Gå til innhold

Top Gear - Alle sesonger (UK-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes det blir litt for dumt ukritisk å tegne seg på denne kampanjen før man vet hva som har skjedd. Har Clarkson slått en kollega må det få konsekvenser, det jeg er uenig i er at han er i en "siste sjanse"-situasjon.

 

Som en foreslo til BBC. Gi Jeremy en bot på typ 250 000, og gi produsenten halvparten og resten til veledighet.

Alle er fornøyde og livet går videre. Produsenter kan erstattes, det kan ikke Jeremy.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det kunne vært en ide, men det må svi mer. 250000 er småpenger for ham, både i kroner og pund. Det ville vært nettopp det BBC må unngå i denne situasjonen, nemlig å si at det gjelder andre regler for Jeremy Clarkson siden han er rik og berømt.

Kun Reliant Robin i ett år? :p

Endret av Isbilen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjenner man Jeremy rett hadde han vel heller latt Top Gear ryke og reise før han hverken hadde kjørt en Reliant eller sykkel for et år :p

 

Men jeg har vanskelig for å se at BBC velger å avslutte Top Gear, og uten Jeremy er det egentlig ingen Top Gear uansett hva de velger å gjøre.

Jeg tror de vil komme til en eller annen slags reaksjon, og at Jeremy nok en gang må ut å beklage osv osv, før det hele er tilbake til normalen.

Lenke til kommentar

It has also emerged that the three presenters could walk away from Top Gear before the BBC's investigation into Clarkson's behaviour is concluded, as their contracts expire at the the end of this month and they have not yet signed new three-year deals that were expected to be completed within days.

http://www.telegraph.co.uk/news/celebritynews/11463383/Jeremy-Clarkson-suspended-after-punching-Top-Gear-producer-in-row-over-catering.html

Endret av K_7
Lenke til kommentar

Top Gear legges ikke ned om Clarkson forsvinner. Hva var det han britiske medieanalytikeren sa? BBC tjener over en milliard pund på å selge sine tv-programmer til utenlandske selskaper, og at Top Gear står for 150 millioner pund alene. De har rett og slett ikke råd til å legge det ned, men spørsmålet er hvor mye de taper på å holde på prinsippene sine. Erstatter de Clarkson, men Hammond og May fortsetter så vil nok populariteten synke, men hvor mye? Sparker de Clarkson og Hammond og May blir med Clarkson til en ny kanal så tror jeg Top Gear på BBC er ferdig.

 

Jeg kan ikke skjønne noe annet enn at Clarkson fortsetter i BBC, med mindre han ikke ønsker det. Uansett så vet jeg ikke helt hva jeg skal håpe på. Et Top Gear med munnkurv er ikke ønskelig, men spørsmålet er hvordan størrelsen på det blir om gjengen drar til en annen kanal med betydelig mindre finansielle muskler. Vil tro det koster sitt å lage x antall Top Gear episoder av det formatet vi ser i dag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...