tar tid

 

Palli kanskje dreper litt tregt i forhold til andre klasser, men palli er nærmest udødelig, kan gå fra nær døden til full HP med den skillsen som healer 100% av skade gjort og med stun så blir det 200% + divine shield, lay on hands og den andre shield greia

(Ja, jeg er enormt dårlig på navn..)

 

Boomkin er en grei klasse også, ikke hatt noe problemer ennå ihvertfall (lvl 108)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...