Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-3t93k9

Migrerte nettopp fra den serveren. Helvettes queues og et miljø mellom guilds som jeg mener ikke er sunt. Kan ikke si meg mer fornøyd med haomarush heller(den er jo død. Selvom den våkner sakte men sikkert til live igjen nå), men guilden min transfera nå dit, så.

Lenke til kommentar

Dinget 84 i dag, ting går sakte men sikkert fremover. :) Holy paladin var et supert valg for min del, kontra retri, som blir litt kjedelig. Healers gjør ofte litt mer ut av seg, og er mye artigere i BGs, imo. En ting jeg lurer på, når jeg etterhvert bikker 85, vil random dungeon group, bli erstattet av random raid group? Eller er det begrenset til 5man dung.?

Lenke til kommentar

Som Sleggefettt sier vil du fortsatt kunne velge random normal dungeons, men i tillegg kommer heroic versjon av disse, som krever litt bedre gear. Det finnes også noen heroic 5-mans som ligger noe over de andre når det gjelder både krav til gear og ferdigheter. Disse kan du queue til separat når du først innfrir kravene.

 

Raid kan du queue til i et eget vindu (Looking for raid), men dette er en nedtrimmet versjon av raidet (LFR -> Normal -> Heroic), og kan nok prøves kort tid etter du har fått til alle 5mans på heroic.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...