Gå til innhold

Dell Inspiron 9300 - erfaringer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg fikk min i9300 i dag. Men når jeg skal installere ny skjermdriver får jeg bare feilmeldingen:

 

"The NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit."

 

Skjønner ingenting. Har prøvd å renske ut alt av dell sine drivere med "drivercleaner", samt to forskjellige drivere inkludert den offisielle fra nvidia. Den andre driveren er den fra laptopvideo2go.

Det med inf filen har vært forklart opptil flere ganger i denne tråden. Det finnes også en detaljert veiledning på laptopvideo2go.

Bare spør igjen hvis det stadig ikke går!

Lenke til kommentar
Hei hansern.

 

Det er skjermkortdriveren din som har kuppet alfakrøll for en hotkey. Rimelig dust ide ifra nvidia, men sånn er det altså. Skrues lett av i innstillingene til skjermkortet.

Forøvrig imens jeg lette etter løsning på nettet oppdaget jeg at jeg ikke vet hva alfakrøll heter på engelsk. Rimelig vanskelig å google etter løsningen da gitt.

 

Alfakrøll på engelsk = "at" uttales "ætt"

Lenke til kommentar

Er det noen spesielle hensyn å ta når man skal rengjøre WUXGA skjermen med Truelife ? Kan den rengjøres på samme måte som en vanlig LCD skjerm eller er overflaten spesielt "ømfintlig" ?

 

Ellers har det som dere sikkert vet, kommet en BIOS oppgradering til 9300 - A04.

Hadde håpet at den skulle fjerne "problemet" med viftestøy, slik at man kunne kutte ut Fangui for å få en stille maskin. Men den gang ei, ikke noen forandring i viftestøyen, nei

Lenke til kommentar

Støyer PCen veldig liksom? Tenkte og kjøpe den iforhold til og bruke på skolen... det burde vel gå bra? Når det gjelder ram.. om jeg kjøper det som følger med 2x256 ram kan jeg enkelt bytte ut en av ram brikkene med en 1024 ram som jeg kjøper på komplett? Kan noen gi meg en link til en slik ram brikke som funker med denne PCen?

 

Takk

Lenke til kommentar
Støyer PCen veldig liksom?

 

Nei, den gjør ikke det. Med mindre medstudentene dine har svært sensitive ører, kan du nok bruke den problemfritt i lesesaler o.l. Ved bruk av viftestyringsprogrammet Fangui, kan maskinen som sagt gjøres tilnærmet lydløs, se oppsummeringen i første posten i denne tråden

Lenke til kommentar

Jeg var meget skeptisk til støynivået på 9300. Etter å ha lest en del på denne "tråden", trodde jeg at maskinen kom til å støye mye, noe som nesten førte til at jeg kjøpte MPX Notebook KN1, eller hva den nå heter. Heldigvis tok fornuften tak i meg!

 

Maskinen gir riktignok i fra seg en hørbar summe/viftelyd, men den er så svak at den nesten ikke er hørbar. Du må være veldig sensetiv, eller usannsynlig bakfull for å kunne la deg irritere av den.

 

Jeg bruker ikke Fangui, da jeg føler at "viftestøyen" er høy nok til at det er behov for denslags.

 

Håper at det ikke er viftestøy frykten som fører til at noen velger bort en fantastisk maskin som denne!

Lenke til kommentar
Hvilken ram anbefales til denne pc'en? pris/ytelse

Det er ingen som regner med at det er noen ytelsesforskjell mellom forskjellige fabrikater (eller om du har en eller to brikker), så lenge størrelsen er den samme. Ta det rimeligste du finner i de gjengse nettbutikkene, spør du meg.

Lenke til kommentar

Sånn, da venter jeg også spent på mitt sexy lille dyr :love: (Dell i9300).

 

Jeg tenkte jeg skulle dele disken 50-50 med NTFS/ext3 slik at jeg kan kjøre XP og Gentoo. Det jeg lurer på er om det følger med en windows XP install cd som jeg kan gjøre dette med? Eller er det bare en slik ghost cd som følger med maskinen?

Lenke til kommentar
Sånn, da venter jeg også spent på mitt sexy lille dyr :love: (Dell i9300).

 

Jeg tenkte jeg skulle dele disken 50-50 med NTFS/ext3 slik at jeg kan kjøre XP og Gentoo. Det jeg lurer på er om det følger med en windows XP install cd som jeg kan gjøre dette med? Eller er det bare en slik ghost cd som følger med maskinen?

Ghostinstallasjonen ligger i en skjult partisjon på HD. I tillegg er det et program som tillater deg å brenne din egen XP CD. Dette er et DELL XP i den forstand at det inneholder drivere til i9300, pluss at det ikke må aktiveres. Etter brenningen avinstallerer programmet seg selv. Tidligere i år levertes XP på en ferdig CD (uten drivere), så det har vært litt variasjon mht til hva som kommer med maskinen.

Lenke til kommentar
Sånn, da venter jeg også spent på mitt sexy lille dyr  (Dell i9300).

 

skal love deg en ting... det er ikke et sexy lite dyr!!! et monster skal sies... jeg fikk min xps i dag...og den er ikke liten(omtrent samme størrelse)... trodde faktisk at pcen skulle være mindre... men jeg angrer ikke da :love:

 

gled deg... digg med nye duppedingser....

Lenke til kommentar
Når mann kan veldige mellom 1.6 til ca 2.2 ghz CPU.. tilsvarer det det.. eller er det missivisende.. får jo bærebare idag som ligger høy over det... noen som kan forklare for meg?

Pentium M prossessorer yter mer enn andre prossessorer på samme frekvens. En 1.86 ghz Pentium M skal yte omtrent som en 3.2~3.4 ghz Pentium 4.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...