Gå til innhold

Dine beste spillkjøp


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

LucasArts Classic Adventures:

  • Maniac Mansion
  • Secret of Monkey Island
  • Indy: Indiana Jones and the Last Crusade
  • Loom
  • Zak McKracken

Lucas Archives Volume 1:

  • Indiana Jones and the Fate of Atlantis
  • Sam and Max Hit the Road
  • Maniac Mansion 2: Day of the Tentacle
  • Diverse demoer

I tillegg kommer System Shock 2 (100,-) og Realms of the Haunting (~20,-) høyt opp på lista over gullkjøp.

 

:dribble:

Lenke til kommentar

Mitt beste spillkjøp var vel når jeg skulle kjøpe Warcraft 3 pakka (Warcraft reign of chaos + Warcraft frozen throne + 2 Walktroughs bøker til spillene) Mannen i kassa var litt usikker på prisen, for pakka lå bak disken og det stod ikke noen pris på det, så han slo bare inn frozen throne, så jeg fikk det for 200 kr når det egentlig skulle koste meg 500 kr. :innocent::w00t:

Lenke til kommentar

det beste spelet eg brukte mykje tid på i debutant gaming tia mi va battlefield vietnam.. grunnen er LYDENE og OMGIVELSEN... når en fyre av eit gevær på høgt volum gjer en jævla go følelse! høyres ekte ut.. men det beste er dei amerikanske helikopta eg eige hardt i dei.... der e eg skilla som f....

Lenke til kommentar

Beste spillkjøpene de siste årene. C&C, Starcraft, diablo 1/2 og world of warcraft. Battlefield og rainbow 6 serien, age of empires 1 og 2..

Av de gamle klassikerne så er det Elite, ik+ civilization, silent sevice, larry og space quest som har vært av mine favoritter. Settlers var bra i starten men gikk ganske fort lei.

 

 

Jeg har spilt mye spill siden 80 tallet med c64 og synes mange av de nye spillene har kastet bort mye av spillbarheten mot fokus på fet grafikk som medfører at spillet blir uspillbart grunnet lag. Så har ikke kjøpt så mange spill de siste årene. Før så kjøpte jeg nye spill ofte.

Endret av Lugmeister
Lenke til kommentar

Jeg kjøpte The Chronicles of Riddick (PC) for en hundrings fra Play.com en liten stund etter det hadde kommet ut. Det hadde fått lovprisende kritikk, så mine forventinger var veldig høye. Forventningene mine ble bare småpirkerier i forhold til hva jeg hadde i vente. Et av de beste FPS der ute, definitivt.

 

Dessuten kjøpte jeg Gothic 2 for noen år siden for en hundrings. Hadde aldri hørt om det, men jeg kjedet meg, trengte et nytt spill, og en hundrings virket ikke så mye. Dessuten var cover-bildet tøft. :p

Jeg hadde dog på ingen måte forventet at Gothic 2 skulle vise seg å være det beste spillet jeg noen sinne har spilt... :love:

Lenke til kommentar

Mitt beste spillkjøp må definitivt være Heroes of Might and Magic Compendium. Kjøpte den da 2'eren var ny, og fikk med Heroes I, Heroes II og Heroes II expansion + Kings Bounty (forgjengeren til serien, DOS spill uten bruk av musa)

 

Ellers har jeg gjort mange gode kjøp jeg er fornøyd med i diverse lagersalg og tilbudskasser. Er spesielt fornøyd med samlepakker som Total War serien, Baldurs gate I og II med exp og fallout serien. Mange gode timer med underholdning til prisen av en :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...