Gå til innhold

Hva er det værste din PC har overlevd?!


Anbefalte innlegg

hehe, må nesten ta med denne og:

 

cpu vifta mi hang ganske godt fast i cpu'en, jeg skule ta den avo og pinene på cpu'en ble bøyd...

nå trodde jeg at løpet var kjørt, såg ut som en var brukket...

men en aldrig så morsom far kom med en kniv å retta pin etter pi opp, og satt den i igjen, funker fint den dag i dag :)

 

tusen takk pappa :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

det værste på lenge som jeg kan huske skjedde faktisk idag..

hadde kjøpt ny kjøleribbe og vifte som jeg skulle montere, og seff er det alltid liten plass, så jeg satt litt og knota med det greiene her.

Men det viste seg at kjølepastaen ( arctic silver 5) jeg hadde kjøpt klistra seg no _sykt_ fast til ribba og når jeg skulle feste klipsa så løsna cpuen fra sokkelen ( låse festet ga altså etter), for jeg tok først bare ett klips og skulle feste først, det jeg da ikke tenkte på var at andre siden løftes opp...sikkert da den løsna :cry: ... den bøyde også da flere pinner under cpuen... Med 250 i puls satt jeg forsiktig og bøyde de tilbake med kniv... HELDIGVIS brakk ingen av, så jeg slapp med skrekken :w00t:

Lenke til kommentar

her et par andre morsomme historier på lager og...

 

det gamle tastaturet mitt...

spise knust ukokt mr. lee over tastaturet, det knaste hver gang jeg trykka på en knapp :p

 

hmm, ja, så har jeg en laaaaaang kløne historie...

 

jeg hadde pcprosjekt på skolen...

kjøppte en gammel og syyykt tung ibm maskin for å vise en datas innhold++

ferdig med fremføring, og fattern kom for å hente den tunge dataen for så å skulle hive den.

det var vinter, og før jeg kom til bilen skled jeg bakover, jeg landa flatt på bakken, og det gjorde noe syyyyyyyyykt vondt i ryggen.

men det rakk jeg ikke å tenke på før dataen landa på armen min :wow:

fy fantasi det gjorde vondt!!!!

rett opp på syehuset da ja, håndleddet mitt var større enn resten av meg jo...

den var bare meget kraftig forstua da, men langt verre hadde det gått om armen min ikke hadde ligget flatt når dataen traff meg...

 

 

ble noen søvnløse netter på meg den uka der ja.

 

tenk om dataen hadde landa i tryne mitt... auch!!

når jeg fikk åpna dataen, den lapskausen inne i der, ikke en del stod slik den skulle, hehe

 

 

litt off topic, men forhåpentligvis fikk dere

en god latter

Lenke til kommentar

Jobben jeg har gjør at jeg til tider får tilgang på laptoper som har vært ute for både det ene og det andre. De som skrotes pleier jeg ta vare på og mekker sammen til noe som fungere. Det "værste" er vel:

 

Avknukket nettverkskontakt og modem (stod på samme plugg) Åpne opp. Lodde av plugger på HK. Ta plugg av et nettverkskort. lodde på. Dremle litt i chassis for å få plugg til å passe. Voilà. Funker fett. (måtte skippe modem da :)

 

Laptop med 1 kjøkkenglass melk i. Pc totalt død. Luktet sjit lang vei. Demontert. Q tips, "rosin" + 6 timer's nøye arbeid på hovedkort, cpu, hdd ram osv. (løsnet en liten duppedings fra hovedkort, tydeligvis var den ikke viktig:) Volià, en stk. centrino maskin 1,6Ghz 516 60Gb dvd+-RW osv. Pris 16.000,- Har fungert i 3 gode måneder nå :)

 

Pc i gulv. Helt død. Demontert komplett. Fant ingen feil. Satt sammen . Voilà.. Vet ikke helt hva jeg gjorde men funket i alle fall. (verksted mente rep kom på ca 10.000,-!?)

 

Knust skjerm på en maskin. Kortsluttet hovedkort på en annen. 1/2 + 1/2 = ? Skjermen passer ikke 100%. Halv cm. mindre en chassis på selve pc'en men hvem bryr seg?

Endret av duudee
Lenke til kommentar

Da jeg kom inn på rommet i dag tidlig sto maskina og hylte som en sirene, og alt var dødt. Det viste seg at den hadde slått seg av, for CPU-vifta hadde begynt å halte, og CPU hadde nådd shut down-temp (som av en eller annen grunn sto på hele 110 grader i BIOS.). Byttet kjøleribbe/vifte og rebootet, så trodde bios at cpu var noe helt annet enn hva som sto i og nektet å starte. En reboot senere funket ting som normalt igjen uten at jeg skjønner helt hva som skjedde. Oh well.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Bestemor :hrm:

Noe spess, eller bare at hun ikke kan med "moderne hjelpemidler"?

Hehe, det er bare det at når hun er på besøk og finner ut at hun skal rydde litt begynner hun og røske i ledninger og flytter på alt mulig.

Og hvis hun synes pcen bråker tar hun bare ut alle ledningene i kontakten til hun finner den rette. Som regel mens jeg holder på med noe viktig og jeg ikke er der.

Endret av twicedice
Lenke til kommentar

har et par historier jeg også. ene handler om meg og den andre handler om en i klassen. tar den om meg først :p

 

det var en gang her i høst i fjor at jeg bestilte et kabinett og 2 drevrammer. satte alt sammen, sammen og det funka jo bra. pga ustabilitet kjøpte jeg senere en ny CPU vifte og en ny PSU. dette gjorde da at jeg måtte ta ut Hovedkoret mitt. la hovedkortet og alle delene på bordet og satte på cpu kjøleren og satte PSU`en i toweret. dette gikk fint. så begynte jeg å sette i del for del, skjermkort, lydkort, trådløst nettverkskort osv. SÅ kom det til det vanskeligste. ledningene som skulle på hovedkortet. så igjennom manualen til hovedkortet og satte i ledningene slik jeg var ganske sikker på at det stod. og jeg satte den nedi hovedkortet som tok omtrent 5 min. med puls på over høydepunktet kobla jeg alt til maskina, uten døra for å sjekke at ting funka. tja å det gikk jo som det måtte gå. satte i alle ledninger, Mus, Tastatur, skjermkabel og alt. satte i strømkabel, også kom den siste. slå på strømforsyninga. PANG sa det. også kom det litt røyk og det kom vel et blått eller gult lys tror jeg. med det meste i helspenn i kroppen min slo jeg fort av strømforsyninga igjen og trakk ut kontakten. sikkringen i hele stua gikk jo da siden at min pc stod der akkurat på den tiden. måtte slå på sikkringen igjen. så fikk jeg stefaren min til å se på det. og fikk start på røkla igjen. den pc`en sitter jeg med i den skrivende stund faktisk. funker fint. men jeg skal bytte hovedkort og cpu nå snart så jeg er litt nærvøs/spent på hvordan det går :p

 

ellers var det en gang på jobben at jeg fikk beskjed om å teste endel harddisker på en pc. pc`en som jeg satte diskene inni hadde 1 OS disk fra før. testa endel disker i DOS og ante fred og ingen fare. SÅ og jeg fikk ikke vite om feilen før en uke etterpå. da viste det seg at jeg hadde sletta både den harddisken jeg testa også den andre disken som stod i maskina. da var jeg flau :blush: ble formatering og noen timer med installasjon da ja :p. etter den episoden har jeg alltid tatt ut hoveddisken fra den maskina av sikkerhetsmessige årsaker :p.

 

den siste historien er det morsomste. har en i klassen min som er ganske så vimsete (de fleste vet hva det er) denne karen gjør mye rart, og desverre har han en laptop. denne har han hatt siden han gikk i 9ende klasse. han begynner nå 4 året på VGS. uannsett, den pc`en har gjennomgått endel faktisk. så var det en dag på skolen at vi skulle til en datatime. jeg er som vanlig forsiktig med pc`en min og legger den pent i sekken. (gidder ikke bruke veske), også denne karen skulle legge pc`en sin i veska og ta med seg pc`en. han skulle kaste den over skuldra av en eller annen merkelig grunn. og da gikk det som det måtte gå. jo han slapp pc`en før den traff skuldra hans og da fòr pc`en rett i gulvet med et brak. heldigvis var pc`en i veska så den funka jo igjen, men jeg og læreren min holdt på å hylflire. hjelpe meg. kan også nevne at denne pc`en i ettertid har vært i gulvet endel ganger også. funker utrolignok fortsatt.

 

jeg tror ellers ikke jeg har hatt så mange andre historier.

Lenke til kommentar

Nå skal dere få dere en god latter

 

Til jul fikk min søster et gøyt lite digital kamera, og hun ba meg klippe opp pakken....

 

Seff klarte eg og klipp driver cd`n nesten i to, hullet i midten var inntakt...

 

Men her kommer det morsomet..... desperat etter å få den til å funke puttet jeg cd`n i dataen... ingen lyder den ville bare ikke gå rundt i det hele tatt.....

 

Men når jeg hev den i en bærbar... klarte jeg å riste i stykker cd rommet måtte ta et skrujern og brekke opp sjiten...ville jo ikke at folk hos HP skulle vite hva som var årsaken... fikk faktisk ny gratis!

Lenke til kommentar
Men her kommer det morsomet..... desperat etter å få den til å funke puttet jeg cd`n i dataen... ingen lyder den ville bare ikke gå rundt i det hele tatt.....

 

Men når jeg hev den i en bærbar...

Desperat etter å få den til å funke?

 

Hva med å gå til produsentens hjemmeside og laste ned samme programvare, bare antakeligvis nyere oppdateringer`

 

Så kunne du brent denne programvaren på samme CD-ROM som du istedet ødela fordi du ikke visste bedre enn å putte en ødelagt plastsak i en mekanisme som snurrer _fort_ rundt. :p

Lenke til kommentar
Men her kommer det morsomet..... desperat etter å få den til å funke puttet jeg cd`n i dataen... ingen lyder den ville bare ikke gå rundt i det hele tatt.....

 

Men når jeg hev den i en bærbar...

Desperat etter å få den til å funke?

 

Hva med å gå til produsentens hjemmeside og laste ned samme programvare, bare antakeligvis nyere oppdateringer`

 

Så kunne du brent denne programvaren på samme CD-ROM som du istedet ødela fordi du ikke visste bedre enn å putte en ødelagt plastsak i en mekanisme som snurrer _fort_ rundt. :p

i know... pc`n begynte og "hoppe".... anngående programvar leitet meg gal på nettet og fant ikke en dritt... så gikk ned i butikken og fikk den yplingen av en kassebetjent til og åpne en annen pakke og gi meg cd`n i den! ;)

Lenke til kommentar

Det må ha vært når jeg var 10-11 år.. hadde akuratt fått en gamel pc av en onkel:

 

så nyskjerrig som jeg er, begynte jeg og se inne i pcenen. rota litt inni og skrudde den på, la inn mitt favoritt spill på den tiden : doom 2. og spilte.

Senere på kvelden ble det litt kjedelig, begynte og se i pcen igjenn, så bak psu;" der var det en interesang liten knapp" tenkte jeg. fant sefølgelig fram en skru trekker og flytta på denne orange dingsen helt til den andre siden.

skrudde på pcen og gleda meg.(satt med hode inni pcen) og da kom smellet!! :ohmy: psuen begynte og brenne som svarte! hovedskringen gikk. Far kom inn med en bøtte med vann: Bye Bye computer Bye Bye!

 

Det var den dagen jeg bestemte meg for og bli eletriker :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...