Gå til innhold

hva skjer i hw-nettverket fremover?


Anbefalte innlegg

hei, lurer på hva slags planer man har for hw-nettverket fremover?

det går løse rykter(, men dog sikre) om at det blir blir lansert endel nye ting sånn ca om to uker. ser disse ryktene i sammenheng med eierskiftet, endel tekniske problemer og det at det virker som hw.no har tatt det litt med ro(omrokkert resurser) i det siste. kan noen kommentere dette? eller e det strict "top-secret"?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det har ikke vært noe eierskifte i HW.no, men Orkla har kjøpt seg inn. Fortsatt de samme personene som sitter på aksjemajoriteten.

 

HW.no-nettverket utvider til stadighet og det arbeides alltid med nye ideer. At vi håper på en snarlig oppgradering av forumet og at det etter hvert vil lanseres en ny søsterside rettet mer mot bedrifter er vel neppe noen hemmelighet med tanke på at informasjonen har ligget her på forumet en stund.

 

Noe mer konkret info kommer når tiden er inne :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hei,

 

Ingen pop-ups, reklamer med ulende lyd (vi tillater lyd som brukerne selv aktiverer med klikk som vil si at mouseover IKKE er ok).

 

Som dere sikkert har sett har vi lansert HWB.no som er rettet inn mot utviklerer og driftere (IT-teknikere) og IT-bransjen generelt. Det er vår største satsning så langt i år.

 

I tillegg til dette kommer nye design på en rekke av sidene våre og ny versjon av forumet. Vi har også en del andre ting på gang som jeg gjerne skulle fortalt om, men noe må vi holde for oss selv også.

 

 

God pinse alle sammen og en riktig god 17. mai.

 

 

Mvh,

 

Per Øivind

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...