Gå til innhold

Den Store Poker Tråden.


Anbefalte innlegg

*snip*

 

Auto-refill har stars også, i tilfelle du ikke visste det :) Når du sier at bordene kan tilpasses, vil det si at de kan resizes også? Det liker jeg med stars; at de bruker vektorgrafikk på bordene, slik at de kan resizes uten å se j***** ut.

 

Vurderer å overføre litt penger fra stars til noiq for å få litt avveksling (og en first deposit bonus). Er det slik at denne bonusen for alltid er låst? At du aldri kan ta ut hele bankrollen hvis du ønsker det?

 

Såpass lenge siden jeg har spilt der altså. ;)

 

De kan resizes uten å se for j*** ut ja.

 

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har lest gjennom reglene for firstdeposit-bonusen, så det vet jeg ikke helt. Tror jeg aldri har lest noen av de reglene. :blink:

 

Edit: Det skal ikke stikkes under en stol at en må forandre på filteret hver gang en logger på, en smule irriterende.

Endret av Billy Bob
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har skjedd et par ganger i det siste på kvelden rundt 1-3 tiden at jeg har mista kontakten til pokerstars. En gang varte det i hele 45 min og da jeg kom tilbake så var alle chipsa mine borte (mista connection ca 10 min etter jeg kom itm)

Endret av sureup
Lenke til kommentar

Uffda, klarte å spille vekk bankrollen min på 1000$ i blackjack i går. :wallbash:

Startet med at jeg tapte 10 i poker så bestemte jeg meg for å vinne tilbake de i blackjack. Statset 10, tapte, så 20-40-80-160 og videre helt til alt var vekke. Surt å tape 8-9 ganger på rad. Aldri mer poker med alkohol i kroppen for meg.

Kunne vert verre da ettersom jeg aldri har satt penger inn, bare spillt opp en bonus. Egentlig bare greit, for jeg brukte ganske mye tid på spilling. Nå kan jeg bruke tiden på nyttige ting, og heller spille poker med venner en gang i blandt.

Lenke til kommentar

Spilte live her om dagen. satt med essepar UTG limpa inn med blinds på 1200/2400, fikk 3 stykker med (ganskje dumt egentlig) flopp 644 en byr 7000 jeg caller resten kaster. turn 9 han byr 15000 jeg caller og er da allin med akkurat 15000 igjen, han viser opp 96 og river kommer det ennå en nier.. syke ting

Lenke til kommentar

Selvsagt er jeg klar over det, men siden jeg stat utg og det var mange etter meg så tok jeg en sjangse. Jeg fikk jo alt som jeg ville utenom det, fikk med 96 som traff og deretter fikk penger inn i potten, det var bare en insane suckout som gjorde at jeg ikke dobla meg, hade jeg raisa pre hadde jeg fått med meg 3600. Så det var bare rein skjær uflaks

Lenke til kommentar

Som du selv sier, du tok den sjangsen ved limp utg. Sånt skjer, ikke mye du kan gjøre med det. Situasjonen viste seg jo å være gull på flopp, ettersom ingen hadde en 4-er på hånd. Ikke umulig en bigstack kunne limpet med 45 suited etter din limp f.eks. 9-er på turn gjorde ikke situasjonen annerledes enn at dårlige spillere kanskje tror de slår høyt par, noe som selvsagt ikke ville vært tilfelle. But anyway, uflaks indeed.

Lenke til kommentar

Uflaks var det ja, men anyway, limpe utg med x antall spillere bak seg, er vel sporty spør du meg. Som Punky nevner, ligger du allerede tynt an om en limper med 45s.

 

Ja, hvis du hadde raiset preflop hadde du fått med deg 3600, men da hadde du ikke mistet stacken din og røket ut av turneringen heller. AA blir og kommer alltid til å bli spilt som den er uslåelig.

 

Insane suckout.. Han har fire outs fra turn til river. Slik han muligens tolker ditt spill, tror han at han ligger foran hele veien, noe han til slutt gjør. Ja, du ledet hele veien og ble dradd ut på river, men anyway.

Lenke til kommentar

Helt enig med Billy Bob.

 

Personlig liker jeg å limpe med hender som 45s i sene posisjoner, og det fryder meg når jeg flopper trips og AA skjeller meg huden full fordi jeg er en idiot. AA er _ikke_ udødelig, og når du får med deg 3-4-5 spillere til flop så må du ofte belage deg på å kaste hånda før det blir for dyrt

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...