Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Maaaaasse exp å hente når det er call to arms. Levlet magen min fra 70 til 80 hovedsakelig gjennom bg. Når man vinner går det mye raskere enn questing.

 

Siden det har blitt introdusert random bg, trenger man ikke å vente på cta-helger lengre.

 

 

er det noen som vet om gode 1h våpen? Har en lv 70 dk som jeg vil dualwielde med, men finner ikke noen gode sverd. Løper rundt med 2h sverd enda jeg er speccet for dualwield.

 

Har også startet en dk på outland som jeg vil dualwielde med. han er lv 56 at the moment.

Lenke til kommentar

Jeg har et snodig problem. Jeg klarer ikke joine dungeons hvis ikke kompisen min er med..er det bare meg som er sånn?

Har prøvd å sette med i random dungeon finder, men får panikk med en gang jeg kommer inn et sted og leaver. Men er han med er det ingen problemer..det har hemmet meg i alle år jeg har spilt WOW (eller andre MMORPG som Anarchy Online). Tør ikke gå dungeons eller groups med andre spillere. Derfor har jeg misset nesten alt dungeon content i vanilla og TBC. Jeg styrer tilogmed unna guilds fordi jeg vet jeg må i dungeons da. Skjønner ikke hvorfor jeg er så redd for å gjøre det alene. Siden WoW kom ut har jeg vel vært i ETT guild i et halvt års tid før jeg /gquit 'et.

 

Etter jeg ble 80 og dungeon finder kom, har han bare satt oss i random dungeons hele tiden hvis han er online. Men når jeg spiller alene tør jeg ikke.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Er han kanskje litt flinkere enn deg? spiller han tank? er du healer?

 

Hvis så, kanskje du er redd hvis du failer med noe, heale? hvis du er healer da...

 

Snodig problem spør du meg, men mistenker det har noe med at du er redd at du vil faile, og er mindre farlig hvis kompisen din er med, han vil mest sannsynlig støtte deg ^^

 

Nei men, jeg vet ikke... :p

Lenke til kommentar

Er vel noe sånt, han forteller meg hva jeg skal gjøre på den og den bossen så jeg ikke dør hele tiden.

 

Men selv 80-dungeons som jeg har gjort mange ganger med han, tør jeg ikke joine alene. Får bare helt panikk eller krampe i magen og må bare ut.

 

Så derfor har jeg mistet en drøss storycontent som timelange runs i Molten Core eller Kharazan. Har aldri turt å være i raids.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Humm. Ser virkelig ikke helt problemet ditt Bytex. Nå vet jeg ikke hva du spiller som men for å prøve å oppsummere littegranne.

 

Hvis du gjør en instance gjennom LFG så er sjangsen for å møte igjen andre i gruppa temmelig liten. Hvis du da driter deg loddrett ut så har du muligheten til å stikke av med en gang og neppe se de folkene igjen eller bli minnet på episoden. Hvis du prøver å forklare at du er fersk spiller (siden du sier du har gjort lite instancer så er du i det minste en fersk spiller i så måte) så vil jeg anta at du møter mer forståelse om du gjør noe feil.

 

Husk også på at det er svært tilgivende å gjøre feil i heroic dungeons, ihvertfall så sent i en expansion hvor det meste går ned på under et halvt minutt. Er måte på hvor mye du kan få ødelagt for en gruppe i løpet av 30 sekunder :p

 

Hvis du har virkelig frykt for å prøve å gjøre dungeons men fortsatt har lyst til å gjøre det så er det i grunn bare en ting som gjelder - øvelse, øvelse og mer øvelse. Først starter du med å lære deg rollen og speccen din, for eksempel kan du som dps gjøre rotasjonen din på training dummy og få det litt inn i fingerne. Gjør du dette er det en ting mindre som kan gå galt mens du er i dungeons. Du kan lese opp på dungeons på forhånd og sette deg i kø til en bestemt instance som du nettopp har lest om - hvis du vet på forhånd hva du skal passe opp for så bli du etterhvert tryggere og får mer selvtillit.

 

Sålenge du klarer å fokusere på at selv om du gjør noe feil så er det neppe nok til å ødelegge for alle andre og selv om så skulle skje så slipper du jo å møte folka igjen og starter med blanke ark og tegnestifter neste tur i dungeons. Sålenge du lærer av dine feil og blir bedre neste gang så klarer du deg helt fint på kort tid.

Lenke til kommentar

Er ikke så alt for lenge siden jeg var litt i samme båt selv, var den første i vennegjengen opp til level 60 men på den tiden tok jeg meg aldri tid til å starte med level 60 end-game.

 

Var ikke den første opp til level 70, men når jeg først kom dit så ble det liksom aldri noe end-game på meg da heller fordi jeg aldri orket å sette meg inn i alt som har med gear, specc's osv å gjøre.. Følte jeg rett og slett var for "n00b", hadde for lite kunnskap, erfaring og ja tid til å bite over alt det innebar.

 

Også var det opp til level 80, og som dere sikkert nå har forstått så går levelling og questing som en drøm for min del, spiller gjerne med venner, randoms eller alene og kan gjøre ting PÅ MIN MÅTE, I MIN REKKEFØLGE, I MITT TEMPO MED WHATEVER ROTATION I WANT.

 

Du kan liksom ikke feile på din vei fra level xx til xx, det går i det tempoet du selv ønsker, du gjør det med akkurat de du ønsker, du gjør det på den måten du selv føler og ønsker.

 

 

Dog kom jeg meg inn i Wrath of the Lich King end-game etterhvert, mye på grunn av at jeg ble innført via en kompis som dro meg med i forskjellige heroic dungeons (dette da før dungeon finder ble innført) og når han attpåtil gearet opp Magen min så ble ting enda enklere, og det å spille Arcane Mage i Wrath of the Lich King har jo ikke vært verdens største utfordring akkurat.

 

Så jeg gikk rett fra no end-game rett på diverse heroic's og det var egentlig ganske så lett, problemet i starten var at jeg ikke ante noe som helst om bosser og encounters så jeg var veldig passiv og usikker til å starte med men hadde kompisen på Skype som kunne hjelpe meg litt on-the-fly også hjelper jo endel addons deg ganske så mye også.

 

 

Det har vært øyeblikket hvor jeg har driti meg loddrett ut, min verste dungeon må bli Azjol-Nerub eller hva den heter, går inn i denne for første gang i Heroic versjon får ikke med meg at folk hopper ned igjennom hullet i spindelvevet og jeg blir stående igjen oppe og desperat forsøke å ta AoE på alle edderkoppene som plutselig faller ned fra taket eller hvor enn de kom fra, endte opp i en ganske så pinlig død for min egen del.

 

Topper jo dette igjen med å komme til siste boss hvor jeg som en smått usikker og flau ranged DPS presterer det å stå utenfor der hvor spindelvev veggen dukker opp når vi starter kampen, så jeg ender bare opp med å stå utenfor å se på uten å kunne gjør annet enn å ta en arcane blast på diverse adds som kommer løpende.

 

 

Men vi klarte det nå selv med mine gigantiske feilskjær og GODT ER DET!

Tror det blir "mye" enklere for min egen del om jeg hopper rett inn i dette fra starten av i Cataclysm så det er litt fler enn meg selv om er "n00bs", problemet med å komme sent i gang er jo at alle rusher, det kan bli vanskelig å henge med i svingene å sette seg inn i ting, samtidig som folk nærmest forventer at du kan ting ut og inn selv om du ikke nødvendigvis kan en skit.

 

 

 

Utfordringen min har vært å sette meg inn i hvordan jeg skal spille Mage optimalt, og alt dette med gearscore, hvilke stats som er best, hvor mye jeg skal ha av ditt og datt er jo et eget yrke i seg selv som jeg aldri helt har klart eller orket å sette meg inn i, jeg spiller ikke et spill for å sitte å regne matematiske formler om hvor mye hit jeg skal ha i forhold til haste osv.. osv, så det overlater jeg til kompisen.

 

Grunnen til at jeg holdt meg tilbake i starten var det at jeg så for meg at end-game er veldig omfattende og vanskelig, at jeg konstant må være overvåken og horve over 10-20 spells på få sekunder noe jeg ikke følte jeg var helt i stand til å mestre, etter hvert som jeg forstå at Arcane Mage stort sett var Acrane Blast, Arcane til proc også en Arcane Missle etterfulgt av en eventuelt rask Arcane Barrage så gikk jo ting mye lettere, også popper jeg bare diverse cooldowns til nød og ved boss fights, nå har jeg jo etterhvert begynt å føle at jeg takler Mage kanskje så bra og må si meg veldig komfortabel med det og jeg har til gode å få en random heroic som vi ikke klarer med bind for øya, og driter jeg meg ut i random heroic så bryr jeg meg sjeldent da jeg aldri vil møte på de fyrene igjen uansett.

 

 

 

Utfordringen min nå er å sette meg inn i Fire, finne ut hvilken rotation som gjelder nå og blir mye flinkere til å poppe cooldowns på rett tid og være mye mer observant på hva som skjer rundt meg, aggro management, føle med på dots osv.. Har fremdeles en LANGT VEI Å GÅ men det kommer seg, det kommer seg :)

 

 

Nå sliter jeg litt med det samme som jeg sleit med tidligere, bare nå gjelder det RAID.. Har utstyret, men føler jeg på ingen måte har tiden, erfaringen eller kunnskapen til å starte med noe så stort.

Lenke til kommentar

Takk

 

Et spørsmål til; Hvis jeg levler fra 1 til 60 igjen når den nye expansion kommer. Vil jeg få en helt ny opplevelse? Eller er det de samme questene?

 

Min erfaring fra beta er at absolutt alt er forandret, men i forskjellige grad. Dwarves sitt startområde har forandret seg, men er fortsatt rimelig likt. Som gnome, troll, goblin eller worgen vil opplevelsen være helt ny. Jeg kom aldri lengere enn til 10-20 områdene, men de hadde ihvertfall forandret seg nok til at det fristet å spille igjennom de på nytt. Loch Modan var nesten ikke til å kjenne igjen.

Endret av Ercles
Lenke til kommentar

Det er nå jeg angrer på at jeg har levlet alle klasser untatt en til 60+. Vil nok friste å levle alts igjen når Cataclysm kommer. Men med alle class forandringene så vil vel det føles ganske annerledes enn første gangen jeg levlet en class, så det gjør kanskje ikke noe at det blir dobbelt opp med noen classes.

Lenke til kommentar

Ser at Mage får en fin "liten" buff i nyeste BETA patchen / build!

Trodde de skulle nerfe Mage? Men BETA serverne har vell kanskje allerede blitt nerfa, også blir Mage nå buffet igjen fordi de nerfet litt for hardt eller noe?

 

 

Noen som forøvrig har noen tips og triks for en som aldri har raidet før om hva han skal tenke og huske på og burde sette seg inn i før han kaster seg på og ødelegger for 9-andre spillere?

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...